RRcat kérésére bejelentkezek.
Távozásunkkal próbáltuk egyensúlyba hozni a lányok-fiúk arányát.
Csatlakozom Vérfarkas testvérhez, jó hangulat volt Andrettiben, még a karaoke sem zökkentette ki , várom már a BIG bulit
Hallottam eltávozni a két Hondás motoros huligánt...
Keresek képeket Regécről, hogy tudjátok, miről beszéltem nektek
Vagy CALA, ha erre jársz dobbants fel lécci párat
Jol van na...felfogok meg menni palyara az biztos! versenyzo nem leszek csak esetleg versenyzok "hatter munkasa"...szivesen elfogadnek egy poziciot mondjuk Rossi, vagy Ben Spies segedjekent tartanam az esernyot, kereket cserelnek, tisztitanam a motort hmmm es ellesnem a technikakat.... almodik a nyomor
Jajh Vale, ne kéresd magad, kis Hondás leányzó Ha én fel merek menni, akkor te is jössz velem Legalább lesznek sereghajtók, na meg, akiken Ancsy és kobakka gyakorolhatják a lekerülést
Megkérdezheted Zsozsót, h először hogy nyávogtam, h jajh így meg úgy- aztán utána meg, h belemelegedtem a sikánokba, meg a kanyarokba .
Versenyző már biztos nem leszek de a technikán nagyon sokat javít!
Ugye Ancsy?
megtalaltam a cuccot: http://www.titax.com/
haaat en mondjuk meg nem tudom mennyire szeretnek komolyan palyazni a jovot illetoen... de termeszetesen az egeszsegem sokat jelent ez fix!
Drága Vale!
Ha pályázni is szeretnél sokat a gépeddel jövőre,azért mindenfélét ne hagyj magadra traktálni,mert olcsó,vagy olcsóbb,mint a másik...nem mindig az olcsó a jó,de nem is mindig a drága...Kérdezem ilyenkor mindig,hogy a testi épséged mennyit ér meg?ugye-ugye...ha már veszel,olyat vegyél szerintem,ami jó is,és ér is valamit a motoron...Itt a tél,van idő megspórolni a rá való keretet..Hyperpro-ban tuduk segíteni,ha van honda-hoz (nem tudom),de mér nem hívod fel Bregyót? Ő biztos tud adni tuti tippet,hol és mit vegyél meg
Elrakom magam holnapra.