Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jólvan, egyébként pont ilyen testem van csak jól titkolom.
Jobb képet nem találtál hozzá rólam?
De azért köszönöm a meglepit.
Békés Ünnepeket, Kátyúmentes Minőségi Aszfaltot, Adómentes Benzint Mindenkinek!
Kellemes Ünnepeket, kedves CBResek, Hondások és motorosok
Jövőre gyertek még többet túrázni, pályázni velünk!

Alább a Hondás és exHondás srácok ajándékát láthatjátok a CBR-es és motoros lányoknak készítették

Alex, Zsozsek, Cala, Dzsordszó és Xray karácsonyi tánca - csak 18 éven felülieknek :D
Én már lejjebb boldogot kívántam,de jövőre remélem találkozunk a túrákon :))))))) Boldog Karácsonyt mindenkinek..én most végeztem a sütés-főzéssel,elfáradtam,nagyon
Minden motoros barátomnak békés,áldott ünepeket és sok balesetmentes kilómétert kívánok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Én is ott voltam. Rátok is köszöntem, de mindannyian csak néztetek rám, kb. hogy ki a ... vagyok. :D
A CBR Club és a Száguldó Angyalok minden kedves tagjának Békés,Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Motorozásban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok
Én is szeretnék mindenkinek örömökben gazdag Békés Karácsonyt és Boldog új évet kívánni!
Nem maradtam le csak sajnos már más programom volt
miokr gurulunk le a Balcsira hétvégére meleget mondanak -3 c fok
De a víz melegebb mint 0 fog igaz csak a jég alatt
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és motoros kilóméterekben gazdag boldog új évet kívánok minden kdves cíberésnek :))) Jövőre a túrákon találkozunk.A big buli képei itt,ha vkit érdekelnek:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem maradtál le semmiről A múlt évi kicsit "bigebb" buli volt Ennek kicsit díjkiosztósra sikerált a hangulata Mondjuk az abszolút pozitív, h ennyien összejöttünk a mi asztalunknál...
Mondjuk most már jó lenne látni a KÉPEKET! Múlt évben már másnap tele volt a Sportmotor a bulin készült képekkel
Hali mindenki!
Meddig maradtatok? Miről maradtam le?
Képeket hol lehet megnézni?
Ahogy észrevettem, Papesz ismét lemaradt .. Kár, h sectornak is el kellett mennie...
Képeket, képeket!
Alex pulcsija
Csajok
SZA asztal

Na Gyurci, ha megkapom a képeket, megcsinálom a meglepit a CBR Klubnak
Naná hogy megyek, ki nem hagynám a BIG bulit
Papesz bácsi is jön vagy erről a taliról is lemarad?
Rám számíthattok! Ott leszek!
XRay is tuti, hogy ott lesz!
Holnap ki lesz ott a Bulin az SM- CBR Klubból Valén, Zsozsón és rajtam kívül?
X-Ray? Sector?
Természetesen nem gondoltam komolyan...

De már igazán lehetne szombat!
Leg, leg leg...hmmm olyan is van hogy valamibol kevesebb...pl legkevesebbet iden motorozo vagy a palyan leglassabb ...
A David es Goliat az jo, tetszik!
Sandra,ha komolyan gondolod,akkor írj Svédnek ezügyben :)))) Szerintem jó ötlet
Zsoltit nevezném a "Dávid és Góliát" díjra
a legpirosabb motor és a legsárgább villamos összecsapásának túlélőjeként
Bár a leglátványosabb perecek között is megállja a helyét az tuti

Nah BIG BULIN srácok bemutatom majd a "felebarátomat" itt az ideje, hogy megismerjétek! És mert nem sok van belőle, ezért siessetek bemutatkozni neki
2010 legbolond abba jelen,nyertem...
már válaszoltam,vidd szerelőhöz, mert valószínű hogy a probléma nem egyszerű,az elektronikának nem sok köze van a nehezen átforduló blokkhoz.

a többit meg továbbra is fenntartom,a kibertéren keresztül senkitől nem fogsz diagnosztikát kapni, pár lehet ez,lehet az kérdésre.
ha felszívtad magad,sajnálom,ki volt kapcsolva a moderátor funkcióm,uff.
mascarelo! Itt nem az aksival van a gond ennyire azert nemvagyok amator! Komolyabb a baj es segitseg kellene nem pedig beszolas...stb!
töltsd fel az akkut,és probáld újra,ez elég elektromos probléma

ha keveset értesz hozzá,inkább vidd el tapasztalt szerelőhöz,és nézze meg Ő.
a távjavítás nem fog menni a kibertérből,azt a gyurcsok és a geller tudja csak
Sziasztok! Egy kis segitseg kellene ha tudtok segiteni! A kovetkezo lenne a kerdesem: Van egy 2005-os cbr1000rr es nehezen fordul at a motorja.Mitol lehet ez? Azt is mondtak mar hogy lehet az elektronikaval van a baj,letezik hogy az lenne? Valaki talalkozott mar ilyennel? Mennyibe kerulhet egy ilyen vas teljes blokk felujitasa? Valaszokat elore is koszi!