Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mindegy! Majd találkozunk valahol, lehet nem egyedül megyek, ha nem gond, még jön vagy 2-3ember vagy több
Igazad van, ezek már nem emberek,droidok(ülnek a hulladék talicskájukba,azt azt hiszik ővék a világ) UTÁLOM AZ AUTÓSOKAT EZ AZ IGAZSÁG!
Mert ők állatok,nem emberek...én meg rácsapnám az ajtót,miközbe ott a lába
Megoldódott a motorod Papesz?Úgy megillyesztettél baszus
az a baj fogalmam sincs hol vannak ott kutak..
Akkor gyere a kiskörei vízerőműhöz úgy is ott fogunk átmenni ...
Tudom holvan, de hogy keveredek el oda...
De nem a mol-kút felől érkeztek? Mert úgy nekem egyszerűbb, onnan meg ti vezettek el
Na mindegy majd oda találok valahogy
AUGUSZTUS 7 - HOSSZÚ FORRÓ NYÁR túra Útvonal : Tisza tó-hoz valószínű :)))

Ha mindenkinek megfelel: Találka Örs vezér tere 9.00-kor (Árkád)

Résztvevők:

-Ancsy
-Vitya+Brigi (sztem)
-Papesz
-The Judge
-Lídia
-Nordizka
-Marcs
-Knife
-Balusk8
-Fruzsi és párja (valószínű)
-Heidi (ott vár minket)
-
-
Majd megérdeklődöm,hol van az pontosan,de sztem igen.Viktorékkal megyek együtt oda sztem:)))
Igen Abádszalók az uticél...
Tudod hol van a Feltáró út és a Strand út kereszteződése?
Elméletikeg ott van a strandnak a bejárata... ha minden jól megy 11-12 között érkeznénk oda...
SZia!

Én úgy gondoltam hogy a 31-esen megyünk, Tudnál ott csatlakozni Maglódon ahol az M0-ás és a Pesti út találkozik?
kb 10-re érnénk oda ha nem késnek sokan.
engem ma csúnyán megszívatott egy buzi opel-es pacák.. meg akartam előzni egy forgalomlassító sziget előtt, erre ez az állat rám húzta a kormányt nem volt mi tenni, a szembe sávban mentettem az irhám a sziget túl oldalán benéztem a kocsiba erre ő nagy orrfelhúzások közepette meg volt elégedve magával... basszus! emberekről beszélünk vagy mi a fenéről! az ilyennek esküszöm nincs lelkiismerete szándékos közúti baleset okozása... komolyan! ezt nem hiszem el! hová tart a világ?
Hát ha ennyire bátor vagy az M0-on, akkor hajrá Simán rád nyitják a dugóban az ajtót és még sorolhatnám a finomságokat...Az utóbbi időben túl sokat jártam arrafelé és köszönöm, de elegem van belőle...
Motorral dugó?Én ezt a szót nem ismerem motorral,hogy dugó vagy várakozás Autósoknak kuss a nevük olyankor...
AUGUSZTUS 7 - HOSSZÚ FORRÓ NYÁR túra Útvonal : Tisza tó-hoz valószínű :)))

Ha mindenkinek megfelel: Találka Örs vezér tere 9.00-kor (Árkád)

Résztvevők:

-Ancsy
-Vitya+Brigi (sztem)
-Papesz
-The Judge
-Lídia
-Nordizka
-Marcs
-Knife
-Balusk8
-
Hát akkor mi most lehet, h kihagyjuk ezt a túrát...Nulláson meg M7-en kéne kavircolnunk és aznap meg ugye Kecsón repülő nap van, szóval iszonyat dugók és halál. A kagylórohadás sem túl bizalomgerjesztő, ha ugye fürödni megyünk de ez a legkevesebb...
Majd máskor

Dzsordzsó...már én is várom Regécet Remélem cala nem 18-át foglaltad le... én mondjuk 25-re emlékszem
Heló!
Ez az idomszett mennyibe lenne itthon?
Repsol-os idomot keresek, de olyant, aminek a fejidomon és a plexin is végigmegy a Repsol mintázat.(és nem haragszom meg, ha minél olcsóbb)
Uhh, még jó hogy mondod, nem emlékszem melyik időpontot foglaltam le! Jövő héten motoron fogok aludni is , egy hét alatt letudok egy csomó baráti látogatást. Már várom.
Aug. 16-18. -ra van tervezve a kirándulás. ...ja és már alig várom az idényzáró SM-SM CBR-Klub túrát.
A mosásról jut eszembe, hogy én meg befújtam egy kis bogársprével az elejét, hogy úgy tünjön mennyit mentem vele!
Sok a meló, de legalább a motort már lemostam! Meg tudod: már külön élek, így kicsit más lett az időbeosztás. Veled mi újság? Voltatok nyaralni Regécen?
Szeva cala, rég hallottam felőled!
Jééé, egy földim! Üdv itt!
Szia! ...üdv itt nálunk a klubban!
jazzbörszitiben , nagykáta felől az első mol kútnál
de édes! a láncom életveszélyes, motorom most ilyen téren kilőve