Én nem azt írtam,hogy tanyavilág csájé,de arrafelé szarabbak még az itteninél is az utak...Balu is írta,aki arrafelé lakik,csak tudja:)))
Én meg vizen,sárban nem akarok motorozni
Hát a holnapot én sem adnám annyira se keleten se nyugaton...
de vasárnapra napsütést mond szarásig, mindenhova. És tele a tank, nem akarom h beleposhadjon a benzin tehát én azt mondom h aki el tud szakadni vasárnap, azzal bárhova. Balaton, Visegrád, Mátra, Tisza-tó ... nekem bármi játszik. vasárnap reggel 8ig találjuk ki
te Ancsy! itt meg a Duna van, mégsenincsen sár nem tanyavilág meg földút az ahová készültök különben is, egy kis esőcske... főleg ha holnap nem is esik (bár be kell ismernem, nem néztem még időjárást ) na jól van na, ti tudjátok
Srácok,sztem én a holnapot kihagyom,nálunk szakad az eső,durva viharok vannak...A Tisza környékén meg tuti sár és hasonlók lesznek az utakon....:(((((((
Köszi Hodis Azért remélem még fogunk motorozni idén!
Asszem szeptember 24-25-26 a CBR KLUB "regéci" évadzáró találkozója lesz - arra gyertek el mindenképp, mert iszonyat jó!
De ha van kedvetek bejöhetnétek a Száguldó Angyalok 2.szülinapjára is!
- RR Cat (mankóval de ott lesz ),Zsozsek
- Ancsy,Tibi
- Vitya,Brigi
- Repsi,Mr.Tanaka
- RZ (Matyi)
- Papesz
- kp-s
- LindaB
- Minirossi
- Duna Ági
- The Judge
- Dmag Rider
- Blacky és Kristóf
- Hotmess
- Dávid
- X-RAY
- Hodis82 és párja
- Bregyó+Éva
- Viktor+Petra
-
-
Én meg vizen,sárban nem akarok motorozni
Száguldó Angyalok 2 éves születésnapi bulija augusztus 27-én az Andrettiben:
- RR Cat (mankóval de ott lesz ),Zsozsek
- Ancsy,Tibi
- Vitya,Brigi
- Repsi,Mr.Tanaka
- RZ (Matyi)
- Papesz
- kp-s
- LindaB
- Minirossi
- Duna Ági
- The Judge
- Dmag Rider
- Blacky és Kristóf
- Hotmess
- Dávid
- X-RAY
- Hodis82 és párja
-
Gyűlik a nép...
de vasárnapra napsütést mond szarásig, mindenhova. És tele a tank, nem akarom h beleposhadjon a benzin tehát én azt mondom h aki el tud szakadni vasárnap, azzal bárhova. Balaton, Visegrád, Mátra, Tisza-tó ... nekem bármi játszik. vasárnap reggel 8ig találjuk ki
Majd legközelebb bepótoljuk...
képeim Brno-ból,ha érdekel benneteket:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Asszem szeptember 24-25-26 a CBR KLUB "regéci" évadzáró találkozója lesz - arra gyertek el mindenképp, mert iszonyat jó!
De ha van kedvetek bejöhetnétek a Száguldó Angyalok 2.szülinapjára is!