Tudom, ne aggódj nincs semmi baj - csak tudod már mindenki ezzel vicceskedik
Mindegy, mesélj inkább, hogy jössz-e a Száguldó Angyalok 2 éves szülinapra? Ott lesz a díszes társaság
Hát így tényleg viccesen hangzik...de mikor az utolsó pillanatban meglátod a hátsó ülésen, hogy lendületből ott van egy többtonnás villamos és a következő pillanatban telibever( a bukósisakod felkoppan a villamos szélvédőjére- (ha 10km/h-val többel jön, akkor kitöri a nyakunk), a lábadat a lábtartóval együtt felpréseli a Ducati kipufogói alá, komplett bal oldalad minden csontjával érzed az ütközést, majd miután a földön vagy nem mozdul az, akit szeretsz...- hát egy darabig nem volt kedvem nevetni...
Persze a mi hibánk (is) volt, de most már kicsit jegeljük ezt a témát lécci Köszi
És újra itt vagyok
2 és fél nap a Velencei-tavon és van egy barátnőm!
Igaz már pár hónapja fűzögetem ...
Igaz nem mer felülni mögém de majd annak is el jön az ideje...
Igen kivancsi leszek ratok nagyon zene woow kiraly akkor remelem tancos labu fickok is lesznek...esetleg rendeljunk chip and dale sracokat is...hmmm sweet
Jövő héten megígértem Valentinának,hogy elmegyünk Kunmadárra valamelyik nap.Mikor érdemes oda lemenni? Úgy tudom,több napos lesz...Ha valakinek van kedve,csatlakozhat hozzánk:))))
Igen Kaposvár Nekem jó lenne a Balcsi part, Lelle vagy Boglár,ha neked is jó.... Írd meg emailbe mikor és hol lenne jó,és küldd el a számodat is,és megbeszélünk mindent
Igen igen igen!:)szupi beirom a naptaramba...vegre valaki az ismijeim kozott.kulfoldon mindenki azt kerdezte hogy milyen a magyar eskuvo...khm hat az utobbi idoben nem nagyon voltam, ugyhogy nem sokat tudtam rola mondani. ott kinn meg ez tokre alap dolog...nalam fiatalabbak is hazasak voltak wooow
Tök jó, hogy addig maradsz
Nem tudom milyen hirdetés? Az motoros-esküvősre gondolsz? Nem tudom mi lett belőle. Mi keresztény szokáshoz híven betartjuk az 1 évet mert jövőre pont szombatra esik a szülinapom és nem is lehetne szebb ajándékom, minthogy aznap van Szóval tedd szabaddá magad 2011. május 21-re
De 29 ig itt leszek ugyhogy megyek a szulinapi buliba!Jipeee
Hey kedves mindenki!Motoros vagy sima eskuvore szeretnek menni lehetoleg a kozeljovoben...A jo multkor volt valami hirdetes Cat?egy par honapja...abbol mi lett?
Én autóval se szívesen megyek be a nagy faluba,motorral meg kizárt
Oroszlányban,inkább semmit,egy ki...............telep.
Már nem esik,elvonult a vihar,remélem holnap,vagyis már ma jó idő lesz,nem akarok potyára le autókázni Tiszakécskére. Én mennék motorral is,de Ági már több mint egy éve nem ült a motorján,így felejtős.(el is akarja adni,vagy beszámoltatni egy autóba )
Élünk...bár Zsozsó megfogadta, hogy nappal, dögmelegben, dugók közt SOHA többet nem megy be a városba motorral. Én csak azt sajnálom most nagyon, hogy ezen a nyáron egyszer nem volt lehetőségem egy Budapest by night motorozásra pedig nagyon szeretem...a kivilágított várost átölelő hidakat, lenézni a Citadelláról, enni egy sonkás-gombás palacsintát a nagyipaliban
Mi a helyzet Oroszlányban? Esik már arra is? Motor?
A pénteki futamon nem volt fennt véletlen kamod?