Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézz már rá, ez túl igényes lenne a gépemre.
Ilyet fel sem mernék tölteni nemhogy ennyi pénzért.
hello! nekem van 1 db 47 fogas hátsólánckerekem a tiedre való , teljesen új sunstra, mondj rá egy árta és a tied
aha vágom.
én is olcsón vettemkormánytelot,nekem vmi 28ér sikerült postával beszerezni,de nagyon hasznos
drága lesz az idei motoros szezon is,főleg ien benzinárak mellett,én má gyűjtögetek alacsony költségvetésen élek a koliba, meg iesmi, h minél többet férre rakjak a szoctámból most meg épp matek maratont tartok,mer 6nap mulva matek vizsga,és rohatt szopatós lesz
Itt van egy 50 fogas:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Előre 16-os a gyári.
Valakinek nincs otthon egy 44, v 45 fogas fogaskereke? Vagy előre egyel kisebb (nem emlékszem a gyárira)?
Innen tudsz ingyen Service Manualt letölteni:
http://www.manualedereparatie....
így van az lesz az, de mivel nekem nem ilyen kaliberü motor volt a tervem, de nem tudtam kihagyni, mert az én előző vasamat (Suzuki Gsx-R 250R) Teve "beszámolta" ebbe így nem tudtam kihagyni, mert iszonyat pangott a opiac akkor, meg most is így ez lett, csak hát kicsit így megborult a költségvetés, hogy a 954 lett
Szóval mikor megvettem csak olyan állapotba lett hotzva h lehessen vele mászkálni (fejidom lámpa stb meg a fejidom meg lett fujva gagyi 1000ft.os festéksparyel..szal most a 24eszrest összekötöm a festéssel, és sikerül gátlót találni rökke 43rugóért postaköltséggel eggyütt (from UK). Nagyjából ennyi
jaa hogy 24ezer km aszittem 24rongy lesz
ja ez a teve 954e,amit még tavaj tavasszal tört össze pesten vmi passatos miatt?
24ezres szervíz, meg a festés a baleset után (sérülten vettem Teve007 exgépe, szal nem én estem vele), de amugy írtam
amugy ne rossz teljesítmény 1 most 8 éves motortól a 24 ezer nem?
Köszönöm a segítséget mindketötöknek tényleg oda való. A képet is köszönöm nagyon részletes. Takarítás karbantartás ill állapotfelmérés milyatt szoktam szétszedni. Gondolkozok a fejlesztésén , de elégé kezdő vagyok a szakmában ha esetleg tudtok segíteni tanács ill részletes képeket honan lehet letölteni vagy bármi örömel veszem és köszönöm, hogy minnél jobban megismerjem a motor, probálok minnél többet olvasni róla és tanulni a szakmában nagyon érdekel lehet hogy meg elvégzek miatta egy szerelő sulit is. Mégegyszer köszönöm a segítséget
kormánytelo jo ötlet,nagyon hasznos,én is vettem az enyémre miután megvettem a motort, és nagyon jó.
miért van szétszedve a gép?
azaz a "15-ös"-re gondolok én is!
Próbáld megkeresni a motorodon a 15-ös illetve a 16-os alkatrészt. Az egyik a tank elejét a másik a végét fogja, ha lehet így mondani.
Hali
Én személyszerint pocsékul bírom a vas nélkül, de ha akarnék sem tudnék motorozni, mert perpillanat 24ezres szervízen csücsül szétszedve a kicsike, a "ruhái" meg festőnél vannak, így végre überbrutál beszaratós kosztümöt kap a kis drágaság, olyat ami hozzá illik...ha kész lesz majd rakok fel képet, de addig övezze csak titok
Mellékes: Sikerült ma szertennem 1 Öhlins SD 144 tipusú kormánylengéscsillapítóra...azt hiszem jó kis upadate lesz neki, és kordában tartja majd az drágaság elejét, mert igen szereti csapkodni az elejét, és nem túl kellemes érzés...ja Ebayról van használtan valszeg a héten megjö, az új árának kb 1/4éért ami nem elhanyagolható!
Széles utat, és olcsó benzinről álmodjuk...köszönjük Gordon!
*FireBlade* és sb656 (ugyan az a motorom van még színben is) köszönöm a segítségeteket, itt van néhány kép hogy menyire szedtem szét a motort de csak ez az egy alkatrész maradt ki, már sokszor szétszedtem ,de még ilyen nem fordult elő. Ha küldök több képet azzal segitek a segitségnyújtásban akkor küldök köszi mégegyszer.
a benzin tankot nem szedted le?
Pontosabban ilyen...
Szeva! A motorom ugyan úgy néz ki mint a tied 2000-res évjárat ill 99-es model részben de ugyan úgy néz ki csak más színben de típus ugyan az. Szétszedtem az idomokat meg egy két dolgot és tényleg nem tudom hogy hova való ez az alkatrész ha nem oda mivel precízen minden alkatrész csavarját az alkatrészhez raktam így az ülésnél volt. Nagyon jó volna ha tudnál valahogy segíteni.
Véleményem szerint ez nem a hátsó ülésből való, hanem inkább gumi csillapítású csavar közdarabja. Ilyet használnak a műszerfalnál, tükörnél. A csapra még rájön egy "gumikarika" vagy "gumihenger" és az meg be valahová, így csillapítja a rezgést. Találkoztam is vele, csak már nem tudom, hogy hol.
Szeva! Nem felejtettem el, képet nem csináltam mert nem találtam ott ilyen alkatrészt! Mikori a motorod?
hali srácok
mizu erre? rég jártam itt.
hogy birjátok motorozás nélkül? én azért néha kimegyek zúzni crossmotorral,igy elviselhető,de jöhetne már a jó idő lassan
Sziasztok. Köszönöm *FireBlade* ha nekem írtad ,hogy küldesz képet. Ha esetleg nem akkor megköszöném ha valaki tudna segíteni egy alkatrész a Honda CBR 900 rr motorom összerakásánál kimaradt és átnéztem és 99% hogy a hátsó ülés rugóhoz való csak azt nem tudom hogyan ha valaki tudna ebben segíteni itt egy kép az alkatrészről köszönöm.
köszi szépen cimbi
Jerez Blue Metallic
Color B-154M
Code B 154B