Nincs mit. Sok sikert.
Most nincs elottem a motor de van ugy hogy az olajbetolto nyilason keresztul latod a lamellakat. Ha behuzott kupplungnal egy csavarhuzoval elered oket es viszonylag erezhetoen ossze vannak tapadva akkor a homokszoras segithet. Levett deklivel ezt nem tudod megnezni mivel a mechanizmus a dekliben van.
Ahogy mas is irta a lamellak felfekvo fulei is beverodhetnek azt is illik javitani ha nagyon melyek.
A fem lamellak nem tukor simak gyarilag. Kell hogy legyen rajtuk valamilyen erdesites hogy az olaj a ket felulet koze tudjon menni. Ha tukor sima akkor viszi egymast es nem old szet. Ha a fem lamella gorbult akkor uresben allo motornal sem tudnad tolni behuzott kupplunggal. Megoldas a csere parban ill szettben vagy ideiglenesen a fem lamellak homokszorozasa. Van meg egy megoldas az M3 muanyag korong M3 Roloc bristle Disc nevu dolog ha van valakinek amivel fel lehet erdesiteni a feluletet.
Oszeehasonlitaskent kozel ugy mukodik a dolog mint a henger falan a honolas.
Nincs beverődve.Ha a motor áll és berakom sebessédgbe,akkor ugye nem lehet tolni.Ha behúzom a kuplungot akkor old és lehet.De ha beindítom a motort akkor megszünik az egész,csak ritkán jó.Én a lemezekre gondolok,hogy rugóként viselkednek mert hajlottak.De hétvégén újra szétszedem és átmérem mindet.
Üdvözlet.Van egy SC28-as motorom.Kuplungal küzdök. 10-ből 9 -szer nem emel ki.Cseréltem olajat,rámértem a kopó lamellára és a rugókra.Mind határértéken belül vannak.Viszont a fém lamellák felületén foltokban égési nyomok vannak.A leírásban 0.3 mm a max. görbeség.Én seholsem mértem akkorát.Szóval most egy kis segítség jól jönne.Válaszotokat előre is köszönöm.
Vásárlás előtt állok és 929-re gondoltam ami tetszik. Kérdésem az lenne van-e neki vmi tipikus hibája v amire oda kellene figyelni vásárláskor. Amire kellene az fele kozút és fele pálya.
Hali
Nem nem jó bele. A99- már más tészta.
Ezek a kerekek biztosan nem jók bele. Más a teló más a féktárcsa is mint a 94-95-96-97 esekben. 98-99 be azt hiszem a 98-99es vfr800-as jó bele de 1-1 mm le kell eszzergálni a kerék agyból. Egyik cimbi csinálta igy.
Köszi a képeket
Jók és szépek a képek.
Viszont nekem még lenne egy kérésem.
Amin össze vannak fűzve a lamellák azon az "agyon" le kellene szerelni és a bordázott részről és a végekről kellene fénykép.
Az enyémnek ez van bemaródva.
Holnap teszek fel egy képet mire is gondoltam.
Kösz.
Ez az akkor a Te sc33 (919) ben elvileg nem ilyennek kellett volna lenni.
Beszéljük meg a többit emailben.
Ha nem gond pár kEpet küljél már. A belső bordázott rész nyomólapja ill baordái érdekelnek ill a külső kosár fülein a kopás.
Ill hogy ez a persely ilyen méretű-e?
Cim bbzzkukaccitromail.hu ;)
Megnéztem az enyémben 9 kopó és 8 acèllemez van. Ez bizti
Most nincs elottem a motor de van ugy hogy az olajbetolto nyilason keresztul latod a lamellakat. Ha behuzott kupplungnal egy csavarhuzoval elered oket es viszonylag erezhetoen ossze vannak tapadva akkor a homokszoras segithet. Levett deklivel ezt nem tudod megnezni mivel a mechanizmus a dekliben van.
Ahogy mas is irta a lamellak felfekvo fulei is beverodhetnek azt is illik javitani ha nagyon melyek.
Oszeehasonlitaskent kozel ugy mukodik a dolog mint a henger falan a honolas.
Nemrégen küzdöttem ilyesmi gonddal...
70/6321-829
Vásárlás előtt állok és 929-re gondoltam ami tetszik. Kérdésem az lenne van-e neki vmi tipikus hibája v amire oda kellene figyelni vásárláskor. Amire kellene az fele kozút és fele pálya.
Kszi
Nem nem jó bele. A99- már más tészta.
Ezek a kerekek biztosan nem jók bele. Más a teló más a féktárcsa is mint a 94-95-96-97 esekben. 98-99 be azt hiszem a 98-99es vfr800-as jó bele de 1-1 mm le kell eszzergálni a kerék agyból. Egyik cimbi csinálta igy.
Pont ez pont igy kellett.
A telószámod küld majd el a mail cimemre.
Kösz.
Jók és szépek a képek.
Viszont nekem még lenne egy kérésem.
Amin össze vannak fűzve a lamellák azon az "agyon" le kellene szerelni és a bordázott részről és a végekről kellene fénykép.
Az enyémnek ez van bemaródva.
Holnap teszek fel egy képet mire is gondoltam.
Kösz.
gondolom itt is jók a képek ...
mit mérjek ?
Engem az zavart meg hogy az adatlapon 919-est irtál ill sc33 hoz is jó.
Akkor ez sc28-hoz való. Na megértettem nagy nehezen
Ez az akkor a Te sc33 (919) ben elvileg nem ilyennek kellett volna lenni.
Beszéljük meg a többit emailben.
Ha nem gond pár kEpet küljél már. A belső bordázott rész nyomólapja ill baordái érdekelnek ill a külső kosár fülein a kopás.
Ill hogy ez a persely ilyen méretű-e?
Cim bbzzkukaccitromail.hu ;)
Megnéztem az enyémben 9 kopó és 8 acèllemez van. Ez bizti