Motul FL 300V 10W40 motorolaj FR
# Dupla észter technológiás 4 ütemű motorolaj, amit kimondottan a versenysport számára fejlesztettek ki nedves vagy száraz kuplungos, egybeépített váltós vagy anélküli motorokhoz. Használható gyorsasági, superbike, supersport, endurance, endúró, motokrossz, triál stb motorokhoz.
100 %-ig nyírás stabil, minden körülmények között stabil olajnyomás.
Az olaj fantasztikus kenőhatása csökkenti a súrlódást és így a kopást, valamint néhány %-kal növeli a teljesítményt. Az olajnyomás egyenletes marad a futam során. Biztosítja a könnyű indítást.
Általános viszkozitási fok, a japán motorkerékpárgyártók mindenfelé ezt ajánlják.
Megfelelő védelem, nagyon megbízható még szélsőséges körülmények melletti használat esetén is a magas HTHS viszkozitásnak köszönhetően.
Meghaladja a JASO MA & API követelményeket. A nedves kuplunggal való összeegyeztethetőség JASO T904 szerint tesztelve.
Professzionális versenyzők és egész évben, korszerű motorokkal sportosan motorozók számára!
Nekem egyikbe ez van, másikba repsol olaj. Hát hagy ne mondjam, hogy a repsolal alig akarja bevenni a sebességet üresből egyesbe és néha elég nagyot csattan, pedig rendesen be van állítva. Motulal pedig rendesen mükődik! Szerintem adj ki érte egy kicsit több pénzt,de tartósabb lesz a motorod. 5.000-6.000-renként úgyis cserélned kell az olajat
Én most csak nézőként vagyok jelen mivel nem F4-em van
Jó ez a kis hóesés...mondjuk Mikulásmotorozáson, csak nézőként leszünk jelen..., de a belváros gyönyörűűűűűűűű
Amit pl jó lenne elérni, hogy mikor egyesbe rakom a váltót álló helyzetben, akkor ne csattanjon akkorát h a szomszéd kerületben is hallják. A mol egy fokkal csendesebbé tette, de nem a legjobb.
Az a fiúk dolga,nekem ahhoz semmi közöm,mit szerveznek a srácok big buli utánra... De szerintem amúgy is a big buli bőven elég lesz,ha ott már sikerül kilőni magunkat,nem hinném,hogy onnan lesz tovább út,de ki tudja..én jónak elrontója nem vagyok :)))
Wooow egyeseknek de jo hogy lenn vannak delen ott mindig sut amugy is hehe...
jehaaaaj...MEGA party...kivancsi leszek ra kik fognak megint tancolni az asztalon...
Esett bizony! Pedig mára van ütemezve, hogy behozzuk Bp-re a CBR-t. A vásárlásnál sem próbáltam ki, de most szerettem volna a téli szálláshely melletti utcákban egy kicsit menni rendszám ide vagy oda. De latyakban minek?
Nekem Midland olaj van az RR-ben. Az R6-ot is azzal használtam, már évek óta bevált.
Üdv
Zsu