Igen...kicsit elhanyagoltam a forumot en is...
De visszatertem...nekem sajna augusztus vege ota ki van vonatva...az idei szezon szamomra nem volt valami termekeny... de hat ez van!ti azert meg elvezzetek az uccso napsugarakat es somentes utakat
Juuuj de regen jartam errefele...de kihalt itt minden...brrr
Motorosok!Mi van?remelem mindenki elvezi ameddig lehet a jo idot hiszen mindjart itt a tel...de durva
Mi van veletek? Jó rég voltam már fent és ahogy elnézem ti sem nagyon nyüzsögtök
Alig bírok írni de nem baj mert éppen nyújtom a Bőrruhám
Végre vettem egyet, és nagyon dögös...
Olyan mint valami kaloda, de az eladó csaj azt mondta az a jó...
Valamelyik hétvégén kéne csinálni egy ilyen összeülős ivós beszélgetős hétvégét, ha már motorozni nem nagyon lehet a tél közeledtével...
igen neked hodis82!
olyanok leszünk mit a vadászpilóták ezekkel a hívójelekkel
Szóljál igen, arra a szlovák útra gondoltam amit már itt esten beszéltünk... annak a srácnak is szólj aki már volt arra
Hello mindenkinek! Knife, nekem celoztad az uzit? Reszemrol mehetunk , jooo idoo lesz ... Akkor eszak? Szoljak helyi arcoknak? Varom a valaszt... Udv...
nekem is CBR -em van, s Pesten még sosem tudtam csatlakozni guruláshoz, mert nem nagyon találtam eddig olyan fórumot, ahol létre is jönnek az ötletek
csak a duma megy
:(
Elvileg Okt.9-re szervezünk egy utsó évzáró gurulást a csajokkal,ha van valakinek jönni,csatlakozhat...ha biztos az időpont,majd írom a részleteket ;-)))))) Velencei-tó környéke az úticél....
De visszatertem...nekem sajna augusztus vege ota ki van vonatva...az idei szezon szamomra nem volt valami termekeny... de hat ez van!ti azert meg elvezzetek az uccso napsugarakat es somentes utakat
Motorosok!Mi van?remelem mindenki elvezi ameddig lehet a jo idot hiszen mindjart itt a tel...de durva
Mi van veletek? Jó rég voltam már fent és ahogy elnézem ti sem nagyon nyüzsögtök
Alig bírok írni de nem baj mert éppen nyújtom a Bőrruhám
Végre vettem egyet, és nagyon dögös...
Olyan mint valami kaloda, de az eladó csaj azt mondta az a jó...
Valamelyik hétvégén kéne csinálni egy ilyen összeülős ivós beszélgetős hétvégét, ha már motorozni nem nagyon lehet a tél közeledtével...
Akinek van kedve írja meg :D
Na szenvedek tovább a ruhában sziasztok...
jó idő lesz hétvégén!
Kíváncsi leszek rája :) Remélem szikrázó napsütés lesz.
2/a-n már sarki fény is volt
be lehet szállni?
mi az útvonal?
köszi
cső
olyanok leszünk mit a vadászpilóták ezekkel a hívójelekkel
Szóljál igen, arra a szlovák útra gondoltam amit már itt esten beszéltünk... annak a srácnak is szólj aki már volt arra
videót csináltatok?
enyém: bár ez kawa nap
kölcsön géppel mentem, mert a Honda nem csinál ilyet
http://youtu.be/wc4nlq6g3EI
nekem is CBR -em van, s Pesten még sosem tudtam csatlakozni guruláshoz, mert nem nagyon találtam eddig olyan fórumot, ahol létre is jönnek az ötletek
csak a duma megy
szóval ez az okt. 9. komoly?
tök jó lenne
csövi
Peti, vasárnap szezonzáró gurulás északra?
nézzétek,hol jártunk:
http://www.sportmotor.hu/motor...