Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia ....
párban kellene ,mert egyik oldalon sincs nekem , csak a csupasz telószár meg a sárvédő....

a blokköntvényben volt egy vaknyúlvány , ami beleért a főtengelyen lévő fogaskerékbe kb fél millimétert , és ezáltal szorult , ha lehúztam .
annyi csak a különbség a két főtengely között , hogy a 919-es-én ez a fogaskerék 19mm a 893-asén meg 21mm..., ezért is ért bele...
ja meg a rezgéscsillapító , az az egyiknél a főtengelyen van , a másiknál meg a kuplungon...
annyi volt a szerencsém , hogy ebben a 919-es blokkban már átcserélték sc28-asra a kuplungot , így azt nem kellett cserélnem ...

más...
ha szereted a házipálinkát , akkor szólj ...
igen, csak 1 kellene. Köszi előre is
Oké, rendben van, majd megkeresem. Ha megvan szólok. Egy biztos, hogy van, de talán akad egy második is.

Na, akkor a héten kiderül, hogy mit muzsikál a blokk. Mit kellett alakítani, mert kíváncsi vagyok rá?
Nos, ha csak az egyes van ledugózva, akkor neked csak egy darab kellene? Lehet akad nekem itt valahol a polcon...
szia...
Nem 919-es, csak a blokk ..
a váz , meg a többi rész az sc28-as , úgyhogy szerintem az jó lesz...
légyszives keresd meg és dobj róla egy képet...
ha jó hozzá és az az ára is jó , akkor meg is vettem

a főtengely már benne van ...
kellett egy kis átalakítás , de minden oké eddig ...most megy bele a kábelköteg , elvileg a héten beindulhat...akkor tudom majd csak , hogy jó-e...
így van, csavaros, csak az 1es hengernél le van dugózva. Ezért is kérdeztem hogyha valaki bontott esetleg motort akkor van-e ilyenje hogy ne kelljen csináltatni.
Neked ugye 919-es van. Azt sajnos nem tudom, hogy az egyezik-e, de a 893-ashoz van. Csak elő kellene túrnom. Főtengely rendben bele ment?
szia ...
érdeklődnék alkatrész ügyben ...
az első sárvédőt amivel rögzíteni tudom a telókhoz , olyanod van ?
Elméletileg a karburátor és a szívócső között kell lennie gyárilag. De az is lehet, hogy bele kell külön csavarozni.
sziasztok, van valakinek csatlakozója a hengerfejhez amire a szinkronteszter gumicsövét lehet rádugni?
kérheted persze..már megis történt.....evidens
Sziasztok!
Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy a blikk év embere szavazáson, "Az Év Civil Hőse" kategóriában, sikerült bekerülni a legjobb öt jelölt közé. Innentől kérném szépen a Ti segítségeteket is!
Pár kattintás az egész (mind az 5 kategóriában kell egyet választani...)
Egészen különleges, váratlan dolog ez nekem, így kérlek szavazzatok, persze ha időtök engedi... ;)
Hálás Köszönet!
Év Embere szavazás a blikk.hu-n ;)

Továbbá tavaly év végén volt szerencsém segíteni egy nagyon lelkes, fiatal francia tehetségnek. Személyesen jöttek átvenni egy mocis mancsot :) 2 héttel a távozás után már trükközős bringás képet küldött...
...most meg már szerelik a Rekluse-t a zsír új SM EXC-be ;)
Szóval nyárra lesz kis "roki" versenytársam ;))))

Kívánom Mindenkinek a legjobbakat!

Baloo

Kérhetem hogy szavazzunk rá?!
Mindegyik gumira igaz! :D A modernek amikben nincs drót az jelét sem adja egyszer csak leereszt, a drótszálasok azért mutatják hallatják magukat a leeresztés előtt :D
De az állóhelyben képes akár eldurrani az monden gumira igaz nem? Tehát minden gumi sz@r
Michelin Power one közepe szinte új volt max 1-2ezer kilóméter és kb 3mm minta maradt, de úgy alakult, hogy kb fél perc alatt lekopott a kopásjelző alá szezon végén :D Valamitől, a másikban még annyi km sincs de szezon végén ez is a kopásjelző felé közelített ezen maradt még, de kell újítanom szezonra másikat :D tehát sz@r a power one mert állóhelyben lekopik a kopásjelzőig, ha nem figyelsz rá akkor még el is pukkanhat úgy hogy egy centit sem mész vele :D :D :D
pilot páver 2 ct...4000 km korzika 2 személy 50 kg csomag+7000km mindenfelé csak 2 személy végig most ért kopáshatárra
kibaszott jó gumi !
Köszönöm a válaszokat, közben utánaolvasgattam a dolgoknak, meg pár tesztnek és jobb választás lenne nekem a Pilot Power 2ct, mert alig pályázok (azt is csak kis pályán), az alföld meg nem a szerpentinjeiről híres, de köszönöm a véleményeket Meg hát hol van még a motoros idő...
apunak a 954-en van elöl 2ct 2006-os.még mindig teszi a dolgát.elég puha is.
kibaszott kopós, mondjuk elég vadul is bántam vele és nem is volt őj de napról napra fogyot a minta. Figy én is tudok ajánlani nagyon jó áron pályán szélét viszonylag lemotorozott garnitúrákat power one d209gp stb... mind mintás utcai sport gumi 18körül a garnitúra. Ha esetleg érdekes másnak is köre fotózgatom feltöltögetem.
tökjó sportguma...kopós..ennyi
Sziasztok
Van valakinek tapasztalat Michelin Power One 2ct gumival? Ha van kérem ossza meg velem, mert kaptam egy egész jónak tűnő ajánlatot egy ilyen garnitúra gumira, az egyetlen visszatartó erő a 2008-as gyártási év...véleményeteket ne tartsátopk magatokban. Előre is köszi
Köszi:))))Elég jó képet csinál
Szia!
Semmi extra, egy Kodak EasyShare V 803 típusú digitálisos masína. 8 mpixel, 3x optikai zúm. Van már vagy 3-4 éves, de meg vagyok elégedve vele. Helyből tudja a panoráma képet, - mint látszik - nagy kijelzője van, és azon rakod össze a 3 képet, de mint ez a fotó is tanúsítja, lehet hibázni.
Sziasztok! valaki tud segíteni 96-os 900rr-hez keresek viszapillantó konzolt!