Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uff. Cisco ASA5510 -et konfigurálok a babám helyett... Mindenem sajog, de főleg a lelkem a motorért. De tanult barátaim mesélték: lesz ám tavasz és nyár jövőre is... Mint minden szezon végén, idén is megfogadom: jövőre több időt töltök nyeregben.

Veletek mi újs?
Hát ott most lett egy üres porta!
Mindenki csak olvasni szeret, nem pedig írogatni. Sérülések helyei nem sajognak így a hidegfrontok alatt? ...amúgy tudod Te !
Elég durván adják elő magukat az emberek mostanában Dévaványán....
Na mindegy...végül is imádom, ha úgy tesztek, mintha nem lennétek itt
Pentele és Neoton família
Ne félts engem, jelenleg nem lehetetlen álom a haccázas bajor csoda Már csak meg kell tervezniük a kis bőrgatyásoknak
Na srácok.. motorra... Csodás időnk van

Dzsínó : tehát akkor mi van veled? SEMMI vagy VALAMI?
mire összejön az ára ilyen mai kereset alapján arra a BMW nem is lesz lehet
Hát itt meg mi van, semmi?
Semmi az van?
Hát az pont az, hogy nincs!
Ha meg nincs semmi, az meg már valami!
Nem?!
DE!
Itthon Hawaii van...ver a víz(a meleg kandalló mellett) ,fürdőruhás csajok(wellness szállókba) a motorom pedig téli álomra hajtotta a fejét ....de én kívánom,hogy jó időd legyen a motorozáshoz...
Jólvan na...valami provokatívat be kellett már dobnom, hogy beinduljon kicsit az élet...
Ha lesz haccázas Béjemwé kistesója az S1000RRnek, akkor lehet veszek a Honda mellé egyet De hol van az még...a BMW még csak a webcím lefoglalásánál tart...
Addig is gyűjtök

Dzsordzsó: már megint megaszondtad...
Srácok itt Ausztriában már jégeső van...és éjjel havazott a hegyekben... Szombaton pedig nékem el kéne jutnom motorral A-ból B-be De reméljük otthon már jó idő lesz...
CBR-t eladni?A világ legnagyobb bűne lenne,az az ami állandó marad Remélem bögyi szöszi,te sem cseréled le holmi bmw-re?
CBR raceing
:)
videóóó
ja-ja valami ilyesmi: !
CBRt nem szabad csak úgy eladni annak lelke van
Már megijedtem, hogy mindenki eladta volna a CBRjét
Alles Gute aus Österreich!
Ja,és én voltam a pusztító...
Biztos sokat ismételték a Pusztítót a Bayerischer Rundfunkon
Amúgy hogy vagytok? Sehogy?
Motorozás nuku?
Ez olyan mint a Pusztitó c. filmben szereplő rendőrautó
Ezzel kívánnék jó éjszakát nektek innen a csodás Linzből
Küldöm a kedvenc BMW - b... barátaimnak
A BMW nem viccel...
Ancsy közeli orros részlet kivágás a mosolygós képedből, tükröződés miatt ( szemüvegen, akik nem tudják miről van szó )
én szerelmes vagyok viszont azt mondták a testvérek h egyik email-címmel sincs regisztráció úgyh próbáld meg újra
Akkor mér nem gyüttél te sem hétvégén?Sosenem vesztek részt már semmilyen közös megmozduláson... Még volt hely nálunk a kocsiba is... :)))))
És veled?
Azóta sem tudok belépni a testvériség oldalára
hej csaje ! mi van már
Naná! élek és virulok a nyálam meg csorog a bor után