sziasztok.900rr hez van pár idomfelfogató konzolom.Ha valakit érdekel az szóljon.nincs rá szükségem szóval bátran írjon akinek kell.Csak 900rr nek adom oda!
Szó sincs köpködésről!
Sedu nagyon benézett valamit!
Én ezt írtam! Sedunak válaszolva!
"Akkor hogy egy hondás is hozzászóljon! Hát a honda is beszarik egyszer! A volt VTR-m-en a hátsó hengernél elment a vezérlés mert a vezérműlánc feszítőben a spirálrugó eltörött és visszatekeredett a feszítő! Ezt már nálam is eljátszotta csak az első hengernél!
Jaa és a VFR-emen meg elment a lecsóba a fesszabályzó! Mindegyik típushiba!
Hát ennyit a hondárol!
Jaa és a 929 nek is van típushibája! Generátor állórész megy a lecsóba! Bontott nincs hozzá! Csak új vagy megtekerteted!"
Éppen Ő fikázta a ZX-9 et hogy mindíg csak motorhibárol meg váltóhibáról olvas a topicban!
Ki tudja.
Hogyha jobban ismerik az embert, talán szívesebben válaszolnak, segítőkészebbek. Sokat számít a személyes kapcsolat, valamikori találkozás is.
Vagy akik idejárnak, milyen sűrűn vannak, és mennyire olvasnak vissza.
Én 1 másik fórumon igazi barátokat találtam, hál istennek értenek is a dolgokhoz.
Ja, és az is sokat nyom a latba, hogy mi, ha beugrunk valahova, - mint az életben is - mekkora az arcunk pld. Ezzel nem azt mondtam, hogy Neked nagy!
És én pld válaszoltam a kérdésedre.
Mondjuk én is többször megkérdeztem már itt ezt a csavar dolgot,de egyszer sem méltattak válaszra,ugyanúgy,ahogy általában a korábbi kérdéseimmel kapcsolatban sem.
Nem értem mi lehet a probléma,kevés az adatlapomon a kép vagy talán nem írok eleget a fórumra?
Sedu nagyon benézett valamit!
Én ezt írtam! Sedunak válaszolva!
"Akkor hogy egy hondás is hozzászóljon! Hát a honda is beszarik egyszer! A volt VTR-m-en a hátsó hengernél elment a vezérlés mert a vezérműlánc feszítőben a spirálrugó eltörött és visszatekeredett a feszítő! Ezt már nálam is eljátszotta csak az első hengernél!
Jaa és a VFR-emen meg elment a lecsóba a fesszabályzó! Mindegyik típushiba!
Hát ennyit a hondárol!
Jaa és a 929 nek is van típushibája! Generátor állórész megy a lecsóba! Bontott nincs hozzá! Csak új vagy megtekerteted!"
Éppen Ő fikázta a ZX-9 et hogy mindíg csak motorhibárol meg váltóhibáról olvas a topicban!
Mégis minden zx9 et lenyomok,sőt most 2006os gixereket is sikerrel :)
Sikerült megtudni,hogy mennyibe lenne a persely a csavarhoz?
Hogyha jobban ismerik az embert, talán szívesebben válaszolnak, segítőkészebbek. Sokat számít a személyes kapcsolat, valamikori találkozás is.
Vagy akik idejárnak, milyen sűrűn vannak, és mennyire olvasnak vissza.
Én 1 másik fórumon igazi barátokat találtam, hál istennek értenek is a dolgokhoz.
Ja, és az is sokat nyom a latba, hogy mi, ha beugrunk valahova, - mint az életben is - mekkora az arcunk pld. Ezzel nem azt mondtam, hogy Neked nagy!
És én pld válaszoltam a kérdésedre.
Nem értem mi lehet a probléma,kevés az adatlapomon a kép vagy talán nem írok eleget a fórumra?
Az már arcátlanság is lett volna!
Vannak ilyen emberek is........ zömmel. Sajna.