Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap nem bírtam magammal és felmelegítettem a motort egy kicsit, csak hogy nehogy ledermedjenek az alkatrészek álló mivoltukban.
Ha már berreg, csak elgurulok a sarokig, meg vissza (kb. 50m), csak hogy a gumi se totyakosodjon meg.
A saroktól csak 100-150m volt a másik sarok és egy kör a párhuzamos utcán, majd vissza senkinek sem árthat.
Ha már gurul a vas meg kéne nézni a guminyomást itt a benzinkúton, mert érdekesen viselkedik a hideg aszfalton. Nézzünk csak egy fékpróbát az új sinteres első betétekkel, HOPPÁBASZKIKICSÚSZOTTAZELEJEHOGYFOGOMMEGGYEREVISSZA, FÉKKIENGEDVISSZAKORMÁNYSEGGEISELINDULTMILESZEBBŐLMEGKAPASZKODOTTVÉG
RE, HÚÚÚÚWAZZZEEEEEDEMELEGVOLTAHIDEGASZFALT...
Haza gurultam és felpumpáltam a kerekeket lábpumpával.

Ergo, még hideg van ehez!
azér én néha leugrok a simóval a bótba de csak óvatosan
Srácok...annyira kérlek benneteket: NE motorozzatok még!
Ma is történt egy súlyos motorbaleset Zsámbékon.
Hááát,ha nem lesz akkor még derékig érő hó...kísérőnek biztos megyek,Tibi meg motorozik...talán....
márc. 29 - ezmiez? Hol? Milyen szervezés? Mennyi?
Addig én megkerülöm a Balatont a jövő hónapban!
Azt inkább nem is mondom, milyen esetben simul ki
Már csak 2 és fél hónap...éééééééééééééééssss REGÉC

Jön valaki március 29-én a Ringre pályanapra?
Ahha, értem, kisimul a bőr...
...ÉS A KORDURA?!
ja én ilyet nem veszek észre szökő évente egyszer alszom jól
25 felett már el kezd öregedni a nők bőre...
Szóval ezért kell 220 felett közlekedni, mert akkor kisimul
Fiatal vagy még ilyen "frontkorsághoz"
Én se aludtam,de csak azért nem mert tolnom kellett a cég szekerét.( amúgy húztam volna lóbőrt)
Front van...csomó ismerősöm meg én is csak forgolódtunk... egész éjjel...
én igen. volt valami?
Ki lehet tenni, de a ház belső része már megtellt. Ergo, aki még pluszba jön, az vagy sátrazik vagy cala intézi neki a másik kecót. Esetleg csinálhatunk egy várólistát, hogy aki mondjuk feljelentkezett a 20-ba és mégsem tud eljönni, annak a helyére lehessen esetleg jelentkezni...

Amúgy mi a helyzet srácok? Ti tudtatok múlt éjjel aludni?
halinyali .

esemény naptárba ezt nem lehet betenni? ott akkor lehetne jelentkezni a májusi partyra
Kedves Barátok, Ismerősök és Motoros társak.. Kiss Viktor (Vitya) Testvérem, Sógorom,Barátotok, Ismerősötök, Motoros társatok temetése 2011. Február 23-án (szerdán) 11. órakor lesz a XXII. kerületi Angeli úti temetőben. A búcsúzás 10.30 órától kezdődik a temető ravatalozójánál.
Megkérnélek titeket is, osszátok meg üzenetemet hogy aki szerette, értesülhessen a temetéséről...
köszönettel: a gyászoló család
Még Tibor X7 aláírása hiányzik
....de nem az enyémen!
zuhanyozni? minek? nem mondták még neked azt a szót ami ugykezdődik hogy nefür és gyéle a vége?
Ha jól tudom ,már minden dedikáció megvan a képen,RPG projekt sikeresen lezárva.
a múlt évet hagyjuk....
ha zuhanyozni beengedtek,nekem mindegy
Tényleg jó kis csapat lett ez az idők során
Ezt pl. tőlük kaptam a 25. szülinapomra
Kezd lassan összeállni a kép benne, hogy ki-kivel van. (RRcat-Zsozsek, stb)
LaciCRM csudi egy figura vagy, tetszik a lovagias hozzáállásod a dolgokhoz!
Már nagyon várom, hogy személyesen is megismerjelek titeket. Olyanok vagytok valóban, mint egy nagy rokonság! Jó ezt látni.
Jó bulinak ígérkezik.
nehogy ez legyen valakinek a visszatartó erő hogy nincs szabad ágy én elfekszek egy üveg sörön is
Természetesen, aki fent van a listán itt a CBR Klubon, annak végleges a jelentkezése. Neked meg van a helyed, de nemes gesztus volt tőled. Szerintem mondjuk elég keveset fogunk aludni, szóval nem hiszem, h ez olyan lényeges lesz ott és akkor majd Amúgy meg "sok jó ember kis helyen is elfér"
Egyébként az előbbi( Zsozsekes) posztot is én nyávogtam...