Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe majd 2 het mulva megint jovok es akkor megnezzuk a dallas cowboys meccset es rendelunk pizzat meg boros peksutit!a furesz 3 d t latta valaki?erdemes megnezni?
Szóval mikor is leszel lent legközelebb Baracs szitiben? Kell ennünk egy olyan nemistom milyen pizzát , miközben a Ratyiszbergerék ott harcolnak a TVben
Csak lehetséges,hogy nem olyan minőség és nem szolgál olyan jól.....de lehet,hogy jó ez is
Koszi...hmmm meggondolom...
Itt van,nézd meg ezt,ez occó....http://www.kepesmotor.hu/korma...
Jaaaj Balazs...nah majd hetfon jo bemegyek a karasnaba es kideritem mi az...az ohlin nagyon draga...
Titan tata....az valami nagyon erős öreg ember lehet,szerintem.... amugy viccet féretéve,nem tudom,hogy mire gondolsz,de rakj rá egy Öhlinset,azt jó van amugy cuki szöszi
sziasztok motorosok, mar regen nem jartam errefele...remelem mindenki jol van es meg elvezi az utolso napsuteseket....
meg mindig a kormanystabilizatorral kapcsolatban erdeklodnek, ti hallottatok olyanrol amit most a Honda kereskedesek arulnak valami T betuvel kezdodik,titan tata...tutu vagy mi...juuuj most erzem hogy szoke vagyok
szoval varom a hozzaszolasokat hogy mi a velemenyetek rola ha ismeritek vagy kitalaljatok mire gondolok...hihi
HONDA.....YES...YES....YES.....
Az a full LCD kijelző már most bukott,más márkák is próbálkoztak vele.
A sebesség kijelzéshez még elmegy,de a fordulatszámnál bukás
Valahogy nem kaptam szívdobogást az új 2011-es CBR F-től,maradok a 06-nál,úgy ahogy van.

Kérdem én,miért nem lehetett volna a az előző F-t, ráncfelvarni EURO-III-ra hozni a blokkot,és végre normális vezérláncfeszítést rakni bele.
Hát persze,az mégis csak egy régi modell lett volna,sminkelve. De így meg egy idomozott Hornetre akasztották rá a CBR-F jelzést,nálam ez parasztvakítás,nem a legenda visszatérése
A CB600F Hornet névvel nem kavarnának vihart az elődöt használó,és használt emberekben.
Angyalok,majd elrepülhetnétek erre Kaposvár felé is
November 14-én vasárnap délután 4 órától angyalok klubtali az Andretti pizzériában. (Bp.Váci út.14.)
Várunk mindenkit sok szeretettel,ha van kedvetek srácok,gyertek ti is :))))
Asztal miatt írjon rám,aki jönne:)))
No, és mi lett? Szabálytalanul előzött a vaskerekű? Tényleg, a durcás lábon van már?
Hallelúja Én meg Interszitiztem az mondjuk nem annyira gyors, de sokkal kékebb Jah, a zsaruk kiküldéték az ítéletet a Ducati kontra négyes-hatos ügyében
nyilazzunk
Az szerencsére idén se sikerült, óvatos duhaj vagyok. Tudod, öregember már nem ugrál.... nagyon.
émmeg aszittem,estél vele
Egy rohadt cisco vacakkal nyűglődöm egy hete, ahelyett hogy a megfelelő lyuk betömésével foglalkoznék. De ma motoroztam legalább!
Kedves motoros ismerőseim, kérlek benneteket segítsük közösen egy motoros társunkat szakdogájának motoros témájú megírásában!
Ezt a kérdőívet kéne legkésőbb holnap estig kitölteni! Köszönöm!
Itt találjátok a kérdőívet, amiért a srác hálája örökké üldözni fog benneteket, ha kitöltitek :)

Amúgy mi a pálya, milyen volt a mai gurulás? Én sztem holnap fogok menni egy karikát a kislánnyal!
telom mert nem leszek már gépnél.06304963547.jó hétvégét
sziasztok.vasárnap gurulás Börzsöny-SK.ha jó idő lessz.talán az uccsó.
A "tűzfal" fontos , abból lesz píz a következő szezonra! ...addig is fel a fejjel!