Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.Már a weben a képek:)))) sőt,Bregyós oktatásról is van jó pár új képem:)))

http://picasaweb.google.com/An...
Bocs, most latom hogy mar nem vagy korhazban...
Szia Draga!Irtam neked a masik forumon is..jobbulast!melyik korhazban vagy?pesten?
Akkor jó én azt hittem hogy kórházból irogatsz, az hogy otthon vagy az már jó hít...

Kényeztessed magad amíg lehet, még a kaját is ágyba kapod mi?
Kóóórházban? Bár bent akartak tartani 3 napig, de inkább jobbnak láttuk eljönni onnan...
Itthon rehabilitálódtunk-dok. Bár Zsolti már múlt hét szombaton bement dolgozni (mert a munkatársainak ilyen váratlanul elég gáz volt nélküle)...
Én még élvezem, h kényeztetnek.. mivel én abszolút nem tok járni
A Duki meg jövő szezonban már remélhetőleg a talpán lesz....remélhetőleg....
télen fel lesz újítva a gépem mechanikusan, új fékek, gumik olajok, meg lehet az idomokat is megcsináltatom.
Köszönet a biciklisnek aki befordult elém, de korrekt volt és kipengette a kárt...

És veled mi újság? még mindig kórházban vagytok? ha igen meddig lesztek ott?
A Duki még javítható?
Na mi van veletek? Meséljetek, szegény mozgássérült motoros társatoknak
Tehát póló nélkül kell mennem?

Én arra értettem hogy nem jött túrázni egy kis borús idő miatt
Az iwiw oldalamon van de Ancsi le fogja szedni és felteszi a többi mellé az angyalok galériájába
Papesz! Legyszi ird meg a cimet ahova feltoltotted! Koszi!
Bunda és nyakkendő a dress code
Szia Farkas a bundád nem szereti az esőt?
Kiöltözés: Bőrruha, motoros csizma, kesztyű, bukósisak jah és nyakkendő
Mi számít szépen kiöltözöttnek?

Feltettem a hirtelen jött ötlet túra képeit... a szokásos helyre :D
Örülök,hogy nálad is minden ok:))))
Angyalok buliba meg mindenki tessék jönni és szépen kiöltözni fiúk-lányok
Bagoly Bagoly jelentkezz itt Róka
Én is haza értem üres tankal, de a kútig elég volt..

Nekem is nagyon bejöttek a szép tájak és a jó utak, és ha nem lennék beszarva a gyors kanyarokba akkor még jobban élvezném.

ha minden igaz szerdán kerülnek rá új papucsok a moci lábára

Angyalos buli már alig várom...
Szerintem ez nekem is tetszett volna Valahogy ilyen tájak felé szívesebben megyek.
Bp. - Visegrad - Esztergom - Parkany(Sturovo,Szlovakia) - Salka(Szlovakia)-Letkes - Vamosmikola - Kemence - Parassapuszta - 2/A(Bp.-ig) - Nagyoroszi - Retsag - Bp. Szerintem mindenkinek tetszett
Most akkor nem mentetek a Tisza tóhoz?
Hello! Mi is haza ertunk ...bar en meg mentem kesobb kb.160km-t egy masik baratommal + parjaval + az en parommal...487km lett a vege . Koszonom mindenkinek a turat , zsiiir volt(hazai jol ismert utakon) !
merre jártatok végül?
Halihó!
Jelentkezünk (akik nem voltunk pudlingok és bevállaltuk a borogósnak induló napot) akik ott voltunk a mai szuperjó túrán,én is épségben hazaértem:))))
Nagyon jó volt ma is,és tényleg megúsztuk eső nélkül
kár,hogy többiek nem jöttetek el,jót gurultunk.Sajnos Visegrádnál láttunk egy motoros balesetet...de talán azért a srác megúszta,magánál volt,mégha feküdt is a vasa mellett..:((( Jobbulást neki innen is.Képek nemsokára angyalokon elérhetőek lesznek
Már otthon vagy?
hát ez patent volt! köszönöm mindenkinek aki bevállalta ezt a kicsit borongós napot
végül is megúsztuk 1 csepp eső nélkül és szerintem szép (nekem új ) utakat láttunk!