Biztos lesz ott egy-két lányka, aki szívesen kihasználja a lovagiasságotokat, hogy irányba állítsátok a motorját
Amúgy pikkpakk rendbe jövök...a macskacsont még hamarabb beforr, mint az ebcsont
Jajjjjjjj te lány hát mi a jó Istent csináltatok? a Combínónak harckocsival kell nekimenni nem motorral. Remélem mihamarább felépültök... Egy motoron voltatok? Vagy külön külön?
Combino: amilyen sárga, olyan kemény
Hogy is szól a dal, amit a haverjaid költöttek? Combino, combino, sárga combino...
Gino...járjunk együtt, hármasban gyógytornára Esetleg rendezhetnénk tolókocsis gyorsulási versenyeket
Zsozsó: most már bevallhatnánk, hogy lefizetett minket a Siemens gyár, hogy promózzuk a Combinók biztonságát
Jobbulást neked is!
Lassan megalkothatjuk a mozgáskorrekciósok klubját itt az SM-en .
A villamos logó viszont fel fog kerülni a motor plexije alá . Mint a vadászgépeken .
Persze, hogy vigyázok magamra! Főleg, hogy nem engednek gépjárművet vezetni. Azt mondják , hogy mostanában túl sok gép megy tönkre a közelemben .
Ugye te nem romlasz el ?!
Ez a kép(Ducatis) azután a nagyon jó hangulatú legutóbbi Balaton motoros túra után készült még utána elmentünk medence-partyra Jajh, de szép emlékek
Holnap azért vigyázzatok magatokra és alkalomadtán gondoljatok az piros RR-re és az ő gazdijára
Zsozsó, te is vigyázz magadra
itt most is esik tudom tudom szar helyen lakok
szerintem ez most off és majd pénteken (péntek 13. waa ) motorral megyek ringre,csak az az egy probléma, hogy akkora is esőt ír már
Szia!Én a Metzeler me Z1(130/80) racingot szoktam rá venni,mert aránylag elfogadható áron lehet venni,meg közel egy slick tulajdonságával rendelkezik.Sajnos nekem most kb 3000km-ert bírt ki,de abból 2000km Mátra volt.Én ajánlom mert jó gumi...hátul pedig vágott slickel nyomom.
rem már jobban vagytok!