Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az van,csak unatkoztam ,és átírtam ilyenre.
Jó lesz az.Van egy barátom,aki ilyen helyen melózik,és 220-at simán megkeres,a másik haver,meg Németországba ment ki dolgozni és olyan 5-6 kilót keresett ugyanezzel a melóval.Kint is nagyon keresett szakma ez.Én még nem melózok sehol sem,mert nem tudtam merre induljak el ,mi az ami érdekelne,de már kigondoltam ,hogy mi lesz a jövő.A másik dolog pedig,hogy a faterom nagy horgász,és kb két éve kitalálta ,hogy építsünk egy kis házat a meglévő stégére,meg bővítsük ki az egészet.Most nyárra sikerült összeszedni mindent hozzá,és kb 4 hónapja nekiáltunk összeépíteni.Otthon az udvarban összeraktuk,(mivel lent nincsen villany)az egészet,aztán szétszedtük,levittüka tóra ,és összeraktuk.Nagy munka volt,mert mindent nekünk kellett megcsinálni,kitalálni,mert ez nem egy kész ház .Szerencsére fater elég sok mindenhez ért,meg hát én is.Jó is volt ez a kis "kikapcsolódás" nekem,bár a négy hónap alatt általában reggeltől estig ezt csináltuk,de mégse kellett melóba menni ,nézni a sok faszkalapot,leosztani a főnökömet,ha gyökérkedett.
Ez miatt is volt a kevesebb motorozás,mert idén mindenképpen össze akartuk rakni ,és a hétvégén már úgy néz ki kész is lesz.Már csak a palát kell felverni a tetőre ,a festés meg az apróbb munkák jövöre maradnak.
Meg faterom is megmondta,hogy egyedül biztos nem tudta volna idén még összerakni sem.Most kezdek majd el keresgélni melót jövő héten.Pár kép a kégliről.
ja, összejött ugy néz ki külföldi meló aztán kitudja meddig leszek kint.... addig meg milenne vele? áááá... Ja tiéd milyen ? fasza a vas mi?
davide02 ! most vetted és már elis adod ? de miért ?
sziasztok, ha valakit érdekel:http://www.kepesmotor.hu/honda...
Meglátod annyi pénzed lesz, hogy nem tudsz vele mit kezdeni...!?
Arra gondoltam. A szabadságomat itt töltöm
A hely az nem, de munka igen. Alu nyílászárók...
Hátha valakit érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Igen Igen!
Kiflee ezt csak neked. Ismerős?
Elvileg Basi-é a cucc, így már nem eladó. Árán nem is nagyon gondolkodtam amúgy.
hali

mi az ára?

Attila
Énse értem az nem 1000 res GSX-R mert annak nemilyen a kipuffja
Hé valamit nem vágok... Mi az a motor az adatlapodon? Nem az RR van már?
motorszállitás, mentés külföldröl is. tel 06309492804
Jaja. Most kezdtünk 2 hete. Kicsit furcsa iskola padba ülni, de jó lesz ez. Veled mi újság? valami jó munkahelyet sikerült már kerítenek..?
Sikerült bekerülni a tanfolyamra amiről írtál?
ok
Nyugi! Van neked is!
Basi ne má
Cső! Aham! Baró!
Nekem Ok a posta is! Mindenki fizeti a sajátját? 1690 neked is meg nekem is!
Baszki. 150Km-re lakunk. Marad a posta, vagy feljuttatom Bp-re ha esetleg jársz arra néha..?