Kóóórházban? Bár bent akartak tartani 3 napig, de inkább jobbnak láttuk eljönni onnan...
Itthon rehabilitálódtunk-dok. Bár Zsolti már múlt hét szombaton bement dolgozni (mert a munkatársainak ilyen váratlanul elég gáz volt nélküle)...
Én még élvezem, h kényeztetnek.. mivel én abszolút nem tok járni
A Duki meg jövő szezonban már remélhetőleg a talpán lesz....remélhetőleg....
télen fel lesz újítva a gépem mechanikusan, új fékek, gumik olajok, meg lehet az idomokat is megcsináltatom.
Köszönet a biciklisnek aki befordult elém, de korrekt volt és kipengette a kárt...
És veled mi újság? még mindig kórházban vagytok? ha igen meddig lesztek ott?
A Duki még javítható?
Hello! Mi is haza ertunk ...bar en meg mentem kesobb kb.160km-t egy masik baratommal + parjaval + az en parommal...487km lett a vege . Koszonom mindenkinek a turat , zsiiir volt(hazai jol ismert utakon) !
Halihó!
Jelentkezünk (akik nem voltunk pudlingok és bevállaltuk a borogósnak induló napot) akik ott voltunk a mai szuperjó túrán,én is épségben hazaértem:))))
Nagyon jó volt ma is,és tényleg megúsztuk eső nélkül
kár,hogy többiek nem jöttetek el,jót gurultunk.Sajnos Visegrádnál láttunk egy motoros balesetet...de talán azért a srác megúszta,magánál volt,mégha feküdt is a vasa mellett..:((( Jobbulást neki innen is.Képek nemsokára angyalokon elérhetőek lesznek
hát ez patent volt! köszönöm mindenkinek aki bevállalta ezt a kicsit borongós napot
végül is megúsztuk 1 csepp eső nélkül és szerintem szép (nekem új ) utakat láttunk!
http://picasaweb.google.com/An...