Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted engem beengednek még megnézni? Én azért reménykedem benne,hogy jössz a túrára,múltkorin sem voltál velünk:(((( Csináljak egy "Repsit is akarjuk a túrán" molinót?
Vérfarkas barátunk Isten éltessen születésnapod alkalmából!
O yeah! nédde meg plíz a moccomat mege van-e még... HIÁNYZIIIIK!
A MOL-kút felől jöttök? Mert akkor ott leszek, azt az egy helyet ismerem (vagyis oda tudom hogy jutok el ), ha arról jöttök, akkor majd ott találkozunk
Akkor sztem én Pécelnél várlak majd benneteket,csak nem tudom,hol álljak meg...Nem motoroznék be én sem a városba...Pécelre mikorra értek ki kb? gondolom a régi 3-son megyünk:))) 4-esen amúgy sem mennék szívesen,mert az halálút
Szia!
Abádszalóknál csatlakoznék, vagy is ott várnálak titeket. mivel én kunmadarasfelől érkeznék.
Majd megnézem merőől jöttök, és oda megyek. Gondolom utánna irány a part...
Szia!

Igen Abádszalókra gondoltunk, de Kiskörén is át fogunk menni.. Írd hol csatlakoznál, és megírom az elméleti érkezési időt, azért elméleti mert rá kell számolni legslább 1 órát
Nem autópályán ezt már megszokhattad

Az útvonal: Örs vezér tere, Pécel, Gyömrő, Sülysáp, Nagykáta, Jászberény, Jászapáti, Heves, És itt fordulnánk le Kisköre felé, az uticél meg Abádszalók...
Hol csatlakoznátok?
de komoly!
Szia,ezt nem mondod,hogy 954 RR-ed van? Jó a gép gondolom...de egy ilyen törékeny,csinos lánynak ilyen vad motor?
Nem tudom mit verik annyira nagy dobra...Minden évben van..
Mai napi vezető hír a Híradóban : "Bűzös kagylók a Tisza tóban" - tömeges kagylópusztulás
Sziasztok!
A Tisza-tóra tervezett túrátok pontoson hol is lesz? Mert én csak a Tisza-tónál tudnék csatlakozni...
Abádszalókra gondoltatok vagy más településre?
Léci írjátok meg!
Kukk meg,én is rajta vagyok

http://www.youtube.com/user/oh...
illllyennel mentem ni! így én lettem a lovag, ki azt mondja NI!
http://youtu.be/aw0-NC05H90
Végül is akkor merre(melyik úton) lesz a Tisza tó felé a menet? Autópályán? Mert mi nem mennénk be Bp-re, hanem utána csatlakoznánk vhol.
Sziasztok!
AUGUSZTUS 7 - HOSSZÚ FORRÓ NYÁR túra Útvonal : Tisza tó-hoz valószínű :)))

Ha mindenkinek megfelel: Találka Örs vezér tere 9.00-kor (Árkád)

Résztvevők:

-RRcat
-Zsozsek
-Ancsy
-Vitya+Brigi (sztem)
-Papesz
-The Judge
-Lídia
-Nordizka
-Marcs
-Knife
-Balusk8
-
Még sosem láttalak motorozni,de jóóóóó:))))Majd leszek én a fotós,viszem a kis motorozós fényképezőgépemet:)))
engem is beírhattok a listába!
én pár hete vettem gyárit, 10400 pénzért,az utángyártott hilflo is csak ezressel lett volna olcsóbb.
Sziasztok

Nem tud valaki olcsón levegőszűrőt cbr 600 fs-hez 2001 pc 35-höz?
Tudom hol készítik a kedvenc kocsimat Csak az a rész Bajor...
Amúgy Porsche mester a világháboró után Zell am See-nél (Ausztria: Gmünd) alkotott csendben nyugalomban
A te kedvenc kocsijaidat Baden-Württembergben készítik Stuttgart-Zuffenhausenben Bayerntől az egyel nyugatabbra van Még a Porsche jelvényben is benne van Stuttgart címerállata: az ágaskodó fekete paci
Bocsánat az "okosbugyiságomért"...