Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót! Figyelem a bankszámlámat, és ha úgy alakul, kereslek. Ha meg lesz még, meg lesz, ha nem, így jártam.
daVeFR,

Van hozzá egy használt PC. 45KHUF az ára...
Reménykedek a későbbi időpontban, és bele kell majd húznunk a gyakorlásba. A drágám ugyanis vett egy 600F4i-t (első motor, kemény ) de jogsi óta, azaz szeptember óta nem vezetett, és azért ez egy hosszú út. De belehúzunk!
Jaaaajj! Ne vígy a kisértésbe! Pénteken vettem a mocit, ingem gatyám ráment. Neeeeem szabad azt most nekem

Amúgy 2004 végi 1000RR.
Jajj, mit tettem...

Akkor egy-két best of a múlt évi túráról. A túra május vége felé, június elején lesz vmikor...mint ahogy már lentebb is beszéltük itt Calának holnap adnak választ, hogy mikor szabad a mesekéró
daVeFR,

ccm? évjárat? mert most van nálam pár hazsnált PC CBR-hez....
Szép vidéknek tűnik. Mondjuk a Zemplén sosem volt csúnya.
Mikor lesz ez a túra?
Ó, ettől tartottam!

Na, akkor meg van a következő cél.
daVeFR,

szerintem minden motorra kéne...
Akkor Regécre nem tudsz velünk jönni? A CBR Klub túrára?
Igen, hogyne szeretnék!
Idén sajnos szürkébbnek látom a jövőt, ezért csak olcsóbb, rövidebb túrákra megyek/megyünk előre láthatólag.
Nagyon helyes, h ránktaláltál. Elvégre itt a helyed...
Szeretsz túrázni?
Helló Cala azt ígérte holnapra megtudja a szabad időpontokat De mint terveztük és már itt fent is volt pár időpont olyan május közepe, június eleje lenne. De én ugye képes vok bármilyen kompromisszumra, h Angyalos túrára is menjünk meg Regécre is A lényeg a motorozás...Kunmadarasra is kéne menni Addig menjünk, míg még van kőolaj
Szia Sandra!
Angyalok fórumon láttam,írtad Regécet,menni szeretnénk oda is,persze,csak jó lenne tudni a nagyjábóli időpontját,mert szerveznénk az olasz túrát is,tudod :))))
Sziasztok! Most találtam csak a CBR-Klub fórumra, néha majd benézek hozzátok is, ha szívesen láttok.
Mi a múlt évben is voltunk nem papírkutyáskodunk
MI a pálya? Bebukják még a kislányok az "alapkérdést"?
Szia Ago!
Kérdés: A tapasztalat szerint elsősorbankezelhetőség szempontjából mennyire kívánatos 2004-es Fireblade-en egy PC?
Eddig egyetlen tapasztalatom hogy a XV. ker-ből elhoztam a belvárosba. Ez felfagyott párán történt, gond nélkül, tehát nem panaszkodhatok eddig a kezelhetőségre, de kíváncsi vagyok a nagyobb statisztikai mintán alapuló tapasztalatra is.
SM, mint Sose Megyünk....
megint mocorgott a föld 1:28-kor,egy halk morajlás és alig érezhető mozdulás formájában
Pontosan az, ezért is szoktuk SM-SM Cbr Klub túrának hívni, hogy a Sportmotor elnevezés se maradjon ki belőle
Múlt évben is iszonyat jó időnk volt a túrán szóval azt idénre is lezsíroztuk...na meg ennyi szép motorra a nap is mosolyogva szeret lenézni
SM-CBR túra? Azaz sado-mazo CBR túra?

Mikor és hol? Jó időt is szerveztek hozzá?
Wooow- nagyon szép kis RR! Gratulálunk hozzá
Jöhetsz is vele a nagy SM-CBR Klub túrára had barátkozzon össze a többi Hondával...meg miegymással...
Sziasztok!

Motoros barátokat (elsősorban párokat) - Budapest környékéről - keresünk párommal, közös gurulásokhoz, akiknek van kedve együtt túrázni, esetleg pályázni tavasztól, a hétvégéken. E-mai: fazer1000@freemail.hu

Peace,
Joci
Sziasztok! Gondoltam, ide is beköszönök, mivel péntek óta nálam van ő: http://hasznaltauto.medija.hu/...

Várjuk a jó időt!
szia ha nincs pénzed most ujra vidd ell gumishoz nekem is volt ilyen az előző gépemen 3000 ért megcsinálták