Én a vágott slickre szavazok, azt használok már egy ideje és nagyon szeretem. Kevés km-t bír, esőben fos, de szárazban tapad mint az állat és szereléssel 30e 1 garnitura :) nekem bevált.
Papesz! Szerintem, ha 1 kicsit puhabb gumit tennel fel batrabb lennel ,igaz ez a futasteljesitmeny rovasara megy... Tudom milyen az mikor nem mered donteni a vasat mert ugy erzed,hogy a gumi nem birja ... Probald ki a Szupersport kategoriat ne a sport-turat, 10000km helyett max 5000km de az elmeny mas lesz hidd el ! Egyszer megeri kiprobalni ,nem fogsz csalodni csak a buxtarca kell 1 picit vastagabb legyen (fele annyi Km)! Szerintem osztjak paran a velemenyem... Udv...
Hát ha új emberke lennék nekem tuti himsoviniszta beszólás lenne ez
De a lényeget értem tényleg jól mész , nem úgy mint én aki nem meri ledönteni a gépet mert fél az eséstől, és hogy nem tudnám megcsináltatni a mocit mert egy büdös fillérem sincs rá :D
JAAAAJ de jóóóó Azért milyen ügy vagy már, h azok a srácok, kaik átfűzik magukat rajtad nemhogy nem lógnak meg, hanem még vissza is előzöl néhányat belőlük!
Szuper Ancsy! gratula!
Igen, én voltam a következő....
Ezért is kérdeztem, nem-e vette fel valaki. Nem tul jól, de azt mondták talán jövőre már motorra ülhetek. Hétvégén mütenek.......és ráadásul egy kurv@ képet sem találtam az uj bicajomról.... Pedig időmérőn meg szabadedzésen is fotóztak.
Ezt sem én vettem fel,hanem Kaffer:))))) köszi érte neki
volt fennt kameránk,de csak csütörtökön..még jó,mert ugye párom elszállt a versenyen,mint a győzelmi zászló.. még jó,hogy én motorom is ott volt és tudott azzal menni utána..Te hogy vagy? Most nézem,ki vagy,te is estél...Te kerültél kórházba ugye?Minden ok?
Ma rendeltem meg a tortát,isteni fini lesz