Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hey! mit csinál Szandra a plafonon?

rem már jobban vagytok!

Akkor nekem milyen csontom van? Földönkívüli ?
Viszont a telódat kapcsold csak be , nem tudlak hívni.
Biztos lesz ott egy-két lányka, aki szívesen kihasználja a lovagiasságotokat, hogy irányba állítsátok a motorját
Amúgy pikkpakk rendbe jövök...a macskacsont még hamarabb beforr, mint az ebcsont
Gyógyuljatok hamar, ki motorját fogjuk tologatni most túrák alatt?:D
Ezért bámul meg mindenki amkor motorzom?...
Akkor jopár autós a városban szidja a motoros csajokat :D
Héjj RRcat én nem lenni kiscsaj , meg nem csak a lófarkam a szakállam is kilóg sisak alól :P :D
Jajjjjjjj te lány hát mi a jó Istent csináltatok? a Combínónak harckocsival kell nekimenni nem motorral. Remélem mihamarább felépültök... Egy motoron voltatok? Vagy külön külön?
Elméletileg igen ha a hungáriáról jössz lesz egy villamossin pont merőlegesen na ott jobra és utánna rögtön balra :D

Igaz nem conbínó de vigyázz a villamossal.....
Kerültek fel új minták az oldalra. Szerkessz magadnak saját pólót, 2-3 nap alatt ki is hozzák

www.motoros-polo.hu
Kivégeztéééééél
HAGYD ABBA! Könyörgöm

Mikor a rendőrbácsi megkérdezte, melyik a te bukód, majdnem mondtam, h az amelyikben elfér 10 kg krumpli
Féltek, hogy beszorul a fejem
Hát ezért nem csináltak nálad CT-t...ránézésre is tudták, h agybeteg vagy
Dehogy valljuk, akkor Demszkyék kitalálják, hogy teszteljük le az Alstom metrókat is .
Hát én nem fogok felrakni egy toyota avensis logót
Úgysem várnátok be.....
Ti már rég elfelejtitek ezt, mikor még mindig vívok vele.... nekem novemberben derül csak ki, hogy mit csinálnak a gerincemmel
Combino: amilyen sárga, olyan kemény
Hogy is szól a dal, amit a haverjaid költöttek? Combino, combino, sárga combino...
Gino...járjunk együtt, hármasban gyógytornára Esetleg rendezhetnénk tolókocsis gyorsulási versenyeket

Zsozsó: most már bevallhatnánk, hogy lefizetett minket a Siemens gyár, hogy promózzuk a Combinók biztonságát
Jobbulást neked is!
Lassan megalkothatjuk a mozgáskorrekciósok klubját itt az SM-en .
A villamos logó viszont fel fog kerülni a motor plexije alá . Mint a vadászgépeken .
Én már elromlottam, ahogy a kismacskák szoktak
Combinofighter
Hejj.....

Jól vagy te harcos?

A villamossal nem szabad kekeckedni, mert amilyen nagy olyan sárga.

Jobbulást!

Nincs is annál szebb, mikor két sérült kíván egymásnak gfyógyulást....

Persze, hogy vigyázok magamra! Főleg, hogy nem engednek gépjárművet vezetni. Azt mondják , hogy mostanában túl sok gép megy tönkre a közelemben .
Ugye te nem romlasz el ?!
Ez a kép(Ducatis) azután a nagyon jó hangulatú legutóbbi Balaton motoros túra után készült még utána elmentünk medence-partyra Jajh, de szép emlékek
Holnap azért vigyázzatok magatokra és alkalomadtán gondoljatok az piros RR-re és az ő gazdijára
Zsozsó, te is vigyázz magadra
NEM LESZ ESŐ!
nemááá
itt most is esik tudom tudom szar helyen lakok
szerintem ez most off és majd pénteken (péntek 13. waa ) motorral megyek ringre,csak az az egy probléma, hogy akkora is esőt ír már
Szia!Én a Metzeler me Z1(130/80) racingot szoktam rá venni,mert aránylag elfogadható áron lehet venni,meg közel egy slick tulajdonságával rendelkezik.Sajnos nekem most kb 3000km-ert bírt ki,de abból 2000km Mátra volt.Én ajánlom mert jó gumi...hátul pedig vágott slickel nyomom.