Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelenleg még fent van a motoron. Eddig kb 2300km-t mentem vele, de még újnak tűnik.

Itt van pár teszt:
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_gumiteszt_3_abroncsvizs
galat
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_sportgumiteszt_tapadjon_
ra
Hány km-t bírt ki?
Szia!

Nekem Michelin Pilot Power van a CBR-emen. Ausztriában a szakadó esőben autópályán egy hajszálnyit sem csúszott. Nekem nagyon bejött. Városban, esőben fékezve is stabil maradt a motor.

Itt vettem: http://motorgumishop.hu/
Páros akcióban 55ezer volt a szett.
Szevasztok!

Keresek CBR 600 f1es 88-89es motorhoz ( gondolom ilyen régi vas senkinek sincs pedig nagyon jó kis gép ) jobb oldalidomot

ha valaki tud valami okosat az szóljon lécci

itt vagy bárhol
Szevasz!

Én bátran ajánlom a Michelin Pilot Road 2CT gummát. Nekem 5170km van benne,hátul 4.8mm,elől 3.6mm a bordamélység most.
Újonnan hátul 6mm,elől 4.5mm volt. Igaz nem olcsó gumma, de egy olyan 13-15ekm várok futásteljesítményre,optimálisan.
Erről a gummáról igazi értékelést Kutya úr tudna mondani a Hegylakók topicból. Úgy tudom, hogy az Ő 600-as Zizije ezzel a papuccsal gurult,és jó véleménye van róla.
Nekem 72eFt-ba volt,de ha hozza a 13-15ekm-t, a következő gumma is ez lesz.
SZiasztok!

Én csak olcsó benzint kívánok! :)

Egy kérdés..
MIlyen gumit tegyek 600-as cbr-re
Csak túrázni járok vele az Alpokba!
Olcsó forrást is tudtok?
Helló lányok-fiúk!
NAGYON boldog új évet kívánunk nektek Zsozsóval!
Olcsó benzint és sok-sok gurulást mindenkinek 2011-re
És azt kívánom, h mindannyiótokkal találkozzunk REGÉCEN a CBR Klub NAAAAGY túráján!
BUÉK mindenkinek!
Sok motorozást jövő évre és olcsó bengát!
B.Ú.É.K. Mindenkinek

(lassan közlöm a jó hírt a szomszédokkal,szerezzenek füldugót,vagy ássák be magukat az óvóhelyre. Jaj de fognak szeretni )
Kívánok a CBR clubnak és neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.
Engem érdekel az ájánlat,én pontosan ilyen vagyok kinek és hol kell táncolnom?
Ezzel nagyon nem vagy egyedül...én is melozom még szilveszter éjszaka is
Naaa tök jó Ancsy Beszélek erről Zsozsóval...

Huh srácok, én nem tudom, ki dolgozik most közületek és nem jól megérdemelt évvégi szabiját tölti, de én ma is 3 órát túlóráztam...tegnap kettőt és két nap hátra van a munkahétből
Nálunk mindenki azt hitte, h nyugi lesz, a fű se nő majd két ünnep között...és hát nem úgy lett...
Kicsit érezzetek együtt velem
Akinek van kedve,jöhet hozzánk,hozni kellene akkor némi "italt",ropogtatnivalót vagy virslit és bulizunk "szolidan"..Ha valamelyikőtök jönne innen,szóljon bátran,már vagyunk páran
mi felajánlottuk,hogy nálunk lehetne banzáj,itt is lehet aludni,van hely...:)))))
Megoldható.
Én pulcsit, könyveket, jó kis kesztyűt (majd rakok fel képet róla), bicikli dudát az egykerekűmre meg sok sört.

Ki hol szilveszterezik?
Nagyon jo a video Macek! errol jut eszembe...
Reklam helye: izmos testu, tancolni szereto es tudo ferfiembereket keresunk ejszakai munkara
Tudtok valakit akit erdekelne?
Mindenkinek nagyon boldog karacsonyi unnepeket!
azt ne feledd h mi vagyunk a managerek, pénzt a látványért csak nekünk lehet adni

Nekem is van egy példányom belőle Szerinted hol tanulták ezt a srácok?
Regécen ELŐ KELL ADNIUK jövőre!
( Amit remélem nem hagytok ki az idén Repo )
Egy kis zsét, néhány üveg italt, aláöltözőt és egy kártya-olvasót kaptam.
És Ti?
...nekem megvan a full verzió

Boldog Karácsonyt!
Na ki mit kapott? Meséljetek lányok, fiúk!
Utána én is megmutatom a Hondás ajándékaim
Kellemes Ünnepeket!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a video csalás, se egy sör, se egy hasonfekvésből hátraszaltó nincs benne!

Tavasszal: REGÉC!
Ez igen! Gyuri nem is tudtam, hogy gyursz...
háááát.....most a szavakat keresem , de szerintem így is jó: !