na szétlett kapva a gépezet, hát a lánc cserés lesz, itt van kép ,hogy hogy áll a feszitő,majnem fullra kinntvan már.láccik ameddig olyan kopás láccik rajta, addig volt kinn
Nah szóval !
Bal oldalon az egyik felfogatásnál kopott(1.kép) azt egy nagyobb alátéttel eltudod tünteni a másik az ok. a tetején a lakkréteg picit megvan repedve de az feltéve nem látszik, amúgy eredeti carbon szálas nem matrica meg kicsit poros ha kell iár: 6 ropi
én meg még kestelek is,hogy hol lehetsz,de nem találtalak
képz lehet vezérműláncot kell cserélni a cbr ben, hidegen picit csörög néha. vasárnap jön 1 motorszerelő haverom ,aztán majd ő szedi szét, és ak kiderül ,h mivan benne.
GEG hogy megy? nekem 13pontos lett a lefuvato szelep ez az autoemelő ez kemény lessz,szomo szarságot kell számolni hozzá
Megjöttek a gyertyák épségben.
Ma vettem aksit, 8600 ft akcióban olajshop.hu
Akinek aktuális, egész jó vétel! Hétvégén 20 fok az időjósok szerint!
Énis szeretnék felrakni 99-es RR-re bukógombát,esetleg tudnál róla képet feltölteni hogy hogy néz ki?
köszi
Bal oldalon az egyik felfogatásnál kopott(1.kép) azt egy nagyobb alátéttel eltudod tünteni a másik az ok. a tetején a lakkréteg picit megvan repedve de az feltéve nem látszik, amúgy eredeti carbon szálas nem matrica meg kicsit poros ha kell iár: 6 ropi
Holnap hátha több sikerrel járok sry
hónap gaszta zolli..illetve mámma
demamá nem megyek punizóshétvége
oldmenszbe roptuk
lassan aszok
éste ménem
Fémfékcsőre első szettre 929 re mennyit írtál 16-ot?
képz lehet vezérműláncot kell cserélni a cbr ben, hidegen picit csörög néha. vasárnap jön 1 motorszerelő haverom ,aztán majd ő szedi szét, és ak kiderül ,h mivan benne.
GEG hogy megy? nekem 13pontos lett a lefuvato szelep ez az autoemelő ez kemény lessz,szomo szarságot kell számolni hozzá