Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a nagyot nem engedik,vegyél kicsibe egy méregzsákot.
Volkswagen 1.4 TSI, 6 gangos váltóval. Én egy ilyen motorral és váltóval szerelt bér Poloban ültem,tudja szedni a pacskereket

(de van egy rossz hírem is hozzá,nem alapfelszereltség egy jól képzet szerelő az autóhoz,ez nem Nippon járgány )
Ja ezt csak ugy beszúrtam.... ennyi ....
csak nem meguntad a motorozást hogy 2.5 ös autó kell
Ez most kinek válasz miszter Tanaka? Megjöttek Zsozsek fékkarjai...nagyon jól néznek ki Én meg készülök autót venni de vmiért nem engedik a 170 lovas 2,5 literes kis autót Pedig az néz ki jól Ki érti ezt
Hideg van még a net is lelassult
egy hete beszéltem vele. nem volt jó hangulatban
Na mi van fiatalok, megállt itt az élet? Mondjuk nincs motoros idő az egyszer biztos
Oda csak a CBR Klubosok találnak oda
A GPS-t nyomkodja, hogy merre is van Regéc!
ha valaki tud Repsiről valamit,légyszi írjon...Úgy eltűnt,mint szamár a ködben...
tudnék róla mesélni hogy mire gondolhat
Ezt mindjárt gondoltuk nagyon tudományosan vizsgálgatja az RR kormányművét vajon miről filozofálhat közben...
utolsó képen a csaj régi jó ismerősöm
Pusztavacs motoros találkozón készültek a képek, és végre meg alakult a motoros baráti körünk is.
Sziasztok.
Vissza tértem. Látom zajlanak az események de rendesen.
RRcat veled minden rendben van ?
Látom hogy a buli is nagyon jól sikerül, sajnálom hogy nem voltam jelen.
széles utat mindenkinek.
olyan baromi jó h akárhányszor nézem a hétvégei időjárást mindig mást mutat hát mi lesz így a szombati gurulásommal
A csend... és még egyéb dolgok
Mi a baj?
Kawás a kislány Dzsordzsi... De mivel belevaló, tuti ott lesz Regécen
Itt alszik a gyerek (majdnem) mellettem, nem tévézek..... meg amúgy sem....
Már megint zagyválsz össze-vissza! Beverted a fejed is te gyerek Nézzed inkább a triplaikszet...megmutatja, hogyan kell motorozni
Köszönjük szépen!
Ez hízelgő

A kutyákat majd kiengedjük a macskákhoz......