Hát lehetne mondjuk az Árkádnál, ahol vannak a rakodó területek oda be tudunk álni elég nagy a platz...
Azon az oldalon van ahol a kerepesi van, van is ott egy gyalogos felüljáró...
Repsi, te kis őrült ezen bepisiltem
Hol vannak a nagy motojosok? Úgy el vannak tűnve nap közben, mintha ciánoztak volna Majd dobálok fel pár képet erről a földi paradicsomról....- oda is el lehetne menni, szóval támogatom VALENTINA ötletét
Ő is inkább jönne már haza, minthogy ilyen távolról ötletel
Ne hülyülj már:))))) Vezesd csak te,persze.Majd viszünk dzsípíeszt
Balcsin azért ha jól meggondoljuk,igaza volt Tibinek részben,mert csesztük őket megvárni,és nem tudták,hol vagyunk...jó,kicsit lehetett volna higgadtabban is kezelni,de végül jó volt minden
Gyűlik a nép Mi a helyzet gyermekeim?
Olaszország előtt emelem a kalapom...mármint az olasz motorosok előtt! Nem papírkutyák és még a toalettre is motorral járnak
Köszi szépen,de tényleg nem vagyok én nagy motoros.Mindent,amit sikerült elérnem eddig, sok-sok gyakorlásnak köszönhető és a férjem cseszegetésének,hogy jobb akarjak lenni...Nem születtem tehetségnek sajnos:)))))
Ha van kedved,lépj be a csajos klubunkba. www.szaguldoangyalok.hu
Én a testvére vagyok Attilának , ezért tudom, hogy Te ki vagy.
Beszélni szerintem nem igazán beszéltünk annak idején, és már nagyon régen is volt.
Nem kell szerénykedni, láttam a képeket, irigylem is a tudásodat. Gratulálok hozzá, és a tündéri kisfiadhoz is.
További sok sikert kívánok, és természetesen balesetmentes motorozást
Igen,Attila,így már őt tudom,kicsoda,de téged ne hari,így sem tudlak,ki vagy....Nem emlékszem,hogy valaha is beszéltünk volna
Azért az túlzás,hogy nagy motoros lennék,de próbálkozom legjobb tudásom szerint.fúúú,de utálom,ha így hívnak,ahogy írtad...inkább Ancsy...ha nem baj...mindenkinek:)))))
Ha mindenkinek megfelel: Találka Örs vezér tere 9.00-kor (Árkád)
Résztvevők:
-RRcat
-Zsozsek
-Ancsy
-Vitya+Brigi (sztem)
-Papesz
-The Judge
-Lídia
-Nordizka
-Marcs
-Knife
-