Iszonyat jó volt ott lent... már az odavezető túra is megért egy misét... Regéc vára már távolról látszott...- idén viszont be kell ugranunk Vizsolyba, ha már úgy is keresztül visz az utunk rajta Mégiscsak ott fordították le a Bibliát először magyarra
Jöjjön már a tavasz Az alábbi fotó mondjuk jobb lenne, ha lenne bukó a srácon...de azért egy pálmafák alatti motorozást bevállalnék
...igazából hozott "anyagból" dolgoztunk ! cala a vendéglátó és mindentudó teljhatalmú főszervezőháziguru és hambikészítő, Aki erre tudhatja a választ! Szerintem amúgy itt több időt töltünk majd, mint bent a szobában!
Májusban mindkét időpont jó , de ha az áprilisi mellett voksoltok, akkor azt is megoldom valahogy! ...erre a bárpultra gondolsz? Az este után azt a hülye motorost nem kellett volna elengedni, mert nem lehetett tudni, hogy a kerékben vagy a fejében volt nagyobb a nyomás!
fúú te amúgy örülök neki! de tényleg. olyat hibáztam
vittem ki egy kis pálinkát de véletlenül olyan flakonba töltöttem amiben előtte benzin volt másnap vettem észre, gondolhatod ha megitattam volna ott az embereket hogy lejárattam volna magam
amugy meg onnan mentem át mogyoróskára , meg fonyba rokonomékhoz, azt adtunk neki berúgtunk
Nem az érdekel, hogy mit csináltok május 1-jén Hanem, hogy melyik lenne jó A regéci túrához az alább felsorolt időpontok közül.
Ne legyetek papírkutyák és szájmotorosok, mondjatok egy AMEN-t és gyertek el Ennyi az egész...
Hogy megtörjem ezt a téli nagy csendet itt az ideje, hogy elkezdjük szervezgetni a CBR Klub NAAAAGY REGÉCI túráját!
Mint már hagyomány április - májusban lenne, szóval várunk időpont javaslatokat!
1. Április 22-23-24
2.Május 6-7-8
3.Május 27-28-29
esetleg más időpont...
Nem tudom, hogy most lesz-e Kunmadaras május elsején, ezért inkább azt a hétvégét nem írtam...
Ezek csak előzetes tervezgetések, csak CALÁNAK mindenképpen jó lenne minél előbb egy időpontot tudnia... Hogy meg tudja szerezni azt a jó kis( full extrás/ szaunás, bárpultos, kiülős pavilonos, bográcsozós, játszóteres, íjászkodós, sok hálószobás, óriáshamburgeres, jó levegőjű, szép kilátású ) helyet
Na jó, ma az AGUSTÁT is Augusztának írhatod
Áh végem van mára...
Ma a munkahelyen kicsit besokalltunk és kipróbáltuk a távirányítós X5-t( még mielőtt jönnének a vérszívások : nem játékboltban dolgozom )!
Szerintem apukák, vegyetek a gyerekeknek egy olyat nem bánjátok meg
Még a tolatólámpája is világít, ha hátrafelé mentek vele...a xenon hatású LEDről meg ne is beszéljünk
Koszi Macsek es Ancsy. amugy tegnap volt, de sabaj-7 napban benn vagytok- akkor ma is 2 TT vel irom a Ducattit azert is. sot egesz 2011 ben hehe
Dr. House!oooh koszi o a legjobb rider bar nincsen beoltozve kicsit mumajer de legalabb van stilusa....
ehm