Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat ajanlom is hogy a buli az legyen normalis buli...mire odaerek mar nem akarok senkit sem jozanul allni es latni
Kevesen voltak? Na majd Mezőberénybe összerántunk valamit...
Ez a GPS halálos könnyezve-sírós smiley kéne
Mi is ezt az útvonalat használjuk
A képek alapján a "géppark" lehetett volna sűrűbb , a hambit is el tudtam úgy fogyasztani, hogy senki sem ütötte ki a kezemből. ...de ez a GPS fenomenális!
Akkor viszont megpróbálok elöbb elkéreckedni a melóból
Háát,már Valentina is jelezte,hogy későn érne oda,nem tudom,meddig leszünk ott igazából...de nem ígérem,hogy mindenki megvárja a késői órákat...meglátjuk,ki meddig szeretne maradni..
Nem baj ... 11-kor vége

Na jó...csak vicc bár asszem éjfélig van kiírva
Ancsy nem baj ha csak fél 11-re érnék oda a szülinapi bulibe?
Lehet hogy méltatlanul és autóval, de igyekszem ott lenni majd én is!
Vale írtam neked SZA-n! a szombati Dújv mellé látogatással kapcsolatban
Okéééé! Köszi Olyan jó lenne...ha így páran elgördülnénk A nagy csapattal
Ha ez 25-én van, előtte Long Day Trophy...- azt is meg akartam már nézni...-de sajnos ugye most nincsen meg a géppár egyik fele Pedig Badzoli biztos örült volna nekünk
Milyen volt Kunmadaras, mesélj!
De le ám! ...amint megtudom szólok!
Tudja valaki mikor lesz Mezőberényben a Streetfighter nap? Lehetséges, hogy szept.25? Mert oda idén le kéne menni! És ott is kéne aludni
Wooow szuppiii.akkor ezek szerint Baracson is jartatok legkozelebb szoljal am, lehet otthon vagyok es akkor kimennek gurulni egy jot
Nem is gondolnád merrefelé mentem Vale Lejöttem Zsoltihoz DÚJVba Mondjuk szürkületkor indultam, szóval annyira nem volt jó azért Zsolti meg Ducati híján a Bömössel csatlakozott itt a cityben és még elnéztünk itt a környéken valamerre- akkor volt az Audis kaland is. Majd meglátogattuk (veled is) közös barátunkat
Én azt hittem már megállt a csuszásból. Én lepődtem meg legjobban...
Mákja volt Tibinek, hogy ennyivel meguszta!
Hehe,ez tetszik
Nálam ez pont fordítva szokott lenni,én az Audikat,Bmw,merciket tolom le mindig és még le is húzódnak,látják,hogy egy vadállat jön mögöttük csak kuporognak a kis cartalicskájukba
köszi,megnéztük :)))
Uh,durva volt látni Tibit így ilyen tempóval csúszni:((((
Az sem volt gyenge,hogy a motorja előtted még úgy gondolta,majdnem perdül egyet eléd is...
Jaaaj de jooo!Kiraly Macsek, vegre, nagyon orulok hogy raultel a gepsarkanyra! merrefele gurultal?ha ezt tudom gurulunk egyutt egy darabon...
Lehet igazad van.....talán..
Nehezen nyelem le az ilyesmit.
Egy augusztus eleji baleset után érdemes kockáztatni az életed egy ilyen ember miatt? Ráadásul Zsozsó nem S1000RR-el volt a félreértések elkerülése végett, hanem egy 320 d-vel Nem akarok országúti igazságosztó lenni... mert egy autósnak mindig kevesebb baja lesz, mint egy motorosnak az ilyenekből...
Miért nem mentek utána az ilyen gyökérnek, ha egyszer többen vagytok?
Helló mindenkinek!
Újra motoroztam Jól esett, de iszonyúan elfáradtam 1 óra alatt Puding lettem a lábadozás alatt...
Amin viszont totál kiakadtam, hogy egy A6-os kombi Audis simán úgy tett, mintha az úton se lennék... Kétszer is megpróbált mellém érve leszorítani az útról... Ráadásul Zsozsó Bömbijébe is beledurrantott majdnem hátulról... áhhh....
Amit igértem!

Koszi Ancsy.
Kocce Balazs