Hát abból a 9-ből most nemhogy egy, hanem min. 3 ment le Komolyan léteznek őrangyalok...mert hogy így, ennyivel megúsztuk ezt a balesetet az csodával határos mindenki szerint...
De Regécen ott leszünk én megyek a saját kis dögömmel, de Zsoltit el kéne vinni a hátsó ülésen valakinek...
nincs nyomikocsim.... ülni sem igen tudnék.... bár lehet addigra igen, de menni nem...., kocsiba sem tudok beülni...sőt a kocsiig sem tudok elcsúszni...
Zsozsó meg én is szeretnénk hozzájárulni a szülinaphoz..majd mondj egy összeget smsben
Gino...tessék eljönni. Nem fogsz kilógni a nyomikocsiddal Lesz ott még roki rajtad kívül
Lányok,srácok,az Augusztusi szülinapi bulinkra kb. mennyi a létszám,tudja vki? Torta miatt kéne tudnom,de már olyan sok a beírás itt azóta,hogy elindult a lista,hogy már nem tudom,kb hányan leszünk...
Sziasztok!
Megérkeztünk Brno-ból,szuper fantasztikusan jó pálya volt,nagyon-nagyon jó volt rajta menni:))) Majd lesznek képek is nemsokára
Voltunk páran csajok is,sajna volt,aki elesett,fiú is lány is,de szerencsére komolyabb baja nem lett senkinek.Nagyon zsír volt
RR Cat,most olvasom,mi történt,a lényeg,hogy ti egyben vagytok,motor javítható,ember kevésbé:)))) Fel a fejjel
Száguldó Angyalok 2 éves születésnapi bulija augusztus 27-én az Andrettiben:
- RR Cat (mankóval de ott lesz ),Zsozsek
- Ancsy,Tibi
- Vitya,Brigi
- Repsi,Mr.Tanaka
- RZ (Matyi)
- Papesz
- kp-s
- LindaB
- Minirossi
- Duna Ági
- The Judge