Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mééé ?

Ancsy mondjad már Marcsnak hogy aludjon nálam
Sziasztok skacok!
Nem biztos hogy megyek, mert nyaralni leszek, és lehet szombaton vagy vasárnap érek haza...
De ha pénteken vagy szombat délelőtt akkor lehet megyek, majd küldök péntek este Ancsy egy sms-t.
Vagy neked Papesz
De majd még eldől a sorsom
persze az kéne még
autópályán egyszerűbb!
hazafelé is, de úgyis nálam alszol
Ancsy ahhoz előbb meg kell, hogy találjalak! lehet, hogy inkább ótópályának megyek Balu aztmodnta, úgy egyszerűbb, de azért megnézem térképen címet tudsz mondani, hogy hol találkozunk?
Szia!

Ha pécelről jöttök, felmentek az m0-ásra és az első adandó alkalommal lejöttök, szerintem ki lesz írva táblára hogy maglód.
Ami útra rávisz az a pesti út na ott fogunk várni rád, rátok :D

Google map maglód és hidd el könnyen kiszúrod...
929RR-hez keresek gyári idomot!Első sorban ezüst színben érdekelne..
Előre is köszi!
bberci@juropnet.hu
+36306166088
Még odébb van az, h oldalkocsit kelljen szerelni az RR-re
Valamiről lemaradtam? ....ha úgy adódik, akkor a tejfakasztó bulin ott a helyem!
De tényleg hozd el monsignor Tanakát is El kell kezdeni szervezni a leány és a legénybúcsúkat
Sandra örül akkor megbeszélünk vmit valahol egyszercsak, jó?
viszem a Misztert is ha ráér Pesten belül hajlamos vagyok sok km-t elmotorozni, mire odatalálok valahová ami már megy: haza meg vissza
Kedden akkor bemegyünk Zsozsóval délután felé Elmegyünk fagyizni jó? Motor nálad vagy van Tanakád?
te csak ne vicceskedj,hanem tessék jönni velünk a kutyafáját
Írd már meg pontosan lécci hol van ez az új nullásól ha megyünk..Valószínű Marcs is velem jön,nehogy eltévedjünk...de nem kérek google-s térképet,mert szőke vagyok és nem értek hozzá
Köszi szépen!
Szia! Köszönöm szépen!
Oké!
Nem garantálom hogy mind csaj lesz
Am Ancsynak megvan a száma, de azért ezt is elmentem
Köszi! Majd lesz vhogy!
Hogy ez menyira igaz !
na most lehet szúrni a gombostűket hogy ki kit hol vár
Ezt a számot egyébként minden egyéb esetben is hívhatod, Papesz mindent megold és mindenre nyitott
Persze hogy nem gond, pláne ha csajok

Amúgy ha valakit fel tudsz hívni közülönk akkor úgy is megbeszéljük hol találkozzunk, de ha nincs meg senki telefonszáma itt az enyém
0630/449-86-83
Igen hála Istennek meg igaz 15.000-er szegényebb vagyok mert a kerékagycsapágyak hosszában ketté volt törve, és azt is cserélni kellett...
Majdnem elúszott a szabim a Balatonon emiatt a rohadt defekt miatt. Cimálta ám a hátulját, még jó hogy nem mentem gyorsan kb 60-70-el