Hát sajnos a mi hibánkból, de felöklelt egy villamos Ha gyorsabban jön...tuti eltöri a nyakunkat...Így megúsztuk komoly zúzódásokkal, húzódásokkal. Zsolt ujja eltört, nekem pépesre zúzódott a lábfejem és a bal oldalam....a motor meg elég gatya állapotban van Viszont nagyon rendes volt mindenki, a rendőrök, a mentősök, a BKVsok, a kórházban... Na meg Alex és Repsi, akik gondoskodtak a hulla Ducatiról
meee szerinted ez kerületenként változik? mondtam én azt a 3.típust... ugyehogyugye?
infó akartál, most meg válogatsz meg finnyáskodsz.. na így segítsen neked bárki is
háziorvos töltött ki nekem valami 7pontos űrlapot, ahol értékelte a mozgásom nehézségi fokát. ha "átugrod" a szintet, akkor már szaladhatsz is az okmányirodába... na jó, csak nagy vonalakban emléxem, utána kell járni pontosan hogy műxik. ja! igazságügyi orvosi szakértő elvileg téged is fog majd vizsgálni hogy van-é maradandó sérülésed. azon nekem szerepel egy bűvös 20-as fogyi. neked valszeg több lesz a girnyód miatt... de már most beszélhetsz a háziorvosoddal, mivel elég járóképtelen vagy. ő majd felhomályosít.. hívd fel
Nagyon sajnálom, gyógyuljatok meg mielőbb!
Remélem semmi komoly, és jól vagytok mind ketten!
Most már amúgy bekapcsoltam
Nem ez az?
Ha nem leplezem le, simán kisétálhatott volna a kórházból..... de én kiabáltam és máris ráadták a muszájdzsekit.
infó akartál, most meg válogatsz meg finnyáskodsz.. na így segítsen neked bárki is
ez nekem nem jóóó.......
Dehogy hívom.....
Hol kell intézni? Asszem nekem is el kell kezdeni....