Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit csendesnek tűnik nekem ez a CBR klub... ,vagy mindenki húzza a gázt?vagy ki ezt,ki azt
Haaaat ja....
Szívesen máskor is
tényleg elég penge volt, de még egy ilyet lövünk idén.
csak akkor otthon hagyom a rendszámot...
Udv mindenkinek! Tegnap KNIFE-al gurultunk egy laza 500-ast , talan tobbet is... Magyar-Szlovak tura volt (vilagi tajakon-utakon) plusz egy kis Pestiesti motorozas... haaaat nagyon zsiiiir volt ! KNIFE kosz megegyszer!
ez is igaz de a pénz sajnos jobban dominál :(((
Kicsit fel akarom javítani a gépet és úgy nem megy ha fizetem a biztosítást meg a súlyadót, meg a benzint... ez van
ha több közl. eszköz is van a neveden akkor amúgy is csak egyre fut a bónusz,tehát bukod.nekem is csak az egyik autómon pörög.
úgyhogy csak nyerhetsz vele. fél év súlyadó plusz biztosítás.
Ez igaz,bukód a bónusz előrelépést,DE arra fél évre teljesítményadót se kell fizetni,így a kettő együtt azért már elgondolkodtató.
arról nem is beszélve hogy lesz sírás amikor megint beesik egy 18 fokos JANUÁRI hétvége mint tavaly
de ha kivonogatod ideiglenesen akkor a biztosítónál "nem halad előre" a bónuszod... vagy nem?
minden nálad marad, még a motor is.
nem kell fizetni, ha kivárod a fél évet.
A rendszámot nem kell leadni?
Visszahelyezésnél kell valamit fizetni vagy autómatikusan visszaáll a forgalomba?
A forgalmim is nálam marad?
Köszönöm az előző választ is.
kivonás időtartamán belül nem járhat le a műszakid, 2300 ft, biztosítód felé kell plusz lejelenteni, hogy ne küldjék a csekket.
fél év elteltével automatán visszaáll. ha előbb akarod visszahelyezni,akkor az plusz 2300 ft.
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Ha ki szeretném vonatni a motort a forgalomból télire, akkor miket kell csináljak azob kívül hogy bemegyek az okmányirodába?
Mennyibe kerül a kivonás és a forgalomba helyezés?
Elveszik a rendszámomat is?
Tudják az autósok, megvakul a xenontól, hallja hogy anyázol hangosan a sisak alatt. Ha azt akarod meghalljanak dudálj. Alap felszereltségbe tartozik.
Furulya nem minden kipufban van kiszedhető vagy nem raktak bele gyárilag... A kivehetősége azért jo mert ha pampog a rendőr de nem érted mit mondd viszont a motort nem akarod leállítani, bedugod a heléyre és mindenki boldog. Meg vizsgára vitelkor sem kell csereberélni a dobokat....
Nagyon egyszerű jutalékot kell kérnie minden egyes vevő után, vagy neki olcsóbban adja a cuccokat és mindenki boldog.
A furulya minek bele?
Amúgy nem lehetne kiszedni?
Nekem az a lényeg hogy jó mély öblös és hangos legyen hagy tudják az autósok hogy ott vagyok mögöttük
Sziasztok!
Hamarosan megnő a bódis dobos motorosok száma az országban, Ancsy a végén majd teherautóval kell menned a kipufogókért, annyi lesz.
Nekem is végdobkellene összekötő csővel. Meg ha lehet kivehető furulyával.
Dehogy sürgetünk még a della sinr meg rá
Nekem akkor bőven jó lesz amikor mentek... Nekem csak dob kell, de legalább olyan jó mint a tied és a hangja is olyan jó legyen :D
Nekem jónak tűnik, talán az időjárásnak is, úgy néz ki a Duki is összeáll a jövőhéten, csak kicsit viseltes marad a gúnyája. Majd télen kap egy kis make up-ot, az talán az segít .
RRCat?! Hiányzol!
ráfutottam egy kocsira... ki akartam sorolni amikor az előttem lévő satuzott egyet. még jó hogy már valamennyire benne voltam a műveletbe mert oldallal kaptam el és lepattantam róla, hál istennek el se borultam.
Télnél hamarabb nem megyünk sztem,ne sürgess már teeee De felírtam a motortípusokat és meg fogom kérdezni őket,no para.Csak végdob kell,vagy rendszer? A mi motorjainkon is lesz mit megreparálni,annyiszor szálltunk el velük idén...
Felírtam már facebook-ra,de itt tőletek is megkérdem,jövő hétvégén 25-26-ai, egy évzáró gurulás valamerre? Csajokkal Velencei tavat beszélgettük...
Uhhh,sajnálom. Neked ne legyen bajod,az a lényeg. Hol-hogy történt?
2000-es Honda Hornet 600. Köszi előre is :)

http://fenyezo.mlap.hu/ Sector sárvédőjét ők fényezték.
nekem egy olcsó fényezőt mondjatok, sikerült tegnap odaverni a vasat