Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Patent moci Sanya!
Nagyon fasza
Szíííp!
huu de fasza a gép sanyeeeszzzz
ja meg tükrök! tessék shoppingolni!
sziasztok fireblade-esek! van egy pár cuccom 93-97ig oldalidomok gyári fékcsövek indexbúrák stb kurva olcsón na tessék vásárolni! kuplung bovden kormánysúlyok stb!
Itt van nagyobb képen.Az előző jó kicsi lett.
Én még nem fagytan neg,de rohadt hidg van.
Jahhh vettem mocit.Itt van e:
de nagy a csend-de nagy a csend.Megfagytatok?
Üdv ha valakit érdekel
http://www.kepesmotor.hu/honda...
A saját tempódban? Általában minden ember hiú,és szerintem te is megpróbálnád majd megmutatni neki,hogy te is tudsz úgy menni,megpróbálod majd követni,főleg egy olyan helyen amit ismersz.Meg te írtad egyszer,ha jól emlékszem,hogy amit mások be mernek vállalni,azzal a tempóval te is be mersz menni a kanyarba.Csak amit ő csinál az tudatos.Te meg csak bevállalod,majd lesz valami.Nekem is van 2 ilyen haverom,aki ilyen bevállalós volt,az egyiknek élete végéig gyógyszereket kell szednie,mert megsérült az egyik csigolyája,a másikat újra kellett éleszteni 2-szer,mikor belement egy kocsiba.Ő a legjobb pályagumival megy,beállított nyomással, /55 vagy / 60-al,a gumiban sokkal nagyobb a tartalék,és tudja milyen a határon menni,nagyobb a visszajelzés,tud korrigálni,mert a pályán berögzödött,hogy mit is kell ilyenkor tenni,és érzi azt a határt,ameddig elmehet.A súlyához van állítva a futómű,ami azt jelenti,hogy kigyorsításnál nem fog összeülni/bepumpálni,nem fogja szélesíteni az ívet,ezért nagyobb gázt tud adni.Ezek ellenére,ő is hibázhat,csak sokkal kisebb az esélye.De a legjobb ruhában motorozik,a legjobb biztonsági felszereléseket használja,és ezzel is tovább csökkenti annak a lehetőségét,hogy megsérül.Ezeket a dolgokat azért írtam le,mert ezzel téged akarlak védeni,nem őt (én sem ismerem),hogy belásd ,hogy 0% az esélyed neked is ,meg a haverodnak is.Szoktam itt olvasgatni a sportmotoron a hozzászólásokat,és amelyiket úgy gondolom,hogy értékes tudás,azokat el szoktam menteni a gépemre,ha valami probléma foglalkoztat,akkor ne kelljen visszakeresni őket.Tőle is van pár hozzászólás.De te tudod mit csinálsz,ha mégis szólsz neki,akkor Csesznekre gyertek ki,akkor én is kimegyek megnézni,mit műveltek.
Köszi Rozdi oksi rendben :)
Szaiztok! Dávid szép az új vasad! grat hozzá! remélem össze futunk majd egy karikára.
Motoros találkozóra viszem kis csapatom a motorozz.hu jóvoltából megrendezett évednyitó motoros találkozóra! Weblapomon további infórmációk nézzetek be hozzám!
www.spontanmotorosok.com
köszi szépen
Dnor-t kérdezd meg, asszem neki van.
hali!Esetleg van valakinek 99 es rr hez műszerfala?
Szeva cimbi.Nem csalódtam benned
99 es cbr 900rr hez keresek index relét.Ha valakinek van az szóljon és az árát is mondja meg.

köszi mindenkinek
Az a legjobb. Gyorsabb, és könnyebb mint a MotoGP-s...
Oksi, köszi a lehetőséget. Látom te sem abba a táborba tartozol, akik annyira féltik. Mi sem pár barátommal.
Figyu, nem fogok belehalni, max ha belerúg az árokba . Én a saját tempómmal fogok motorozni. Lehet nálam jobb, vagy a Cimbimnél, de ha megver, én legalább elismerem(ezt Ő nem tenné soha). És most félnem kéne tőle? Hát kiez te? És amúgy is Ő kötött belém...én meg soha nem hagyom magam...
Babetta?Inkáb komár.Kéziváltós.Zsugorhajtokaros vfts motor van benne ,attól ilyen erős.
Ha nyáron eszedbe jut valamikor,hogy szeretnéd kipróbálni ,akkor dobj egy mailt,és megbeszéljük az időpontot.
Amit pedig a power commander topicba írtál,az egy faszság,ne álj le Zemával versenyezni,mert lehet ,hogy bele fogsz halni.A bevállalósság nem egyenlő a tudással.Ezt a saját érdekedbe írom.
Páran már rábasztak ezzel,hogy versenyeztek vele,és ezt nem nagyképűségből írta.
Ment a mail Oszi. Várom válaszod
Háhá megjött a kormánylengéscsillapítóm
Nagyszerű darab, svédacélból (Öhlins SD 144). Egész baráti áron
sziasztok.Tud nekem valaki egy képet mutatni az sc33 nak az idex reléjéről(csatlakozásról)?

Megköszönném ha segítenétek
okés köszi.Kelleni fog az biztos csak most össze szedek mindent ami kell nekem és rendelek:)
szia! csak egyben adom el. 12 eft a végáruk.