Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hosszabb bovdenek és fékcsövek kellenek,meg kell vágni az idomot és a plexit is ill.a tükörtartó se biztos,hogy elfér
Üdv!tudtok segíteni abban hogy hol tudok 919-hez kormánybefogót és kormányt venni vagy valakinek nincs-e véletlenül és mit kell még átalakítani rajta?
Nincs mit. Sok sikert.
Most nincs elottem a motor de van ugy hogy az olajbetolto nyilason keresztul latod a lamellakat. Ha behuzott kupplungnal egy csavarhuzoval elered oket es viszonylag erezhetoen ossze vannak tapadva akkor a homokszoras segithet. Levett deklivel ezt nem tudod megnezni mivel a mechanizmus a dekliben van.
Ahogy mas is irta a lamellak felfekvo fulei is beverodhetnek azt is illik javitani ha nagyon melyek.
Ahan!?!Most okosodtam.Na ezt is ujra megnézem.Hátha az a baj.Köszönöm szépen!
A fem lamellak nem tukor simak gyarilag. Kell hogy legyen rajtuk valamilyen erdesites hogy az olaj a ket felulet koze tudjon menni. Ha tukor sima akkor viszi egymast es nem old szet. Ha a fem lamella gorbult akkor uresben allo motornal sem tudnad tolni behuzott kupplunggal. Megoldas a csere parban ill szettben vagy ideiglenesen a fem lamellak homokszorozasa. Van meg egy megoldas az M3 muanyag korong M3 Roloc bristle Disc nevu dolog ha van valakinek amivel fel lehet erdesiteni a feluletet.
Oszeehasonlitaskent kozel ugy mukodik a dolog mint a henger falan a honolas.
Nincs beverődve.Ha a motor áll és berakom sebessédgbe,akkor ugye nem lehet tolni.Ha behúzom a kuplungot akkor old és lehet.De ha beindítom a motort akkor megszünik az egész,csak ritkán jó.Én a lemezekre gondolok,hogy rugóként viselkednek mert hajlottak.De hétvégén újra szétszedem és átmérem mindet.
Mit jelent, h nem emel ki?
Nemrégen küzdöttem ilyesmi gonddal...
Van hozzá kuplungom, meg mindenféle blokkalkatreszem ha kell.
70/6321-829
Kuplungkosarad nincs nagyon beverődve?A nyomólap szemmel láthatóan elemel?
Üdvözlet.Van egy SC28-as motorom.Kuplungal küzdök. 10-ből 9 -szer nem emel ki.Cseréltem olajat,rámértem a kopó lamellára és a rugókra.Mind határértéken belül vannak.Viszont a fém lamellák felületén foltokban égési nyomok vannak.A leírásban 0.3 mm a max. görbeség.Én seholsem mértem akkorát.Szóval most egy kis segítség jól jönne.Válaszotokat előre is köszönöm.
Hali

Vásárlás előtt állok és 929-re gondoltam ami tetszik. Kérdésem az lenne van-e neki vmi tipikus hibája v amire oda kellene figyelni vásárláskor. Amire kellene az fele kozút és fele pálya.

Kszi
CBR900RR (SC28) hoz keresek megvételre az első kerék mögé szerelhető úgynevezett fecskeidomot.
Köszi
Hali
Nem nem jó bele. A99- már más tészta.
Ezek a kerekek biztosan nem jók bele. Más a teló más a féktárcsa is mint a 94-95-96-97 esekben. 98-99 be azt hiszem a 98-99es vfr800-as jó bele de 1-1 mm le kell eszzergálni a kerék agyból. Egyik cimbi csinálta igy.
Eladó SC33-as működőképes blokkot keresek.Ha valaki tud eladót,szóljon!Köszönöm
Üdv!akkor a tárcsa is jó meg a kerék is a 99-es CBR900-ba?
06706155160

Pont ez pont igy kellett.
A telószámod küld majd el a mail cimemre.
Kösz.
még valamit ?
Köszi a képeket
Jók és szépek a képek.
Viszont nekem még lenne egy kérésem.
Amin össze vannak fűzve a lamellák azon az "agyon" le kellene szerelni és a bordázott részről és a végekről kellene fénykép.
Az enyémnek ez van bemaródva.
Holnap teszek fel egy képet mire is gondoltam.
Kösz.
a mélcímed visszadobálja a leveleimet....
gondolom itt is jók a képek ...

mit mérjek ?

Engem az zavart meg hogy az adatlapon 919-est irtál ill sc33 hoz is jó.
Akkor ez sc28-hoz való. Na megértettem nagy nehezen
Ez nem a 919-ben volt... Csak vettem hozzá tarcsiba, de eladtam a cbr-t s meg maradt pár cucc..
Bocs, de nem értem rá. Holnap délelőtt megoldás.

Ez az akkor a Te sc33 (919) ben elvileg nem ilyennek kellett volna lenni.
Beszéljük meg a többit emailben.
Ha nem gond pár kEpet küljél már. A belső bordázott rész nyomólapja ill baordái érdekelnek ill a külső kosár fülein a kopás.
Ill hogy ez a persely ilyen méretű-e?
Cim bbzzkukaccitromail.hu ;)
Megnéztem az enyémben 9 kopó és 8 acèllemez van. Ez bizti