A képek alapján a "géppark" lehetett volna sűrűbb , a hambit is el tudtam úgy fogyasztani, hogy senki sem ütötte ki a kezemből. ...de ez a GPS fenomenális!
Háát,már Valentina is jelezte,hogy későn érne oda,nem tudom,meddig leszünk ott igazából...de nem ígérem,hogy mindenki megvárja a késői órákat...meglátjuk,ki meddig szeretne maradni..
Okéééé! Köszi Olyan jó lenne...ha így páran elgördülnénk A nagy csapattal
Ha ez 25-én van, előtte Long Day Trophy...- azt is meg akartam már nézni...-de sajnos ugye most nincsen meg a géppár egyik fele Pedig Badzoli biztos örült volna nekünk
Milyen volt Kunmadaras, mesélj!
Nem is gondolnád merrefelé mentem Vale Lejöttem Zsoltihoz DÚJVba Mondjuk szürkületkor indultam, szóval annyira nem volt jó azért Zsolti meg Ducati híján a Bömössel csatlakozott itt a cityben és még elnéztünk itt a környéken valamerre- akkor volt az Audis kaland is. Majd meglátogattuk (veled is) közös barátunkat
Nálam ez pont fordítva szokott lenni,én az Audikat,Bmw,merciket tolom le mindig és még le is húzódnak,látják,hogy egy vadállat jön mögöttük csak kuporognak a kis cartalicskájukba
köszi,megnéztük :)))
Uh,durva volt látni Tibit így ilyen tempóval csúszni:((((
Az sem volt gyenge,hogy a motorja előtted még úgy gondolta,majdnem perdül egyet eléd is...
Egy augusztus eleji baleset után érdemes kockáztatni az életed egy ilyen ember miatt? Ráadásul Zsozsó nem S1000RR-el volt a félreértések elkerülése végett, hanem egy 320 d-vel Nem akarok országúti igazságosztó lenni... mert egy autósnak mindig kevesebb baja lesz, mint egy motorosnak az ilyenekből...
Helló mindenkinek!
Újra motoroztam Jól esett, de iszonyúan elfáradtam 1 óra alatt Puding lettem a lábadozás alatt...
Amin viszont totál kiakadtam, hogy egy A6-os kombi Audis simán úgy tett, mintha az úton se lennék... Kétszer is megpróbált mellém érve leszorítani az útról... Ráadásul Zsozsó Bömbijébe is beledurrantott majdnem hátulról... áhhh....
Ez a GPS halálos könnyezve-sírós smiley kéne
Mi is ezt az útvonalat használjuk
Na jó...csak vicc bár asszem éjfélig van kiírva
Ha ez 25-én van, előtte Long Day Trophy...- azt is meg akartam már nézni...-de sajnos ugye most nincsen meg a géppár egyik fele Pedig Badzoli biztos örült volna nekünk
Milyen volt Kunmadaras, mesélj!
Mákja volt Tibinek, hogy ennyivel meguszta!
Uh,durva volt látni Tibit így ilyen tempóval csúszni:((((
Az sem volt gyenge,hogy a motorja előtted még úgy gondolta,majdnem perdül egyet eléd is...
Nehezen nyelem le az ilyesmit.
Újra motoroztam Jól esett, de iszonyúan elfáradtam 1 óra alatt Puding lettem a lábadozás alatt...
Amin viszont totál kiakadtam, hogy egy A6-os kombi Audis simán úgy tett, mintha az úton se lennék... Kétszer is megpróbált mellém érve leszorítani az útról... Ráadásul Zsozsó Bömbijébe is beledurrantott majdnem hátulról... áhhh....
Koszi Ancsy.
Kocce Balazs