hm...Lehet,hogy még beszélnem kellene vele Elkellene egy hátsó zár is.Mivel nekem az nincs...Mert régebben elromlott az immobi és nem volt tanító kulcs és zárcsere volt.
elég ebbe most a 95ös is, hát ugy megy ez igy is mint az állat am a kuplungba mér megy 2 kábel? gondolom ott is van vmi kis kapcsolo vmit érzékel de annak mi szerepe van ?
hát nemtom én amikorelhoztam a mocit kb 2-3 liter benzin volt benne,ak ugy volt h hátrafle nézett a nyil,most betankoltam 10litertr most előre forditottam és ugy mentem és működött ,tehát ak valszeg ez a normál állás,felfele meg ak gondolom az elzárva neked hány le a tartalék?
Hi váltóra normális körülmények között semmi baja de ha valaki kerekezni használja a gépet akkor a 2-est dobálhatja v. a 3-ast és hogy olaj mindig a megfelelő szintig legyen mert +eszi a főtengelyt mint minden motornál ,ezeket hamarabb törik össze mint ,hogy elkopna ez csak is az én egyéni +látásomat sugalja de lehet más máshogy látja
Nekem felfelé :tartalék,előre: zárt,Lefelé: nyitott, Hangsújozom nekem a 99-es gépemen nem tom a tieden milyen de szerintem a tieden is így kell lenie Én azért tudom bisztosra mert rajta van az idomon
téleg 1 kérdés a nagy 900rr es öregrókáktól:D a benzincsap az ugye ugy van,hogy előre menetirány fele az a nyitva állás,felfele a zárt,és hátrafele nézve meg a tartalék? és menyi a tartalék rajta? tom h össz 18lityi a bendője,ma megajándékoztam 10liter benyával me üres volt,örült neki
vigyázok vele nagyon:) csak azé 18évesen érted az mber kap 1 ien mocit.. örül neki mint ... nemtom mien közmondás van rá na mind1:D de am téleg óvatos vok vele, nem akarom se a mocit se magam öszetörni...
sziasztok :D
vhogy nekem is megtetszett ez a 900RR feelingje. nem tudom miért de úgy magával ragadott. és jövő nyár végén sztem eladom az RS-t ha már minden megy vele mert nem egyszerű ez a 2t .....
mire érdemes figyelni a 900RReknél ? és hibái érdekelnének
azt a srác tette oda,kifurta az idomot szval nemtok neki mit tenni,monyuk gondokltam rá h fehér 900rr matricát cisnáltatok haverral és oda felrakom ugy h a lukat is rakarja és ak rendszám mnellé maj betenni..maj meglátom mi elsz...am ma is gurultam vle,kicsit a városba is megkockáztattam igy este,elmentem vele barátnőmhöz, megnézétk szülei is:D teccett nekik nagyon... a városba nagyaon sasolta mindenki a mocit
köszi:)
jah a dátum:D:D áh 1 nagy szar ez a fényképező én nem is használom me szét van törve meg minden baja van kikpacsol mindig me nem érintkezik az elem benne és elálitodik a dátum meg minden ,szval nem is szoktam használni csak nagyritkán:D de most nem volt más fényképező:D de mai képek am a dátum ellenére
Elvileg nekem is postáz ezt-azt....
Felhívtam és tényleg van.Holnap már küldi is a srác.
vhogy nekem is megtetszett ez a 900RR feelingje. nem tudom miért de úgy magával ragadott. és jövő nyár végén sztem eladom az RS-t ha már minden megy vele mert nem egyszerű ez a 2t .....
mire érdemes figyelni a 900RReknél ? és hibái érdekelnének
jah a dátum:D:D áh 1 nagy szar ez a fényképező én nem is használom me szét van törve meg minden baja van kikpacsol mindig me nem érintkezik az elem benne és elálitodik a dátum meg minden ,szval nem is szoktam használni csak nagyritkán:D de most nem volt más fényképező:D de mai képek am a dátum ellenére
A dátumozást beállíthattad volna!