Azt most nem tudom megmondani, hogy pontosan hány mm-t fog letekerdeni, de 2 cm körül gondolkozz. Én azt mondom, hogy tekerd majd ki (alá valami felfogó edény, mert folyni fog) és nem kell lehúzni a végén, hanem csak simán kibukik, egyszerűen le fog billenni. Annyit meg szerintem a rendszer is engedni fog, hogy kijöjjön. Egy olajszűrőért kár lenne a fél elejét szétbombázni.
Ui.: Kenj majd egy kis olajat a filter gumigyűrűjére, meghálálja
Más: igaz még soha nem vettem, de nehezen tudom elképzelni, hogy a gyári olajszűrő kisebb lenne. Elméletileg az eredeti koppintása a más márkák által forgalmazott szűrők. De, neked legyen igazad, hogy Zotya jobban tudjon boldogulni.
Viszont, ha már ennyire pang a fórum, akkor mindenki elmesélhetné, hogy ki milyen olajszűrőt használ!
Én kezdem a sort, nekem HIFLOFILTRO van a gépben. Soha nem volt vele gond, 6000-km-enként csere olajjal együtt 'oszt kalap kabát.
faintos, dígó precizitás Még a hűtőt megoldanám, hogy ne érjen bele, de olajcseréhez nem szívesen venném le az egész bazárt.
Pedig olyan gyönyörű hangja van, hogy álmomban sem reméltem ilyet.
Sziasztok.
Aki mostanság cserélt olajat ossza már meg vele, hogy hány mm-t tekeredik le az olajszűrő amire a kezedben marad. Mert nekem szerintem neccesen fog lejönni, ha ezt a rendszert hagyom rajta.
Eladó 98-99-es Cbr 900 RR-hez Első lámpa,Műszerfal,Két oldalsó idom. Lámpán van egy pici karc,de hibátlan. Műszerfal hibátlanul működik,de a felső föl törött, egyik oldal idom karcos a másik hibátlan. Van még itt egy tükör,két első index. Ezért szeretnék kompletten 56e Ft-ot.
Valakit érdekel 929 idomgarnitúra?Ha igen dobjatok rám emailt.Üvegszálas.Ami a motoromon van.