Igen igen...tanusithatom Balazs HJC letezik eloben is nem csak virtualisan
Gurultunk egy jo 50est sztem a Balaton partjan jo kis tempoban...
Ancsy fo a pozitivizmus...jol motorozol es kesz!akinek nem tetszik annak sajat magaval van baja...Emberek nem ismerik a tukrot...
Na,jól van,örülök,hogy mentetek együtt Andival
Anyázásról csak annyit,hogy mindig megtalál pár arctalan bunkó itt...csak nem ebben a topikban..Igen sok az irigy,de már csak nevetek rajtuk és fő az optimiuzmus.)))))
Szülinapi banzájunkra tessék ám jönni jövő héten pénteken
Ne parázz.... ez csak szóbeszéd!
A slick akkor csúszik, ha nincs benne megfelelő vízelvezető minta.
Viszont akkor csúszik bármilyen gumi, nem csak a slick.
Én simán és stabilan rohangálok 170-180-at is nagy esőben slickkel.... mert tuti benne a minta.
Esőben minden gumival óvatosabban kell fékezni, ennyi.
MOTORVULÁS jesszokééé
Jó hír : a Ducati hamarabb lábra fog állni, mint azt gondoltuk ugye Zsozsek?
Legközelebb üssetek meg, ha még egy protokoll-rendezvényt ilyen lábbal elvállalok
Egyszer sem volt problémám a slick gumival, a rendőrök sem kötöttek bele. Ezek a sztorik meg "beszéltem jó pár régi motorossal" olyan dolog, hogy ki mire érzett rá. Esőben tényleg szar, amúgy nincs vele gond szerintem.
Én eddig szinte csak slicket használtam és jó pár alkalommal állított meg a rendőr de soha nem szólt azért egyik sem mert slick van fent lényeg az hogy legyen rajta minta ne legyen elkoptatna teljesen
A vagott slick addig joo mig nem talalkozol rendorrel,mert akkor a rendszam egybol leugrik a vasrol ! Beszeltem mar 1-2 oreg motorossal(tobbeves palyas,utcai tapasztalat) , de utcara egyik sem ajanlotta ....
Hát én jövőre már megvettem a gumit (Conti Force) Tehát maradok a gyorsabb túratempónál, a döntögetést meg akkor ha már lesz Bőr a Testemen és nem csak a képemen.
Gurultunk egy jo 50est sztem a Balaton partjan jo kis tempoban...
Ancsy fo a pozitivizmus...jol motorozol es kesz!akinek nem tetszik annak sajat magaval van baja...Emberek nem ismerik a tukrot...
Anyázásról csak annyit,hogy mindig megtalál pár arctalan bunkó itt...csak nem ebben a topikban..Igen sok az irigy,de már csak nevetek rajtuk és fő az optimiuzmus.)))))
Szülinapi banzájunkra tessék ám jönni jövő héten pénteken
A slick akkor csúszik, ha nincs benne megfelelő vízelvezető minta.
Viszont akkor csúszik bármilyen gumi, nem csak a slick.
Én simán és stabilan rohangálok 170-180-at is nagy esőben slickkel.... mert tuti benne a minta.
Esőben minden gumival óvatosabban kell fékezni, ennyi.
Jó hír : a Ducati hamarabb lábra fog állni, mint azt gondoltuk ugye Zsozsek?
Legközelebb üssetek meg, ha még egy protokoll-rendezvényt ilyen lábbal elvállalok
Én is remélem hogy le tudom csalni Már csak azért is mert oda nem motorral mennék