Jó lesz az.Van egy barátom,aki ilyen helyen melózik,és 220-at simán megkeres,a másik haver,meg Németországba ment ki dolgozni és olyan 5-6 kilót keresett ugyanezzel a melóval.Kint is nagyon keresett szakma ez.Én még nem melózok sehol sem,mert nem tudtam merre induljak el ,mi az ami érdekelne,de már kigondoltam ,hogy mi lesz a jövő.A másik dolog pedig,hogy a faterom nagy horgász,és kb két éve kitalálta ,hogy építsünk egy kis házat a meglévő stégére,meg bővítsük ki az egészet.Most nyárra sikerült összeszedni mindent hozzá,és kb 4 hónapja nekiáltunk összeépíteni.Otthon az udvarban összeraktuk,(mivel lent nincsen villany)az egészet,aztán szétszedtük,levittüka tóra ,és összeraktuk.Nagy munka volt,mert mindent nekünk kellett megcsinálni,kitalálni,mert ez nem egy kész ház .Szerencsére fater elég sok mindenhez ért,meg hát én is.Jó is volt ez a kis "kikapcsolódás" nekem,bár a négy hónap alatt általában reggeltől estig ezt csináltuk,de mégse kellett melóba menni ,nézni a sok faszkalapot,leosztani a főnökömet,ha gyökérkedett.
Ez miatt is volt a kevesebb motorozás,mert idén mindenképpen össze akartuk rakni ,és a hétvégén már úgy néz ki kész is lesz.Már csak a palát kell felverni a tetőre ,a festés meg az apróbb munkák jövöre maradnak.
Meg faterom is megmondta,hogy egyedül biztos nem tudta volna idén még összerakni sem.Most kezdek majd el keresgélni melót jövő héten.Pár kép a kégliről.
Ez miatt is volt a kevesebb motorozás,mert idén mindenképpen össze akartuk rakni ,és a hétvégén már úgy néz ki kész is lesz.Már csak a palát kell felverni a tetőre ,a festés meg az apróbb munkák jövöre maradnak.
Meg faterom is megmondta,hogy egyedül biztos nem tudta volna idén még összerakni sem.Most kezdek majd el keresgélni melót jövő héten.Pár kép a kégliről.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
mi az ára?
Attila
ELADÓ SISAK