Én is szívesebben vettem volna 1000 RR-t.Mikor annó vettem a 954-et,nem foglalkoztam vele,hogy mennyi pénzem marad.Simán megvettem kp-ra 1.370-ért.Most milyen faxa kis 1000 RR-t tudtam volna venni ennyi pénzből.De most zűrös a helyzet kis hazánkban és jobb az,ha az embernek vannak tartalékai.Én most így döntöttem,szerintem jól.
A másik.Még nem tiszta számomra,hogy motorokra is kell e fizetni(125kw-tól) duplán teljesítmény adót, mint pl 1000 RR.Kérdeztem az okmányirodában,lövésük sem volt.Szóval,azért nem fogok senkinek sem fizetni közel 70 ezer jó magyar forintot,mert 1000 RR-em van.......
Értem.: Én is gondolkoztam 1000rr ben mert jó motorok de az a baj hogy egyenlőre azt sem tudom mi lesz nyáron.Sajnos ez az ország helyzet teljesen megemészt
Jahhh nem tudja valaki véletlenül melyik motor 17 első felnijét szokták beletenni a 900 RR 16-os felnije helyett?CBR 600?Mert,mint tudjátok,Tadao bácsiék 16-os felnit bírtak beletenni annó.
Ja és ha valakinek lenne esetleg a garázsában,ami csak porosodik,megvenném occcsóóóóóón......
Köszi szépen.Igen,nem ez az első RR-em.929-nem igazán tetszik formára,954 RR-nek meg nagyon labilis az ára.Igazából most az vezérelt,hogy a kicsit korosabb RR-ek ára nem igazán ingadozik már.Én ezt a mocit elég jó árban vettem(gyári idomok,gyári fényezés,törésmentes stb) és talán 2 év múlva is el tudom adni annyiért,mint amennyiért most vettem,.Addig gyűjtögetek,aztán talán majd valami fiatalabb 1000 RR lesz a következő.Röviden ennyi.
A másik.Még nem tiszta számomra,hogy motorokra is kell e fizetni(125kw-tól) duplán teljesítmény adót, mint pl 1000 RR.Kérdeztem az okmányirodában,lövésük sem volt.Szóval,azért nem fogok senkinek sem fizetni közel 70 ezer jó magyar forintot,mert 1000 RR-em van.......
Ja és ha valakinek lenne esetleg a garázsában,ami csak porosodik,megvenném occcsóóóóóón......
Mikor leszel itthol mert kéne akkor a láncvédő