Holnapra meg tudom mondani h mennyire drágítja az UV a csomag, esetleg levél díját, mert postán dolgozom:) Aztán megbeszéljük mi legyen, esetleg felveszem veled a kapcsolatot valamilyen formában nem itt a fórumon
Ennyi pénzért érdekelne a gyertya mert nem mindegy, hogy 4db 16ezer vagy 40ezer...Szóval kb mikorra tudnál gyertyát szerezni,mert nekem kéne mihamarabb. Gondolom postau utánvétellel tudjuk endezni az anyagiakat, ha nem meg kitalálunk valamit
köszi
Szia Oszi
Az a gyertya amit írtál az jó az én vasamba?(bocs h nem értek hozzá h gyertya tipus alapján nem tudom), ha igen akkor annak mibe fájna darabja, mert nekem minél hamarabb kéne. Írj ha tudsz valami konkrétat
Köszönöm
Nem sértődök én meg.
Igen, az enyémen gyári áttétel van. Még... Van kamerám is.
Kipróbálnám már, h az RR mennyivel megy jobban, vagy rosszabbul.
Csak? Akkor nem próbálom ki. Nem szeretem a babetta feelinget...
Szia én ettől a sráctól vettem Iridium gyertyát Ngk-t csak a motor típusát megírod vagy ha tudod a gyertya számát akkor azt! Nekem Densot meg Ngk ajánlott én az Ngk választottam de így is a négy db olyan 12000 ft körül volt tavaly nyáron! ÉS NEM HAMISÍTVÁNY! http://www.vatera.hu/ngk_iridi...
Te meg nem ám megsértődsz azért amit írtam neked.
Mer emegyek aztán megkereslek ám Komáromba,nem egy nagy város
Ha van kedved,időd,és kamerád,kiprobálhatjuk nyáron a két motorral ezt.Persze ha a tiéden gyári az áttétel.De ha eljösz hozzám kiprobálhatod az enyémet.
250 lóerős ,mondtam már?
Keréken
Hát a 6000Ft/db-vel még kibékülök, de valami konkrétat mondjatok, hogy hol keressek, mert én egy debreceni motorosboltban kérdeztem, és ott majdnem 10.000Ft/dbról beszéltek ami kicsit húzós, még akkor is ha ritkán kell cseréni...főleg úgy hogy nekem most kell cserélni...
Szerintem www.quickmoto.hu. (Sanyinak hívják a Tulajt)
Én ott csináltattam a 22 ezres szervízt. Korrekt, és gyors volt.