Leírtam az angyalok fórumon is pontosan,hol várlak 9-kor. Ha átjössz a Dunán (a hídon),utána a legelső kút lesz az az omw,mekivel,el sem lehet téveszteni..máshogy nem tudom leírni,hol van,a második lejáró az M0-ásról,miután feljöttél rá a 6-ról..
hát én odamegyek ahova mondod, de akkor jelöld be térképen, mert van millió kút arra fele és én is szőkülök....
nektek meg jó mocizást! pénteken meg egyeztetünk még telefonon
nem jön valaki székesfehérvár felől?
Ja és plízzzz úgy döntsetek,mi legyen,Marcs te is,hogy csütörtökig csak telón értek el szerintem,mert megyünk Brno-ba motorozni,jupiiiii.Ezt kaptam a névnapomra ajándékba:))))
Papesz,én nem Pécelről jövök,Szigethalmi vagyok,teeeee,azt hittem megjegyezted...de mivel azt hittem,régi 3-ason megyünk,azért írtam hogy Pécelnél csatlakozunk hozzátok...félreértettél...
Szóval most még jobban nem tudom,merre az arra,mert a régi nulláson felveszem Marcsot a benyakútnál (hacsak nem alszik Balunál ),rámegyünk az új nullásra és onnan nem tudom,hova menjünk..Hajtsunk le a péceli lehajtón és onnan merre? Jól értem? bocsi,szőke vagyok nagyon
Címet? Benzinkútnak van címe?
Írtam sza fórumra,hogy a régi M0-áson talizunk a Duna híd utáni első omw kútnál,ahol Meki is van.Ennél pontosabb címet nem tudok adni hozzá...
Mé' vagyol kakapcsolva?
hmm?
Nagyon szuper a motorod.
Felvettelek msn-re.... fel tudsz jönni?
Köszönjük Alex és Repsi, hogy velünk voltatok és segítettetek. Valószínű mind a kettőnknek számára vége ennek szezonnak
http://bit.ly/9UoyBF
Lehet csatlakozni
De fórumon olyan pontosan leírtam sztem
Kérlek legalább egy térképet kapj elő nem pécel hanem maglód...
Ha az m0-on jöttök akkor a maglódi leágazásnál kell lejönni ott van a pesti út... pont az m0-ás alatt fogunk várni
a 31-esen megyünk nem a 3-ason.
Csinálnék egy térképet csak nem tudom hogy a bánatba kell a linket elküldeni hogy a jelölés is megmaradjon...
nektek meg jó mocizást! pénteken meg egyeztetünk még telefonon
nem jön valaki székesfehérvár felől?
Szóval most még jobban nem tudom,merre az arra,mert a régi nulláson felveszem Marcsot a benyakútnál (hacsak nem alszik Balunál ),rámegyünk az új nullásra és onnan nem tudom,hova menjünk..Hajtsunk le a péceli lehajtón és onnan merre? Jól értem? bocsi,szőke vagyok nagyon
Írtam sza fórumra,hogy a régi M0-áson talizunk a Duna híd utáni első omw kútnál,ahol Meki is van.Ennél pontosabb címet nem tudok adni hozzá...