Ez kölcsönös, én is ugyanezt gondolom rólad.
Elárulom a történet elejét, hogy miért is szólítottalak meg! Olvasgatom a topikot és egyszer megláttam a (6627) hsz- edet, és gondoltam kicsit odapiszkálok neked, hogy ha téged fikáznak, akkor hogy áll a szád, mert másét nagyon tudod
Titeket nagyon átvertek ezekkel a bontásanyagokkal, ha 1 millióba került a házikó Ezt nem azért írom mert zavar, hogy ennyit ér a motorom ,hanem azért mert ezzel már megint kicsit nagyot mondtál
Úgy érzem Immumeo barátod kicsit félre ismerhetett, mert pont az ellenkezője vagy annak amit leírt.
Üdv!
Dobna fel valaki egy képet akinek kis indexe van, hogy hogyan néz ki a csere után.
A vastag konzol, ez esetben inkább gumi helyén a vékony nem gány?
Így van nem ismersz engem,nem is akarsz jellemezni,mégis leírod ,hogy kamu történeteket írok.Aztán belinkelsz egy ilyen videót.Csak azért írtam le ,hogy mennyibe kerültek a házhoz az anyagok,hogy egy kicsit vegyél vissza az arcodból.
Te egy igazi gyökér vagy,én meg ezt gondolom.
davide02: hát ez van sajnos de én akkorse adnám el mert nemtalálsz még 1 ien szép CBR-t
repsol82:Nem én fújtam, így vettem nekem tetszik más véleménye annyira nem érdekel nem kötekedésből írom de még vmi, sztem meg a te 1000 res gsx-r ed nézki szarul ami a kép alapján 600 v 750
Nem akarok korteskedni senki mellett, meg repsol82-nek nincs is rá szüksége, meg tudja védeni ha kell magát, mint bármelyikünk, de mégis szólnék két szót mellette.
Én abszolút korrekt és jóindulatú segítőkész embernek ismertem meg a fórumon kívül is és itt is. A hozzászólása nekem volt annyira off, mivel előző hozzászólásokból lett a téma átvezetve, és nem csak motorokról beszélünk, beszélhetünk egymással.
A pénz talán a sarkalatos része a hozzászólásnak picit.
De mindketten jól kezeltétek a felesleges ellentétet és ez maradjon is így.
Na mekkora hittérítő duma volt. Kicsit hányinger, a végét nem is én írtam....
Abszolult normálisan válaszoltál.
De én nem ismerlek téged, csak a fórumról, ezért nincs jogom jellemezni, meg nem is akarlak, meg arra sem nagyon vagyok kiváncsi, hogy ez az egész annyiba került, mint az ÉN motorom.
De ez nekem akkor is kicsit sok volt,főleg itt a CBR 900RR topikban.
Nembaj, én is Offolok egy kicsit, csak hogy oldjuk a feszültséget és a humornál maradjunk http://www.youtube.com/watch?v...
Így van,nem tökéletes,de még nincs is kész,és nincs is fellécezve,hogy le lehesen palázni,nincs lefestve.Igazából nem ismered a háttértörténetet.Kiflee83 és immumeo pedig igen.Én nem azt írtam,hogy ez miatt nem dolgoztam.Én felmondtam a munkahelyemen,mert meghalt valaki a családomból tavasszal,és besokaltam egy kicsit.Nem álltam neki másik helyet keresni,mert szükségem volt egy kis időre ,hogy összeszedjem magam.A faterom pedig akkor akart nekiállni ennek a horgászkéglinek.
És segítettem neki.Mindent mi csináltunk rajta,az alapjához a csöveket mi vágtuk le,mi hegesztettük össze,az oldalait mi vágtuk méretre,mi festettük le a vasszerkezetet,,mi csináltuk az egészet ketten.És mivel nem melóztam sehol,ezért nem is tudtam annyit motorozni,és kedvem sem volt.Igazából az anyagok amiből készült,kb annyiba kerültek mint a motorod.A kitalált történeteimről pedig annyit,hogy szoktam egy blogról ide beilleszteni írásokat aminek egyszer be is linkeltem a címét.A többi történet pedig mind velem történt.De írd meg ,hogy szerinted melyik sztori kamu,és reflektálok rá neked.Vagy hogy velem kapcsolatban szerinted mi nem valós szerinted,mert a szavaidból azt veszem ki,hogy már olvastad azokat a dolgokat amiket beírtam ide,és úgy gondolod ,hogy nem mondok igazat.Úgy gondolom,hogy normálisan válszoltam,írj le nyugodtan amit gondolsz rólam.Érdekel.
Ok!
Na most azzal amit csináltatok, vannak kisebb minőségi problémák.
Ezzel nincs is gond, ne értsd félre.
