Okés,értem :))))
De remélem nem azért,mert nem ment ki senki eléd Tárnokig...Az annyira kiesett az útvonaltól és nagyon késve indultunk így is,ezért írtam,próbáld meg megtalálni a benzinkútat.Egyébként még Lídia is odatalált,pedig ő sosem járt ott előtte..
rendicsek, bár ne gondoljatok semmi nagy partyra csak egy kis piálás, meg beszélgetés, Nem kall lefoglalni helyet lesz ahogy lesz :D
Kinézek valami helyet ami elég tágas.
Részünkről mi benne vagyunk,bármikor bárhová,csak szervezzétek meg.Mi még hétvégén Talmaringen pvz-tünk egyet,ha érdekelnek a képek,nézzétek meg őket..
RR Cat,sajnálom,hogy nem jöttél el mégsem velünk,pedig nem volt hideg aznap.. http://www.sportmotor.hu/motor...
Most beszéltem calával, mondtam neki, h mindenkit befenyegettem, h lepapírkutyázom, ha nem jönnek Regécre Gondolom azóta mindenki retteg és nem tud aludni
Mondta, h vmi 40 centis hambit akar csináltatni a Mariannal addigra...- őrült...no comment!
Nem akarok vele a mínusz ötvenezerben nyomulni, mert mazochista én sem vagyok, de mindig vannak ajándéknapok amikor jó kivinni és megsimogattatni a napsugárral a kis csirkeszárnyakat Az élet apró örömei...
Dzsordzsó....azok már nemhogy pozsgák voltak, hanem a borvirágnál is nagyobbak Mondjuk ezt az iszonyat erős kékesfehér fényű xenont úgy letiltanám az autósoknál, mint a franc...
én vasárnap elpakoltam a gépet, összes idom le (tiszta speed triple ) úgyhogy csak a műhelyben motorozok áprilisig
mondjuk szerintem jó ősz volt... 2000 lazán belement másfél hónap alatt és csak semmi egyenes
nem de Hodis úr ?!
Nekem van egy olyan érzésem, h a 40. szülinapomra majd nem képet fogok kapni tőletek, hanem járókeretet
Bár én most 2 hétig csak egy A3-t hajtogatok a haccá eReR helyett... Rohadt hideg van a sógiknál...
Hello mindenkinek !
Időjárásjelentés : - napközben napsütéses jó idő várható +16 C°-al ,
de reggel és este nagy lehűlések várhatóak + 2 C° környékén ,
aki teheti maradjon otthon a jó meleg takaró alatt...
Én majdnem minden reggel 4-kor kelek,ha nem 4-kor kelek akkor már fent vagyok
és 5-kor már a mocin ülök,megyek melóba,talán kicsit hüvös van ,
de még nem vészes... csak könnyebben megcsúszik a hideg gumi
szerintem míg nem esik le a hó kint leszek,... mint tavaly
aztán tapadjon a gumitok Na - pá
Először is : Üdvözletem küldöm néktek a csodás Österreichból!
RF koma: Na hát ez a beszéd! Jövőre jössz velünk Regécre...egy papírkutya se maradhat itthon, aki ide beír
Mi a pálya itt fiatalok? Csak én tolom már neki a fagyban? Pénteken motorral mentem melóba Reggel 7-kor úgy éreztem, hogy egy jegesmaci utazik a hátsóülésen és szakadatlanul simogatja a combom
Majd szombaton sikerült este 9-kor eljönnöm Dújvból... a feelinget a bukóm állandó párásodása ( 2 fok volt ) tette ismét Yeti Racessé
Most már valami életet pödrintsetek ide !
A közeli orros kép nagyon durvaaaaaa