Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nékem asszem jó a vasórnop is, de jobb lett volna a szombat, mert akkor Marcs nálam aludna , így meg hétfőn mehet suliba
Nekem ok a vasárnap is .. vasárnapra jó időt mondanak
jessz
Száguldó Angyalok 2 éves születésnapi bulija augusztus 27-én az Andrettiben:
- RR Cat (mankóval de ott lesz ),Zsozsek
- Ancsy,Tibi
- Vitya,Brigi
- Repsi,Mr.Tanaka
- RZ (Matyi)
- Papesz
- kp-s
- LindaB
- Minirossi
- Duna Ági
- The Judge
- Dmag Rider
- Blacky és Kristóf
- Hotmess
- Dávid
- X-RAY
- Hodis82 és párja
- Bregyó+Éva
- Viktor+Petra
-
-
Én nem azt írtam,hogy tanyavilág csájé,de arrafelé szarabbak még az itteninél is az utak...Balu is írta,aki arrafelé lakik,csak tudja:)))
Én meg vizen,sárban nem akarok motorozni
Nekem jó vasárnap is a túra,ha többieknek is,tegyük át és menjünk:))))) vélemény?
Nálunk, ami van azt Meteorológus Mihály úgy értékelné, hogy "nukleárwinter" Ismét totál fekete az ég és mindjárt szakadni fog.
Akkor beírlak jó?

Száguldó Angyalok 2 éves születésnapi bulija augusztus 27-én az Andrettiben:
- RR Cat (mankóval de ott lesz ),Zsozsek
- Ancsy,Tibi
- Vitya,Brigi
- Repsi,Mr.Tanaka
- RZ (Matyi)
- Papesz
- kp-s
- LindaB
- Minirossi
- Duna Ági
- The Judge
- Dmag Rider
- Blacky és Kristóf
- Hotmess
- Dávid
- X-RAY
- Hodis82 és párja
-
Gyűlik a nép...
Hát a holnapot én sem adnám annyira se keleten se nyugaton...
de vasárnapra napsütést mond szarásig, mindenhova. És tele a tank, nem akarom h beleposhadjon a benzin tehát én azt mondom h aki el tud szakadni vasárnap, azzal bárhova. Balaton, Visegrád, Mátra, Tisza-tó ... nekem bármi játszik. vasárnap reggel 8ig találjuk ki
most akkor mi lesz megyünk ? nem megyünk?
Szerintem a Szulinapra bemegyunk a parommal ,ha nem gond! Csak meg nem 100%....az a baj nalunk mindig utolso percben derulnek ki a dolgok .....
En Eszakon vagyok a Borzsonybe , itt be van borulva , reggel esett... Azota semmi!
Holnap Keleten lesznek zaporok zivatarok, nyugat felol tisztul! Arra kell venni az uticelt!
erre egy csepp eső nem esett, süt a nap ezerrel
te Ancsy! itt meg a Duna van, mégsenincsen sár nem tanyavilág meg földút az ahová készültök különben is, egy kis esőcske... főleg ha holnap nem is esik (bár be kell ismernem, nem néztem még időjárást ) na jól van na, ti tudjátok
egyetértek Ancsy nem rakjuk át máskorra?
De ha akarod, sütivel is megetethetsz....
Szerintem is le léne fújni a holnapi napot mert ha nem is lesz rossz idő minden csupa víz és sár lenne.

Majd legközelebb bepótoljuk...
Srácok,sztem én a holnapot kihagyom,nálunk szakad az eső,durva viharok vannak...A Tisza környékén meg tuti sár és hasonlók lesznek az utakon....:(((((((

képeim Brno-ból,ha érdekel benneteket:
http://www.sportmotor.hu/motor...
mivanmi? gerinctelen lettél giliszta?
Köszi Hodis Azért remélem még fogunk motorozni idén!
Asszem szeptember 24-25-26 a CBR KLUB "regéci" évadzáró találkozója lesz - arra gyertek el mindenképp, mert iszonyat jó!
De ha van kedvetek bejöhetnétek a Száguldó Angyalok 2.szülinapjára is!
Szia RRcat! Most olvastam,hogy mi tortent . JOBBULAST NEKTEK! Udv: Hodis
Vérfarkinca...azért az Ancsynak írt üzenetem lehagyhattad volna a lista elejéről