Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát reggel még melóba menet robogón is hideg van.

Az igen kellemetlen amikor elszáll valamiért a hűtés
Piros lámpa és egy kis hőmérő ikon együttes villogása egyértelműen a túl melegedett vizet jelzi,ha ez mellé még beszáll a kis olajozókanna ikon is a villogásba.....akkor
Ezek után alaposan le kell majd ellenőrizni az egész hűtési rendszert ,hűtősapkaszelep,vízpumpa,termosztát, csövezés,és majd az egészet nyomás próbázni a végén, az olajozást se árt csekkolni.
Bár az RR blokkját nem ismerem,de gyanítom, hogy abban is egy közös hajtáson van a vízpumpa és az olajszivattyú is.

Végre sikerült lerendeznem a kötelezőmet ennyit még nem coptam egy biztosítóváltással,mint ezzel.
Nagyi01 gépe még kivonva,Ágié kivonva (bár idén se fog többet menni vele mint tavaly,szerintem )
Én meg végre,talán,holnap már gurulok egy rövidet
Hát mit ne mondjak, reggel 6-kor még hideg van a motorozáshoz De iszonyat jól esett...
Viszont, amikor jöttem haza az Aldiból olyan történt, h kicsit megijedtem.... A hőfok elkezdett emelkedni...gondoltam húzom neki, akkor visszaesik....úgy is lett...majd 2 km múlva, mikor épp az előttem lévő kamionok kerülgetésével voltam elfoglalva...kigyulladt az olaj jelző piros led és 127-en villogott a vízhőfok...ahogy tudtam azonnal megálltam, biztonságos helyen...ez kb. 800 m volt. Leszálltam..a hasidom felől gőz jött...a bal oldal pedig nyomokban zöldes, fura ( olajra emlékeztető ) állagú folyadékkal volt befröcskölve.... Első ijedtemben az olajra gondoltam( mármint h melocsoltam vele az 1-es főutat) ...de aztán hál istennek Kulman Miki megnyugtatott, hogy nem az.
Szóval vagy termosztát...vagy vmiért elszállt a motorom hűtése..
Szóval megvolt az év első motorozása...és egyben szervíz is lesz egyfüst alatt
Veletek mi a helyzet?
Pénteken már talán nekem is meg lesz a 2011-es első gurulás
A vörös macsek gördült egyet ma..
Sziasztok!

Volna egy olyan kérdésem hogy a 954-es cbr segédváza jó-e az én sc28-as modellemhez . A motorom 93-as évjárat, és a segédváz meg 2001-es, az idomok miatt érdekelne a dolog.

email: prepukattila911@gmail.com
tel: 0630-449-86-83

Válaszotokat előre is köszönöm.
Egész jó!
Én meg ezt néztem ki magamnak. Tök passzolna a mocihoz, csak sajnálom kiadni a pénzt egy széldzsekire. Nem használnám ki. Még ha egy hasonló pulcsi, vagy jogging felső lenne...
Oké, majd akkor rakd fel, csak ne május 13-15 legyen, mert akkor könyörtelenül testületileg Regécre megyünk

Megmutatom mit vadásztam az ebayen Zsolti szülinapjára szerintem nagyon szép....-enyhén céloztam rá neki, h nekem is jól állna egy ilyen Hondásban
Üdv a motornak és a motorosnak.
Szeretnénk csinálni egy év nyitó bulit a Motor és motorozást szerető motorosok baráti köre jóvoltából.
És ÉN szeretnélek meg hívni tikteket.
Az idő pontot nem sok időn belül fel rakom. vissza jelzést szeretnék kapni hogy kire számítok ?
Ma lehet találkozok a Regéci polgival, mert azon a helyen ahová ma is megyek ott szoktam, érdeklődjek valamit?

Szia Macs!

Épp elkerültük egymást a motorkiállításon. Ja, + szállás a legegyszerűbben: szállások, mint a kettő négykézlábas távolságon belül van.
Uh tényleg CALA! Légyszi derítsd már ki, hogy mennyi a másik házba a szállás? Mert ugye már csak ott van hely és érdeklődnek a srácok...
A CBR-es"MURES" név ismerős valakinek? Elkevertem a számát...és vissza kéne hívnom a túrával kapcsolatban...
"nekem meg a motor legyen Japó..."

Jól beszélsz.
Május 13-14-15. Regéc, Fő utca 72. Asszem... .
Üdv. CBR-klub tura mikor lesz?
CBR Klub túrára már BMW-vel jössz?
A kérdés költői jellegű volt Csak a kiállításon elhangzott témánkon kuncogok azóta is - Ago megmondta a tutit Amúgy lehet hogy még nem beszélitek a Bímerrel egymás nyelvét Neki nem elég a ja, noch, tiefer
1 méter magas, azt meg van mérve
enyémet ha jó leszel megmérheted, egyébként amibe a Schnitzer belenyult motorikusan azok jók...
Téged és Párod a kapunál mikor vettük a jegyet már láttalak ép bemenni
RRcat,

Mi lenne... kibaxott erős, jól néz ki. Az osztrákoknál, akik "hajszolták", azoknak széthullott.
Már azt is hallottam, hogy a késöbbi szériák már gyengébbek, de iylet még nem mértem....
Amúgy meg német... nekem meg a motor legyen Japó...
Ago, meséld már el nekünk, hogy mi a véleményed a BMW 1000 RR-ről
Na és kik voltak azok?
Végre előkerült a CBR Klub afgán kalmára Lassan haza is jöhetnél Itthon vár a tavasz
kettőt nem tudok egyszerre
motorozni máshová járok