Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Agyon csaptunk volna titeket ha valami komolyabb bajotok lett volna! Így is a frászt hoztátok ránk!
ketten ültetek a motoron? Hol történt?
Nagyon sajnálom, gyógyuljatok meg mielőbb!
Az a legfontosabb hogy nektek komolyabb sérülésetek nem lett. A motor pótolható, javitható...
Szerintem Repsinek és Alexnek perverziójuk a motorbalesetet szenvedett emberek látogatása....... Repsinek meg a banán is
Hát sajnos a mi hibánkból, de felöklelt egy villamos Ha gyorsabban jön...tuti eltöri a nyakunkat...Így megúsztuk komoly zúzódásokkal, húzódásokkal. Zsolt ujja eltört, nekem pépesre zúzódott a lábfejem és a bal oldalam....a motor meg elég gatya állapotban van Viszont nagyon rendes volt mindenki, a rendőrök, a mentősök, a BKVsok, a kórházban... Na meg Alex és Repsi, akik gondoskodtak a hulla Ducatiról
Ne már, mi történt?
Remélem semmi komoly, és jól vagytok mind ketten!
Na ezért nem értél el Ez Gudrun száma, a német szobatársamé
Most már amúgy bekapcsoltam
30
06-90- acht-acht- neun-neun-neunzig- und vier mal sieben

Nem ez az?
Milyen számon hívogatsz engem te telefonbetyár? 30-ason vagy 20-ason?
Ugye?
Ha nem leplezem le, simán kisétálhatott volna a kórházból..... de én kiabáltam és máris ráadták a muszájdzsekit.
Egész jól álcázod a nyomiságod.
Ez az! A Bárki....... ő egy idősebb ügyvédnő Bécsben....ismerem!
meee szerinted ez kerületenként változik? mondtam én azt a 3.típust... ugyehogyugye?
infó akartál, most meg válogatsz meg finnyáskodsz.. na így segítsen neked bárki is
Kedves vagy...... de én nem a XIII. kerületben lakom......
ez nekem nem jóóó.......
Cicu!
ajánlom figyelmedbe a A parkolási igazolvány kiváltására jogosult személy 3. besorolását
A lakásomra azt a hülye nőt?
Dehogy hívom.....
háziorvos töltött ki nekem valami 7pontos űrlapot, ahol értékelte a mozgásom nehézségi fokát. ha "átugrod" a szintet, akkor már szaladhatsz is az okmányirodába... na jó, csak nagy vonalakban emléxem, utána kell járni pontosan hogy műxik. ja! igazságügyi orvosi szakértő elvileg téged is fog majd vizsgálni hogy van-é maradandó sérülésed. azon nekem szerepel egy bűvös 20-as fogyi. neked valszeg több lesz a girnyód miatt... de már most beszélhetsz a háziorvosoddal, mivel elég járóképtelen vagy. ő majd felhomályosít.. hívd fel
Tényleg?
Hol kell intézni? Asszem nekem is el kell kezdeni....
Meséld már el, hogy azt hogyan lehet mobilnál?
bevesztek engem is? nekem még nyomikártyám is van... ingyé parking
Vagy direkt rossz számot adtál meg te cafka!