Ebben az esetben pedig pontosan a villamos vezetőnek volt igaza. (Tilos balra kanyarodni+a villamosnak szabad jelzése van. Nyilván nem tud megállni, ha nem is számít onnan érkező járműre. Szerintem.) Nekünk motorosoknak is be kell ismerni, ha hibázunk... A lényeg, hogy senkinek semmi baja, de nekünk is tanulni kell a hibáinkból.
Attól még le lehet jönni, akár autóval is
Én mondjuk már csak nevetek ezen a kivonatgatásokon... A motor az egy luxuscikk, ha tetszik, ha nem. Most vagy van pénzünk fenntartani és adózni utána vagy nincs. Az egy más kérdés, hogy hány bőrt akarnak még gusztustalanul lehúzni rólunk súlyadó meg kötelező címén.
Én nagyon szívesen lementem volna de már alszik a moci... jövőre mindenképpen mehetünk mert már nem éri meg kivonatni olyan olcsó a kötelező rááá...
pedig nagy buli lehet az is piros hacuka a bőrrucin
Szia!
Tudom hogy Te ott segítesz mindenkinek ahol csak tudsz...
A kipuffról csak annyit hogy nekem nem az a cél hogy erősebb legyen tóle a moci hanem hogy jobb legyen a hangja és ne tegye tönkre a mocit...
Csak 10-15 cm-es hajat szeretnék, de nem olyat mint a farkas szakálla :D
Hát igen : Jövő évben szervezünk egy "Angel challenge dayt", amin az egyik feladat lesz Gyuri szakállának művészi befonása
Jah tényleg : Ha valakinek még nincs kivonatva a motorja és eléggé őrült az lejöhetne velünk ( Zsozsóval ) DECEMBER 5-én Székesfehérvárra a MIKULÁS MOTOROZÁSRA 13:30-tól van gyülekező és 14:30-kor indulás! Akár trailerrel is le lehetne vinni a motorokat és utána megnézhetnénk a csodás "Fehérvári Karácsonyi vásárt"( minden évben tök jó programok és gyertygyújtó műsor is van! Vagy ha nagyon nem akartok motorral jönni, egy forraltborozásra, meg nézelődésre összejöhetnénk, és megnéznénk csak nézőként a Mikulás motorozást!
Vélemény?
Nem felejtettem el,dehogy is,sőt,Gyurinak már mondtam klubtalin,hogy meg is érdeklődtük..2000-től gyártanak kiput mockhoz,szóval problémás lehet,de utána néznek,leadtam a motorok adatait.Ha tudok valamit,nem felejtek el szólni,ne félj Én mindenkinek próbálok segíteni,amiben tudok
Tessék eljönni Dec 18-án a big motoros bulira velünk :))))
A hajad meg ne növeszd túl hosszúra,főleg olyan hosszúra ne, mint vérfarkas barátunk szakálla
Juuuj de durva...a kis piros a nagy megallni keptelen sarga combino elott, alatt...
Hat igen mi motorosok sajna egy ket barom miatt mindig elvagyunk konyvelve rossznak, benanak, allatnak hogy szepen fogalmazzak, es termeszetesen az autosnak, buszosnak es barmilyen mas sofornek lesz igaza...szomoru de ez van...
a lenyeg hogy jol vagytok es tovabbra is motoroztok, Budapestre meg folosleges felmenni....inkabb irany a jobb videki palya! http://youtu.be/VUjdiDeJ0xg
Én a BKVról sajnos mindig erre a képre asszociálok
( ezt a Vitézy Dávid facebookján találta az egyik barátnőm) Sajnos a hozzászólok úgy kommentelnek, mintha azt gondolnák szándékosan akartra volna ezt Zsolti Ráadásul megint ment az általánosítgatás a motorosokról... Hiába áll 20 év balesetmentes motoros év Zsozsó háta mögött, csak egyszer sül el balul vmi...rögtön leszedik rólad a szenteltvizet is
De rég néztem be ide, még egy buliról is lemaradtam
Sebaj, legalább nagyobb meglepetés lesz a következő találkozáskor, mert már elég hosszú a hajam
Ancsy: ugye nem felejtettél el ha mentek Bódis bácsihoz szólsz nekem elötte ugye?
Nagyon szeretnék jövőre egy olyan kipuffogót mint ami neked van
Köszi előre is...
Tessék...hát kell kivonatni azokat a szép kis dögöket? Tudom, h tél van meg minden, de az évben olyan kevés lehetőség volt gurulni...hát most legalább használjuk ki a jóidőt
Vagy te már csak BMW-vel jársz? A Nyugatiig..
Nana,azért a vége felé jöttek sorban már a jányok jó sokan voltunk,jó volt!A hangulat is jó volt
Big buli ennél még jobb lesz,szóval tessék eljönni:))))
Gyuri már küldte a fotókat,mingyá' rakom fel a webünkre
Ma vittük telelni a vasat.. kellemes volt az idő, jégcsapok lógtak mindenünkről Sectorral, már most hiányzik a motorzás.