Udv mindenkinek! Tegnap KNIFE-al gurultunk egy laza 500-ast , talan tobbet is... Magyar-Szlovak tura volt (vilagi tajakon-utakon) plusz egy kis Pestiesti motorozas... haaaat nagyon zsiiiir volt ! KNIFE kosz megegyszer!
ez is igaz de a pénz sajnos jobban dominál :(((
Kicsit fel akarom javítani a gépet és úgy nem megy ha fizetem a biztosítást meg a súlyadót, meg a benzint... ez van
ha több közl. eszköz is van a neveden akkor amúgy is csak egyre fut a bónusz,tehát bukod.nekem is csak az egyik autómon pörög.
úgyhogy csak nyerhetsz vele. fél év súlyadó plusz biztosítás.
A rendszámot nem kell leadni?
Visszahelyezésnél kell valamit fizetni vagy autómatikusan visszaáll a forgalomba?
A forgalmim is nálam marad?
Köszönöm az előző választ is.
kivonás időtartamán belül nem járhat le a műszakid, 2300 ft, biztosítód felé kell plusz lejelenteni, hogy ne küldjék a csekket.
fél év elteltével automatán visszaáll. ha előbb akarod visszahelyezni,akkor az plusz 2300 ft.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Ha ki szeretném vonatni a motort a forgalomból télire, akkor miket kell csináljak azob kívül hogy bemegyek az okmányirodába?
Mennyibe kerül a kivonás és a forgalomba helyezés?
Elveszik a rendszámomat is?
Tudják az autósok, megvakul a xenontól, hallja hogy anyázol hangosan a sisak alatt. Ha azt akarod meghalljanak dudálj. Alap felszereltségbe tartozik.
Furulya nem minden kipufban van kiszedhető vagy nem raktak bele gyárilag... A kivehetősége azért jo mert ha pampog a rendőr de nem érted mit mondd viszont a motort nem akarod leállítani, bedugod a heléyre és mindenki boldog. Meg vizsgára vitelkor sem kell csereberélni a dobokat....
Nagyon egyszerű jutalékot kell kérnie minden egyes vevő után, vagy neki olcsóbban adja a cuccokat és mindenki boldog.
A furulya minek bele?
Amúgy nem lehetne kiszedni?
Nekem az a lényeg hogy jó mély öblös és hangos legyen hagy tudják az autósok hogy ott vagyok mögöttük
Dehogy sürgetünk még a della sinr meg rá
Nekem akkor bőven jó lesz amikor mentek... Nekem csak dob kell, de legalább olyan jó mint a tied és a hangja is olyan jó legyen :D
Nekem jónak tűnik, talán az időjárásnak is, úgy néz ki a Duki is összeáll a jövőhéten, csak kicsit viseltes marad a gúnyája. Majd télen kap egy kis make up-ot, az talán az segít .
RRCat?! Hiányzol!
ráfutottam egy kocsira... ki akartam sorolni amikor az előttem lévő satuzott egyet. még jó hogy már valamennyire benne voltam a műveletbe mert oldallal kaptam el és lepattantam róla, hál istennek el se borultam.
Télnél hamarabb nem megyünk sztem,ne sürgess már teeee De felírtam a motortípusokat és meg fogom kérdezni őket,no para.Csak végdob kell,vagy rendszer? A mi motorjainkon is lesz mit megreparálni,annyiszor szálltunk el velük idén...
Felírtam már facebook-ra,de itt tőletek is megkérdem,jövő hétvégén 25-26-ai, egy évzáró gurulás valamerre? Csajokkal Velencei tavat beszélgettük...
tényleg elég penge volt, de még egy ilyet lövünk idén.
csak akkor otthon hagyom a rendszámot...
Kicsit fel akarom javítani a gépet és úgy nem megy ha fizetem a biztosítást meg a súlyadót, meg a benzint... ez van
úgyhogy csak nyerhetsz vele. fél év súlyadó plusz biztosítás.
nem kell fizetni, ha kivárod a fél évet.
Visszahelyezésnél kell valamit fizetni vagy autómatikusan visszaáll a forgalomba?
A forgalmim is nálam marad?
Köszönöm az előző választ is.
fél év elteltével automatán visszaáll. ha előbb akarod visszahelyezni,akkor az plusz 2300 ft.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Ha ki szeretném vonatni a motort a forgalomból télire, akkor miket kell csináljak azob kívül hogy bemegyek az okmányirodába?
Mennyibe kerül a kivonás és a forgalomba helyezés?
Elveszik a rendszámomat is?
Furulya nem minden kipufban van kiszedhető vagy nem raktak bele gyárilag... A kivehetősége azért jo mert ha pampog a rendőr de nem érted mit mondd viszont a motort nem akarod leállítani, bedugod a heléyre és mindenki boldog. Meg vizsgára vitelkor sem kell csereberélni a dobokat....
A furulya minek bele?
Amúgy nem lehetne kiszedni?
Nekem az a lényeg hogy jó mély öblös és hangos legyen hagy tudják az autósok hogy ott vagyok mögöttük
Hamarosan megnő a bódis dobos motorosok száma az országban, Ancsy a végén majd teherautóval kell menned a kipufogókért, annyi lesz.
Nekem akkor bőven jó lesz amikor mentek... Nekem csak dob kell, de legalább olyan jó mint a tied és a hangja is olyan jó legyen :D
RRCat?! Hiányzol!
Felírtam már facebook-ra,de itt tőletek is megkérdem,jövő hétvégén 25-26-ai, egy évzáró gurulás valamerre? Csajokkal Velencei tavat beszélgettük...
http://fenyezo.mlap.hu/ Sector sárvédőjét ők fényezték.