Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én megértem,bizos jó buli....de a 270km,nem 450 tudom papírkutya vagyok,mielött mondanád
Kedves motorosok és CBR Klub!
Ezennel hivatalosan és véglegesen meghirdetjük a II. SM-SM CBR Klub túrát!
Időpont : május 13-15
Úti-cél: Regéc, a csodás Rákóczi vár tövében.
Szállás: egy extrásan felújított parasztház, udvari pavilonnal, szaunával, játszótérrel, üstházzal, íjászkodási lehetőséggel, HBO-val stb.stb.
A szállásköltség calának köszönhetően = 0 HUF
A kaja költségeit ( megafinom hamburgereket készítenek az ottani motorosok ) szétdobjuk majd.
Italt kéretik magatokkal hozni, de lehet rendelést is leadni
Kérdéseitekkel kereshetitek calát vagy engem itt a fórumon.

Résztvevők:
-Cala és párja
-cs.dzsordzsó
-Zsozsek
-RRcat
-gambesz
- Ancsy,Tibi, Milánka (lehet kocsival csak.. )
- Bryan Fox és párja
-
-
Ez már neked a múlt évben is probléma volt De már akkor is mondtak neked pár megoldást. Mindenkinek nem felelhet meg a helyszín...Tőlünk is 270 km, de ez benne a szép, h lehet menni sokat a kis motorral és a végén 2 napot együtt lehetsz jó hangulatban olyanokkal, akiket nem látsz minden nap
Egyszer egy évben, sztem ez mindenki számára kivitelezhető kell, h legyen.
Még el is mennék,ha nem az ország másik sarkába mennétek(az tőlem min 450 km )A Dunántúlon is vannak szép helyek,sőőőőőőt Jó bulizást azért nektek!
Persze, hogy lehet. A múlt évben is volt
Szállás: egy extrásan felújított parasztház, udvari pavilonnal, szaunával, játszótérrel, üstházzal, íjászkodási lehetőséggel, HBO-val stb.stb.
A kaja költségeit ( megafinom hamburgereket készítenek az ottani motorosok ) szétdobjuk majd.

Résztvevők:
-Cala és párja
-cs.dzsordzsó
-Zsozsek
-RRcat
-gambesz
- Ancsy,Tibi (lehet kocsival csak..gyerkőcöt lehet vinni? )
-
-
-
Calának hálás köszönet és tisztelet érte!
Szerény személyem másodmagammal pedig ezennel kéretik felrovatni a részt venni szándékozók lajstromába! Punktum.

Párom éppen Május 18-án ünnepli szülinapját, így összevonjuk a kellemest a még kellemesebbel.
Ha valaki még a környékről indulna, mehetünk együtt majd. Elérhetőségeim publikusak az adatlapomon privát üzenet céljából is.
Na most már igazán várom a Májust!

Résztvevők:
-Cala és párja
-cs.dzsordzsó
-Zsozsek
-RRcat
-gambesz
-
-
-
-
-
-
Ez a kép egy gyenge Rossi imitátor,de amugy jó kép
Ez nekem nagyon tetszett,ugyanis nekem is van 1 perzsa cicám imádom őket
Szoval akkor ekkor lesz a tura
Ezt ird be az angyalos forumra is kerlek hogy tudjanak rola a csajok is akik nem sportmotor forumoznak
Akkor en is igy tervezem az olasz turat
Ha még többen lennénk, lehet egy tankból is megúsznánk?!

Ha idén is hasonló "ár" jönne össze, akkor nagyon valószínű, hogy ellátogatnánk a párommal együtt mi is.
Hát igen...a macskák

Remélem cala is benéz hozzánk, de akkor most kihirdetem, hogy az óriás SM-SM CBR Klub túra
MÁJUS 13-14-15

Halkan jegyzem meg, hogy a múlt évben cala jószívűségének köszönhetően a megahétvége összköltsége az a két tank benya volt, amit oda-vissza elmotoroztunk...
Ezért óriási köszönet illeti őt.
Ez nem azt jelenti, h idén is így lesz, de minél többen megyünk annál kevesebbet kell beletennünk...
A hang az húúú
Egy kis drift a mosoly kedvéért:
http://youtu.be/uvUHW8Yl3lQ
Köszi! Még meglátom, mert most elhet h elviszik a mocit
Pray,

meg kell néznem, de azt hiszem jó hozzá...
06-07eshez is jó?
Ja-ja! ...a kígyók sem a kedvenceim, de azok a vérengző nyulak! ááááá..
meg

a regéci polgármesterrel ittam a fonyi kocsmába
Gyakorlat teszi a mestert Amúgy gratula a drágádnak és elismerés Nekem is az RR volt az első motorom és az első hosszabb ( 40 km-nél hosszabb) utam Kunmadarasra vezetett vele A motor azért van, hogy használjuk És gyakorlatot, rutint is csak használat közben szerzünk
Látom jó társaság lesz egy így Dzsordzsó
Csak nehogy így menjünk Regécre...
a Gyalog galopp ide illő része :D

Laci CRM: és mi a helyzet arrafelé? Meg van még a vár?
Tegnap vaóótam regécen
Attól függ, hogy van töke vagy nincs?
Ej hogy a szerpentinekkel telitűzdelt, leaszfaltozott, égett gumi szagú pokolba ne akarnék én menni veletek, dehogynem!
Sosem az akarással van a gond nálam, hanem az a fránya takaró, ami sosem addig ér amíg nyújtózkodom.
Azért ha a túra pontos időpontjáról, költségeiről és a hosszáról (valamint az afrikai fecske pontos repülési sebességéről ) lehet majd tudni pontos adatokat, szívesen venném a további tájékoztatást.