Na jólvan, egyébként pont ilyen testem van csak jól titkolom.
Jobb képet nem találtál hozzá rólam?
De azért köszönöm a meglepit.
Békés Ünnepeket, Kátyúmentes Minőségi Aszfaltot, Adómentes Benzint Mindenkinek!
Én már lejjebb boldogot kívántam,de jövőre remélem találkozunk a túrákon :))))))) Boldog Karácsonyt mindenkinek..én most végeztem a sütés-főzéssel,elfáradtam,nagyon
Nem maradtam le csak sajnos már más programom volt
miokr gurulunk le a Balcsira hétvégére meleget mondanak -3 c fok
De a víz melegebb mint 0 fog igaz csak a jég alatt
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és motoros kilóméterekben gazdag boldog új évet kívánok minden kdves cíberésnek :))) Jövőre a túrákon találkozunk.A big buli képei itt,ha vkit érdekelnek: http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem maradtál le semmiről A múlt évi kicsit "bigebb" buli volt Ennek kicsit díjkiosztósra sikerált a hangulata Mondjuk az abszolút pozitív, h ennyien összejöttünk a mi asztalunknál...
Mondjuk most már jó lenne látni a KÉPEKET! Múlt évben már másnap tele volt a Sportmotor a bulin készült képekkel
Leg, leg leg...hmmm olyan is van hogy valamibol kevesebb...pl legkevesebbet iden motorozo vagy a palyan leglassabb ...
A David es Goliat az jo, tetszik!
Zsoltit nevezném a "Dávid és Góliát" díjra
a legpirosabb motor és a legsárgább villamos összecsapásának túlélőjeként
Bár a leglátványosabb perecek között is megállja a helyét az tuti
Nah BIG BULIN srácok bemutatom majd a "felebarátomat" itt az ideje, hogy megismerjétek! És mert nem sok van belőle, ezért siessetek bemutatkozni neki
már válaszoltam,vidd szerelőhöz, mert valószínű hogy a probléma nem egyszerű,az elektronikának nem sok köze van a nehezen átforduló blokkhoz.
a többit meg továbbra is fenntartom,a kibertéren keresztül senkitől nem fogsz diagnosztikát kapni, pár lehet ez,lehet az kérdésre.
ha felszívtad magad,sajnálom,ki volt kapcsolva a moderátor funkcióm,uff.
töltsd fel az akkut,és probáld újra,ez elég elektromos probléma
ha keveset értesz hozzá,inkább vidd el tapasztalt szerelőhöz,és nézze meg Ő.
a távjavítás nem fog menni a kibertérből,azt a gyurcsok és a geller tudja csak
Sziasztok! Egy kis segitseg kellene ha tudtok segiteni! A kovetkezo lenne a kerdesem: Van egy 2005-os cbr1000rr es nehezen fordul at a motorja.Mitol lehet ez? Azt is mondtak mar hogy lehet az elektronikaval van a baj,letezik hogy az lenne? Valaki talalkozott mar ilyennel? Mennyibe kerulhet egy ilyen vas teljes blokk felujitasa? Valaszokat elore is koszi!
Jobb képet nem találtál hozzá rólam?
De azért köszönöm a meglepit.
Békés Ünnepeket, Kátyúmentes Minőségi Aszfaltot, Adómentes Benzint Mindenkinek!