Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is nagyon jól éreztük magunkat,de igazából úgy lett volna a legjobb,ha eljön mindenki,aki feliratkozott és nem az utolsó napokon mondják le a csajok...de hát ez van,majd csinálunk pótszülinapot,ha van rá igény:)))
Sziasztok!
Eladóvá vált szeretett motorom (Honda CBR 600f) 37000km 2001-es, tökéletes műszaki állapotban, kisebb esztétikai hibákkal, amik nem esésből adódóak. Ha valakit érdekel, küldök róla képet.
igen elindaltam mar 9kor mivel eleg borongos volt az ido es nem akartam elazni, megis sikerult... de gondolom ilyen rossz idoben ugysem jottetek volna...vagy igen?
Bocsi csajok, nem tudom, h mi lett a mából...11 után néztem csak a telóm és láttam, h már Vale 8-kor írt, h nemsokára indul
Én is köszönöm mindenkinek a király estét, nagyon jól éreztem magamat. A Torta csillagos 5-ös volt minden értelemben...

ÉLJENEK AZ ANGYALOK!

Iszonyat jó volt a bulááááááj Éljenek a Száguldó Angyalok! Jó volt a hangulat, fini és nagyon szép volt a torta meg a pizza is, jó volt a társaság! Öröm volt látni mindenkit így együtt! Nagyon aranyosak az új emberek, tagok is
Már várom az "Ottalvós túrát" Na akkor igazán ki fogunk rúgni végre a hámból

Valentina Rossi, kérlek a mostnai számodat küld el nekem a holnappal kapcsolatban. Enyém az a 30-as
Szupcsi kircsi, mar varom a turat bar nekem utanna sietnem kell vissza postre ugyhogy reszemrol gyors lesz a menet...bocsika
Na szóval akkor, holnap én is ott leszek motorral, Zsozsó meg autóval a kis dunaújvárosi túrán
Baracson be is ugorhatnánk Andi és az én közös ismerőséhez egy kis üdítőre Tuti utána azzal dicsekedne a Vasműben hogy milyen motoros csajok jártak nála
Hogy állunk akkor?
-Ancsy
-Valentina
-Imola
-Sandra
-Zsozsó
Jó, hát akkor a Klubból már vagyunk egy páran
Mezőberény Streetfighter Show szeptember 25. asszem
Lenne akkor:
-cs.dzsordzsó
-cala és kedves
-Knife
-RRcat és Zsozsek
Az biztos, hogy erre megy Kulman Miki is meg Tökike, szal akár velük is mehetnénk...
A mi variációnk lehet, hogy úgy lesz, hogy a Ducati hiánya miatt utas leszek a motoromon vagy akár végső esetben a Bömössel megyünk, akkor viszont van 3 helyünk
jó lenne lenézni, főleg hogy oda valósi vagyok
csak kár h Miklóstól elég gyenge az út, meg hát előtte se túl izgalmas
oda vissza 450 km... abból meg olyan hetethétországra szóló motorozást lehetne rendezni valami "más" helyere
mondjuk ha mentek akkor megyek nem kérdés
Holnap ilyenkor már buli vaaaaaan
Mikor motorozunk egy jót megint? Bár még a lábamnak pihennie, gyógyulnia kell, de szeptember végére sztem már jó lesz
Jönne valaki a nyílt streetfighter napra Mezőberénybe? Vagy mindenkinek túl messze van?
Cumi az nem lesz de csere pelust azért viszek
szerintem lesz nála.
6-kor kezdődik és cumit tessék hozni a babazsúrra
Oxi, irok, hivom a pénteki nap miatt
Helló Mister... Zsozsek imádná, ha olvashatná gyöngy betűidet az elektromos világháló drótpostájának személyes fiókjában
Én meg azt imádnám, ha már láthatnám és hallhatnám a Monza redet
Annyira függők lettünk legutolsó randink óta, hogy a képét nézegetjük...
Ancsy mikor kezdődik pénteken a babazsúr?
Jó estét zsiványok!
Én már csak így nyomom szöszi,szeretem ha tisztába vannak az erőbeni különbségekkel
énisénis
Szerintem Valentina nem sértődik meg,ha felírom ide is,hogy srácok,ti is jöhettek a mocizásra,amin többek között Andit hazakísérjük,mielőtt megy megint Amerika :((((
Tali szombaton Aug 28-án,a Száguldó Angyalok bulija utáni napon Érden a 6-os út kivezetőjénél lévő LUKOIL benzinkútnál déli 12 órakor (hogy kipihenjük a buli fáradalmait gurulás előtt )
Aztán gurulunk erre-arra...Akár Velence is szóba jöhet,meglátjuk.
Akinek van kedve,jöjjön.
Irtam SZA forumra, check it out...
Hat ez szep...orulok neki hogy ilyen kis pletykas a kis falu ahol en havonta egyszer jarok le... hat kerdezzetek toluk barmit sztem mindent tudnak... letyepetyelepetyeee
Helló Vale, itt vagyunk Gabinál és már a szülei mesélték, hogy amcsiban egy motoros klub tagja lettél, de még kint nincs motorod Látod- csak falura kell menni és már mindent tudsz Fent vagy Pesten?
Mi is rajta vagyunk pár képen,juhuuu:
http://dnr.hu/donorinfo/ottvol...