Az mit foglal magában? A 2db 3szöget vagy jár hozzá a kutyacsont is? Ha nem építetted még be le tudnád méretezni? ÉS elküldeni a zotyavfr@freemail.hu-ra? Legyártatom, ha kompatibilis RR-be.
Nem tudom előtted van-e a 900RR-nek a kutyacsontja ez nem csak egy kis lemez valami, hanem egy kb 5cm széles 1,5cm vastag és ~13cm alumínium tömb amiben valamiféle csapágy is van. Elég parádés ezt esztergányossal megcsináltatni.
az egyik ismerősöm legyártatta egy esztergályossal. szerintem mérd meg az eredeti hosszát meg a felfogatási pontok közti különbséget és ezután már keresgélhetsz. picivel rövidebb kutya csont is olyat emel rajta!
szia zotya! a kutyacsontot kell kicserélni kisebbre! vagy kevésbé drasztikusan a rugón tekersz! nekem 7esen volt! vagy nem nyúlsz semmihez csak egyszerűen feljebb engeded a telószárakat kb5-10mm -rel! viszont akkor a menetszél jobban fog csapkodni de ez azért nem lesz zavaró! dióhéjban ennyi!
vfr750é is jó! az enyémben az volt! picit megváltozik a viselkedése! picit nehezebb lesz elinditani lefele! de sokkal stabilabb lesz lapon fordulva! a hátulját meg kell emelni egy kicsit és már jobb mint újkorában! ja 1000rr-ről annyit hogy nagyon bitang de nem feltétlenül jobb mint a 900rr! sőtt! míg a900rrt tudod használni rángatás nélkül 2500tól! addig az1000rr 3500-inkább4000től egyenletes! viszont olyat húz hogy a beleid a gerincednek tapadnak!
ebben igazad van.Kit érdekel hogy 1000 rr van vagy 900rr a lényeg hogy a szezonban tudjak menni.Ami itt folyik ebben az államban az már röhej.Az embernek van egy álam mint például nekünk az:1000rr és mire össze szedi rá a kest akkor még jön a sok hülye adó rá.Úgy vagyok vele hogy a 900rr em is megy elég jól szóval nem fogok egy előzésben sem beragadni ezzel a motorral sem.Ugyan úgy lehet élvezni mint az új motorokkal.De azért én is szeretném letépni egy vadi új motor üléséről a fóliát és a műszerfalra pillantva azt látni hogy 0 km van benne:)
Olyat már hallotál, hogy kiemelőszett? 20 rugó volt!
http://www.bikeparts.hu/index....
Ez a kutyacsont dolog feküdne, de mihez kell kérni a bontóban ami jó is bele és rövidebb is, mint a gyári. A másik két opciót kizárnám.
Motorokra NEM kell fizetni duplán! Nézd meg:
http://motorteszt.com/site/ind...
a bovden majd lehet érdekel, nincs kiszálkásodva?
hazudtam nem Debreceni vagyok hanem Hajdúsámson