Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valakit érdekel 929 idomgarnitúra?Ha igen dobjatok rám emailt.Üvegszálas.Ami a motoromon van.
Sőt a 929-nél még az idomokat sem kell levenni az olajcseréhez.
Otthon megnézem, én elrakom a régiket is.
Soha nem kellett levenni a kiput.
Hiflofiltro! Semmi bajom vele! Olcsó és jó minőségű!
Azt most nem tudom megmondani, hogy pontosan hány mm-t fog letekerdeni, de 2 cm körül gondolkozz. Én azt mondom, hogy tekerd majd ki (alá valami felfogó edény, mert folyni fog) és nem kell lehúzni a végén, hanem csak simán kibukik, egyszerűen le fog billenni. Annyit meg szerintem a rendszer is engedni fog, hogy kijöjjön. Egy olajszűrőért kár lenne a fél elejét szétbombázni.
Ui.: Kenj majd egy kis olajat a filter gumigyűrűjére, meghálálja

Más: igaz még soha nem vettem, de nehezen tudom elképzelni, hogy a gyári olajszűrő kisebb lenne. Elméletileg az eredeti koppintása a más márkák által forgalmazott szűrők. De, neked legyen igazad, hogy Zotya jobban tudjon boldogulni.

Viszont, ha már ennyire pang a fórum, akkor mindenki elmesélhetné, hogy ki milyen olajszűrőt használ!

Én kezdem a sort, nekem HIFLOFILTRO van a gépben. Soha nem volt vele gond, 6000-km-enként csere olajjal együtt 'oszt kalap kabát.

További szép napot!
Elvileg nem kell levenni a leömlőt mert nekem sem kellett.És a típus ugyan az mint a tiéd csak az idomok másak:)
Igen! Köszi!
A gyári Honda olajszűrő kisebb.
SZVSZ! Lehet venni kisebb, keskenyebb olajszűrőt is...
faintos, dígó precizitás Még a hűtőt megoldanám, hogy ne érjen bele, de olajcseréhez nem szívesen venném le az egész bazárt.
Pedig olyan gyönyörű hangja van, hogy álmomban sem reméltem ilyet.
A gixxeren olyan volt a leo vince rendszer, hogy a két középső leömlőt le kellett venni.
Emelő odaért?
Hát ez tényleg necces! 1 centit tutira jön előre!
Sziasztok.
Aki mostanság cserélt olajat ossza már meg vele, hogy hány mm-t tekeredik le az olajszűrő amire a kezedben marad. Mert nekem szerintem neccesen fog lejönni, ha ezt a rendszert hagyom rajta.
http://www.youtube.com/watch?v...
Igen tudom nem Honda, de punnyad a fórum, gondoltam megosztom veletek
Okés
Holnap megnézem.
Szeva! A tükör balos v. jobbos?
Sziasztok

Eladó 98-99-es Cbr 900 RR-hez Első lámpa,Műszerfal,Két oldalsó idom. Lámpán van egy pici karc,de hibátlan. Műszerfal hibátlanul működik,de a felső föl törött, egyik oldal idom karcos a másik hibátlan. Van még itt egy tükör,két első index. Ezért szeretnék kompletten 56e Ft-ot.
Szerintem kérdezd meg itt:
http://www.kepesmotor.hu/felni...ágy
Hali !
Hol tudnék hátsó kerék csapágyat venni ?
köszönöm.
Mentek a képek!
zotyavfr@freemail.hu