Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt azért mérd már le nekem légyszives, hogy mennyivel van a gyárihoz viszonyítva eltolva a furata. Én ahogy eszelek csak egy furatot kell odébb rakni. Tehát légyszives leméretezni a gyárit és a magasítót is.
A zsír(os) új gumi...
Okmányiroda és némi apró és már hivatalosan le is járt a hat hónap!
És a motorozás veszélyes.....

Bazz elég kemény. Jobbulást!
Egy kis nyári muzsikazene ebbe a nagy magyar télbe:

On my mind
Floriol?
Én azzal járok.
Jobbulást!
10w40 tegyél bele nekem is az van és semmi gondom nincs vele
Sziasztok

Most jöttem ki a korházból! Kedden korcsolyáztam aztán jött egy rossz pillanat a lábam magam alá fordult aztán jött a korház . A bokaszallagom szakadt el a boka sarok csontból tört le egy darab meg a sipcsontom törött el aztán a bokámat meg összecsavarozták Remélem hogy amikor a gázt kell húzni felépülök
92-es csak 90-.es forgalomba helyezés!
igy van , az emeléshez nem kell kutyacsont. végül is a te 3szöged ,ua. ,mint az én kifli kinézetü v.mim .
én is csináltam volna ,ha v.ki megmondta volna a paramétereket.
ha kisilabizálod a méreteket az is tökéletes lehet!
Köszönöm uram a segítséget, de azért eszelek mert nincs 20papírom ilyesforma projektre. De látom h a te szettedbe sincs kutyacsont. Én is módosítom a 3szöget és kész lesz a mutatvány.
szia , én a motort le sem fényképezem ,mert nem ilyen.
a fehér lapon látszik ,hogy melyik motor melyikkel passzolna(MCHL), hát a tiéd ,véletlen sem semelyikkel.
a zöld lapon, a cbr 900 rr-nél ,azt irja:A jármű emelése készlet két háromszög, a rövidebb távolságra amely lefelé mutat lásd a rajzot, (ami nincs, mer én ugye nem azt vettem)
de ha van 20 ezred, vegyél boltba. -az minőségi áru-
nem tudom ,tudtam e v.mit segiteni !
Lárram de nem akartam feleslegesen okoskodni. Gondolom az adatlapján lévő motorra gondolt.
Senki nem veszi észre a hibát?
Nincs is 90-es évjáratú CBR900RR!
(bocs a kötözködésért)
SAE 10W30 (-40, -50) API SE-SG
Azért a 40 vagy 50 jobban bírja a meleget. Én 10w40-et raknék bele.
Gyárilag 10w30 van előírva a motorodba
heló.valaki meg tudná mondani milyen motorolaj kell gyárilag 1990'-es RR-be?előre is köszönöm.
Ja én vittem a vasat Jimyhez futóval. 24ezres szervíz, meg festés a baleset után, ja és megkapja a kormánylengéscsillapítót is:)
Elég retkes, de ő róla van szó.
Oké köszi ha kell akkor felhívlak és koccanunk
Kicsigixxer most motoros talin Kovács Józsival odamentünk és nézegettük a motorod, és pont akkor jöttél oda te, az öcséd évfolyamtársam volt. Múltkor láttam mintha a te mocidat vitték volna futón 2-3 hete ?! mi van vele ? Jimmy szereli ? hali
na ez király cucc! a legjobb megoldás!
Még nem tettem be, de utána járok, h kompatis e,de nem hiszem.
Csinálj képet onnan a gátlo alja és a kutyacsont környékéről.
Én is lekapom majd és felteszem ,hogy az enyémnél miröl is van szó.
Egyébbként a hondába monták , hogy láttak ők is már jópár jó megoldást, csak persze ők a gyári cuccok felé hajlanak.