Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aranyos vagy Majd mesélj Regécről...mindenképpen! És most ne húzd ki magad a vár megmászása alól jó tudom, dolog volt Jajh de szép is volt az ott veletek
Halihó! A sérülésekre ezt küldöm!
Inkább rám nézz rám Te szegény kis munkás ember
Na megyek dolgozni, majd bentről rátok nézek, nehogy rosszalkodjatok .
Szandüka...
Sör + party nagyon jól hangzik. Szervezem, hogy odaérjek!
Szandüka úristen, az a bolond is eltűnt..mióta Kulman Mükü lesérült Mostanában mindenki sérült akit ismerünk...így is - úgy is
Gyere az Október Fesztiválra, mondtam, hogy a müncheni ünnepi Paulaner sör lesz itt, ami fűszeresebb és magasabb az alkohol tartalma Óriási party lesz nálunk szept. 11-én és hát a házigazdák vendége mindig részesül vami extra meglepiben...gambesz már tudja
Szandüka !
Azóta nem is élsz 180 alatt
Én meg mint öregember folyamatosan a hetediket keresem ....

Nem vagyok szenilis, csak vagy számolgatok, vagy motorozok .
Készülnek ám keményen, de most kicsit nagyobb kiszerelésben eddig van 7 féle. Még szept. vége előtt fogok arra járni, lehet holnap, lehet szept. 30-án, a kettő közt bármi előfordulhat.

Meg lesz egy gólyatáborunk is arra, oda is érdemes eljönni.
Te mekkora genyó vagy Na hát meglepetést okozott anno a 6. na
Zsóti
Hozzad, várjuk!
Fel kell oldani valamivel a szineket mindkettőnk lábán
Egy pár bomba szerintem jelentőset javítana, no nem a lábadon, hanem a közérzeteden .

Ha még idén leérek felétek: viszek!

Mehetsz 1-esben, bőven lefedi az is a megengedett sebességhatárokat .
Amúgy is sok az a 6 gang... .
A lábamon lassan már nincs mit mutatni, gyógyulgat. Szines, felpuffadt, de már használható.
Venni kell egy robogót, a MAD MAX-ban is kószált a srác még mankóval is!

A lényeg: ti megvagytok, nyár meg lesz jövőre is ha hinni lehet az okosoknak.
Erre muszáj szempillát rebegtetnem
Az apja dumájával befutó a gyerek a csajoknál...
Komolyan iszonyat rossz ez a helyzet, h itt a nyár, jó idő van, van motor...csak lábam nincs, amivel válthatnék
Ráadásul motorbolond a kölök ha megkérdem tuti eljön, de akkor az anyja agyonüt! Még csak 10 éves, de nagy csavargó lesz, és nem csak imádja, de tiszteli is a nőket.

Előre fáj a fejem.
Semmi sem lehet jobb szülinap egy fiú életében, minthogy ennyi nő között ünnepeljen Hát még az apukájának
Remélem jobban vagytok, nem hiányzott ez a dolog.
éééééééééééén jelentem vagyok ám! Kicsit elfoglalva, de ez meg újság. Épp próbálom elintézni hogy a csajos bulin ott legyek, de aznap van a fiam szülinapja is.
Cala, cs.dzsordzso, mescalero? Adjatok életjelet... Különben lefényképezem a lábam vagy esetleg Zsozsó lábát
én sose fogok megszabadulni tőle
1 kurvára fájna leszedni
2 2 nap és visszanőne
3 legalább nem fázik a hátam :D
Bunda, balaton... Erről jut eszembe én csak átváltozáskor öltöm fel a szőrmét, te mikor szabadulsz meg tőle?
Sajnos nem tudtam menni veletek, nagy pakolások vannak a fűtés átépítés miatt meg lánc szettemre várok, nincs több állítási lehetőség és már lóg a lánc Hornin
Naggyon tutik Ancsy... - fáj is a szívem, hogy nem lehettem ott Bár az én térdem még messze van onnan, ahol ezek a térdek vannak

Vale, itthon regenerálódom Zsámbékon és a sok kötelezettségem ide is fog kötni augusztusban, szóval nem leszek lent a mi kis kedves Dújvunkban
De nem maradsz 2 éves SZA szülinapig?
Jaj,te,csak hülyültem,aki motorral jön,biztos nem öltönyben fog érkezni:))))
De hát csak egy szülinapi buli,illik ahhoz öltözni,aki tud és nem motorral jön:))))