Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém Honda CBR 900 RR (sc28) 1993-as évjárat.
De ha mentek csörgess meg visszahívlak és elmondom amit kell, vagy ha bármi más adat is kéne...
Szia!
Télen fogunk mi is intézni új cuccot a motorokra,előbb biztos nem...kéne a pontos motortípus/ok,hogy tudjam,mit kérdezzek meg...
Énis énis én is. :) Kíváncsi lennék mennyiért dob Bódis bácsi dobot. :)
Szia Ancsy!

Mondtad nekem hogy ismered azt az embert aki készíti a Bódis kipuffogót.
Ha netán találkoznál vele megkérdeznéd tőle hogy tud e csinálni dobot a mocimra, és ha igen mennyiért?
Előre is köszönöm.
Jajjj ezek a motorosok, eszetlenül húzzák a gázt
Tök jó a Száguldó Angyalra egy Angyal vigyáz Vagy inkább kisördög...
Nálunk anyám aggódik ha motorra ülök, nálatok meg majd a fiad fog aggódni ha elmész motorozni..
Sziasztok, én is beköszönök:)))
Egy évzáró motoros túra Velencei-tó felé vmikor,amikor nem kell hótaposó ,vagy jet-ski? Már a csajoknak felvetettem,páran benne is vannak:))))
Tegnap voltam a ringen abban a csudajó esős időben..két versenyt végignyomtam,a másodikon elestem,mert nagyon menni akartam.. Hála égnek nagyobb sérülés nélkül megúsztam,kezem és lábam zúzódott meg,motorom se olyan gáz,csak nincsenek most kormánycsutkák,meg pár hasonló finomság :((( Fejjel és szemben érkeztem a betonra,érdekes látvány volt pár milire a szememtől a beton...még jó,hogy jó sisakba voltam,különben már nem biztos,hogy irogatnék itt
Szép napot mindenkinek:)))
Sziasztok!
Jól eltüntem a süllyesztőben... De újra itt vagyok. csak állandóan a munka, meg ez a szar idő :(
RRCat megjegyeztétek a villamos számát?
Majd ha meglátom a körúton leköpöm
csak figyeld meg! olyan napsütés lesz hogy 2 napszemüveget is elhasználok egy nap alatt!
egyébként 2 hete ez megy : egész hét fos + vasárnap király...
ennyi tudással már mehetnék táltosnak is
Kac-kac-kac-kac...mondjuk ma amíg üldögéltünk esőben Bp. a végeláthatatlan dugókban nagyon sok motoros ment el mellettünk Sőt még a vérszomjas villamost is láttuk A 2020-t
vasárnap Besztercebánya?
jó időt mondanak
Utálni fogtok, de megint nem tudok menni Berénybe fellépés van...
Regéccel pedig annyi a problémánk, hogy az összes időpont betelt A mostani hétvégén lett volna amúgy, de nekem ez alapból nem volt jó( mivel minden évben ekkor van a nagy fesztiválunk) és az időjárás sem kedvez nekünk a 10-15 fokokkal... Szóval valami más alternatívát kell már találnunk
LESZ! ...de hogy mikor? Ami biztos az Mezőberény szept. 25. Ott megnézzük az ügyes stuntosokat , de szerintem a regéci SM-SM-CBR-Klub túra sincs még teljesen elfelejtve , mint évadzáró motorvulás!
lehetne ott a kemencei úton egy sütögetéses cbr piknik.
persze.természetesen szólok.lessz egy szlovák kiruccanás majd valamelyik hétvégén.ha végre jó idő lessz.nem úgy néz ki.ez az egész év elég elbaszott.mármint az időjárás.stb.tényleg lessz valami cbr klúbos összejövetel?
Bizok benne, hogy csak haladooos ...
A tempód meg halálos
Hello! Most lattam, hogy Nagyborzsonybe es Kemence erdei uton voltatok! En meg nem tudtam kivel motorozni ! Legkozelebb hivjatok fel(+36306950061 Hodis Z1000)! Ez az En korzetem !
zolicbr929rr! Legkozelebb elozo nap szolj , itt lakok a Borzsonybe !
na akkor boldog szülinapot, de most má' tényleg!
El vagy tűnve...
feltettem a képeket a sportmotorra ha akarod onnan is le tudod szedni.
Zoli majd ide nyomhatod a képeket! janos.filo@freemail.hu
csoki
megyekgurúlniabőrzsönybe jön valaki?telom06304963547kb egy óra és indulok.
nem 1.4 csak 1.2 volt, öregszem