Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm
akkor bocsi!
te mennyibe tartod az idomokat tank nélkül?
múltkor belinkeltél egy oldalt ahol bilincset csinálnak kipufogóhoz de égen földön nem találom. Megtennéd, hogy belinkeled megint?
Hali!
Akkor valamit nagyon elüthettél,mert hozzám egy darab mail se érkezett be.Mind1
szia .Küldtem e-mailt már pár napja és nem írtál vissza.Már nem érdekel köszi mert már ígértek egyet

köszi

szia
estére küldök képet
Ez elgondolkodtató ár! Csinálsz róla képet?
tokkal vonóval bincsestűl rugóstól mindennel.
Dobbal?
45-be a tiéd lehet, ha érdekel.
Ami van az adatlapomon CB1000-ren azt ebből a rendszerből "tákoltuk" rá. Mai napig bánom, h nem a gyári rendszerrel adtam oda az új gazdinak...
Ahogy mondja kegyetlen brutális hangja van. ÉS karbon ovál dob van hozzá. :D
Akkor jól láttam, h Arrow rendszer! Ennek van a legbrutálabb hangja. Persze a gyári ovál karbondobjával! Nekem is ilyen rendszerem volt.
Melyik szót nem érted? A motorkerékpárt vagy a nem-et?
Nem kell rá vagyonadót fizetned ergo sima teljesítményadós csekk jön (bár neked amúgy is az jönne).
Összesen fizetendő adó (éves): 17760 Ft
Vagyonadó csak autóra fizetendő, motorkerékpárra NEM!

Az most mit jelent hogy motor kerékpárra nem?
huha akkor nem szóltam:D
csumi

ezt nézzétek meg és írjatok véleményt

http://motorteszt.com/site/ind...
Akkor a félreértések elkerülése végett ez a rendszer nem gyári ez egy ARROW rendszer olajat már cseréltem tehát azt tudom, hogy miként működik, mivel a képen látható hely maradt ki a szűrő és a leömlő között, estem gondolkodóba, hogy vajon ha ennyit kitekeredik el lehet-e billenteni oldalra, mert emlékeim szerint ennyi kevés. A gyári rendszeren ki van hajlítva a két középső leömlő, azért férősebb, de ezen nincs.
HIFLOFILTRO, én is ezt használom.Semmi gondom vele.
írj emailt mi kell.Tankkal vagy anélkül stb...
Benyúlsz oldalról és le tudod tekerni az olajszűrőt, a leeresztő csavar meg alulról hozzáférhető....
Menyibe adnád?
És azt hogy kell?