Én a 929-el egy tank benzinnel amikor Horvátországból jöttünk haza,290 km-ert mentem el,és akkor még volt benne benzin de inkább rátankoltam.Kb 130-as átlaggal.Amikor Komáromba jártam melózni,ami oda vissza egy 100-as,nyélgázon 12 liter volt a legtöbb.Átlag 230-240.
A 919 egy nagyon jól kiforrott karbis motor, míg a 929 az első injektoros, ennek megfelelően egy mostani injektorhoz hozzá sem lehet hasonlítani. Elég digitális tud lenni, azaz ideges, hirtelen dolgokat képes csinálni. Fogyasztása valóban rajtad múlik, 5,5 Litert hoztam már ki belőle, de az nagyon tugyi-mugyi motorozás volt, vagyis túrázás, illetve biztos lehet 6 liter körüli fogyasztást is produkálni vele utcán, de azt nem mondanám motorozásnak, kvázi nincs is értelme, 200km/h fölött tartósan már valóban közelít a 10 literhez. Nekem is 7-8 körül van az átlag fogyasztásom, és elég dinamikusan motorozok, szóval ennyivel lehet számolni, de erősen csukló függő!
Szia
Ezek a motorok nem a sporolós üzemanyag fogyasztásról híresek se a 919 se a 929 meg a többi tök mindegy hogy milyen márka a gázkar a kezedben van te szabályzod az üzemanyag fogyasztást megetethetsz vele 13-litert is csak akkor mindig nyél gázon lehet menni!Nekem 929-esem van nekem az átlag fogyasztásom 7liter de akkor sem tötyögök vele van benne vegyes ! szerintem nem lenne rossz választás a 929
Hali!Most épp motorokat nézek,és nagyon megtetszett a Honda cbr 929 es!Viszont hallottam,hogy a nagy negatívuma,hogy elég sokat eszeik!9-10 liter!Ezt valahogy lehet orvosolni?Igaz ez?A régebbi 919 es széria,az sokkal kevesebbet eszik!Lehet e valamivel orvosolni!Érdemes e ilyen gépet vennni!ÜDV:Csizmi
Mérd már le a felfogatási pontok átmérőjét mert van egy 3 csavaros egyik komámnak de nem kifejezetten erre a típusra való. 120mm átmérőjű alumínium kerek two brothers vatta új 35eft a csavarok 8,5cm távolságra vannak egymástól az óraállást nem tudom, de szinte 100% hogy nem úgy mint a tiéden kicsit alakítani kellene rajta de szerintem nagyon jóáras.
Ja mégvalami...használd a " Válasz erre" funkciót, mert nem mindig jövök fel, ha meg feljövök, nem mindig olvasok vissza. Így tudom, ha válaszolnak, mert email-t kapok róla.
Megoldható egyszer, csak én most Pesten vagyok egészen dec. 21-éig de lehet 23-áig. Szal ha neked hamarabb kell, akkor csak öcsém tud segíteni, de ő meg Szoboszlón van.
Lehet mégiscsak a gyárival jársz a legjobban...most néztem utána, HifloFiltro nem gyárt a 929-be filtert, csak olajszűrőt . Azon kevés motorok egyike a tied amihez ez a cég nem gyárt filtert .
Jó pap is holtig tanul...
Nagyvasnál nem szerepel, de ha felhívod, biztos vagyok benne, hogy megrendeli. Van amúgy másik is, csak azt nem ismerem: http://www.biker-world.hu/kate...(SC44)&hivo_cat_id=29&h
_hivoszint_id=3&h_cat_id=29&path_marka=Honda&path_tipus=
CBR%20900RR%20FireBlade&path_evjarat=2000%20(SC44)
Ezek a motorok nem a sporolós üzemanyag fogyasztásról híresek se a 919 se a 929 meg a többi tök mindegy hogy milyen márka a gázkar a kezedben van te szabályzod az üzemanyag fogyasztást megetethetsz vele 13-litert is csak akkor mindig nyél gázon lehet menni!Nekem 929-esem van nekem az átlag fogyasztásom 7liter de akkor sem tötyögök vele van benne vegyes ! szerintem nem lenne rossz választás a 929
Ráér akár januárba is ! Az a lényeg ne add el
neked is minden jót hali !
Sportkipufogót keresnék Honda CBR 929-es motoromhoz.Ha valakinek van szóljon.Képet elősször ide a sportmotorra kérnék a többit meg majd privátban.
megvan még az oldal idom a 900 rr hez?
Legjobbakat
Üdv.: Bala
Akkor tudunk találkozni Debrecenben ? mert nem válaszoltál
Jó pap is holtig tanul...
_hivoszint_id=3&h_cat_id=29&path_marka=Honda&path_tipus=
CBR%20900RR%20FireBlade&path_evjarat=2000%20(SC44)
Il
letve, ha megtudod, hogy milyen fajta kell bele (HFA xyz*) akkor itt is megrendelheted: http://www.olajshop.hu/termeke...
Jó böngészést!
SC44-hez nem ad.
kiválasztod a kategoriát és kidobja hogy mien cuccok vannak a motorodra.