De az, hogy leírod, hogy ez 4 hónap folyamatos munkával készült, ezért ez idő alatt nem mentél dolgozni, sőt kevesebbet motoroztál miatta + egy kis öndicsérettel dicséred a tudásotokat,hogy még szerencse, hogy sokmindenhez értetek ez már kicsit sok volt.
Ehhez, csak gratulálni tudok.
Mindenkivel előfordulhat,senki sem tökéletes.
A tolatásról jut eszembe:
Egyszer elmentünk szlovákiába bulizni egy 5 fős társasággal,már elég jól éreztük magunkat,volt ott minden mint a búcsuban.
Haver egész este füzögetett egy szlovák csajt,aztán egyszer csak odajött ,hogy kéne a kocsim.Odaadtam neki a kulcsot,aztán látom mennek kifelé nagyban markolássza a csaj seggét.Na mondom magamban,most jól meg lesz büntetve a menyecske.
15 perc múlva jön vissza a csaj,röhög mint az állat.
Jön a haver,kérdem tőle mi van?Nem vitted el a csajt?
Aztmondja:
Nem tudtam kitolatni a kocsival,mert nem tudtam berakni lükvercbe.
Heheee! Ilyet friss jogsival csináltam én is, csak az sokkal mélyebb, sokkal szélesebb vízvezető volt, telibe betonozva, és fejjel lefelé estem bele, 4 kerék felfelé állt. Pontosabban 10Km/h-s sebességgel beletolattam Jól vanna. El voltam foglalva mással...
Negyed óra alatt összegyűlt kb 100 ember, volt aki megállapította hogy őrült módon hajtottam bele, igaz akkoriban egy féle gáz volt az autón valóban.
Elárulom a történet elejét, hogy miért is szólítottalak meg! Olvasgatom a topikot és egyszer megláttam a (6627) hsz- edet, és gondoltam kicsit odapiszkálok neked, hogy ha téged fikáznak, akkor hogy áll a szád, mert másét nagyon tudod
Titeket nagyon átvertek ezekkel a bontásanyagokkal, ha 1 millióba került a házikó Ezt nem azért írom mert zavar, hogy ennyit ér a motorom ,hanem azért mert ezzel már megint kicsit nagyot mondtál
Úgy érzem Immumeo barátod kicsit félre ismerhetett, mert pont az ellenkezője vagy annak amit leírt.
Mert akkor lefújatom!
Dobna fel valaki egy képet akinek kis indexe van, hogy hogyan néz ki a csere után.
A vastag konzol, ez esetben inkább gumi helyén a vékony nem gány?
Repsol színű SC28-ra szivesen elcserélném
Te egy igazi gyökér vagy,én meg ezt gondolom.
repsol82:Nem én fújtam, így vettem nekem tetszik más véleménye annyira nem érdekel nem kötekedésből írom de még vmi, sztem meg a te 1000 res gsx-r ed nézki szarul ami a kép alapján 600 v 750
Én abszolút korrekt és jóindulatú segítőkész embernek ismertem meg a fórumon kívül is és itt is. A hozzászólása nekem volt annyira off, mivel előző hozzászólásokból lett a téma átvezetve, és nem csak motorokról beszélünk, beszélhetünk egymással.
A pénz talán a sarkalatos része a hozzászólásnak picit.
De mindketten jól kezeltétek a felesleges ellentétet és ez maradjon is így.
Na mekkora hittérítő duma volt. Kicsit hányinger, a végét nem is én írtam....
De én nem ismerlek téged, csak a fórumról, ezért nincs jogom jellemezni, meg nem is akarlak, meg arra sem nagyon vagyok kiváncsi, hogy ez az egész annyiba került, mint az ÉN motorom.
De ez nekem akkor is kicsit sok volt,főleg itt a CBR 900RR topikban.
Nembaj, én is Offolok egy kicsit, csak hogy oldjuk a feszültséget és a humornál maradjunk
http://www.youtube.com/watch?v...
És segítettem neki.Mindent mi csináltunk rajta,az alapjához a csöveket mi vágtuk le,mi hegesztettük össze,az oldalait mi vágtuk méretre,mi festettük le a vasszerkezetet,,mi csináltuk az egészet ketten.És mivel nem melóztam sehol,ezért nem is tudtam annyit motorozni,és kedvem sem volt.Igazából az anyagok amiből készült,kb annyiba kerültek mint a motorod.A kitalált történeteimről pedig annyit,hogy szoktam egy blogról ide beilleszteni írásokat aminek egyszer be is linkeltem a címét.A többi történet pedig mind velem történt.De írd meg ,hogy szerinted melyik sztori kamu,és reflektálok rá neked.Vagy hogy velem kapcsolatban szerinted mi nem valós szerinted,mert a szavaidból azt veszem ki,hogy már olvastad azokat a dolgokat amiket beírtam ide,és úgy gondolod ,hogy nem mondok igazat.Úgy gondolom,hogy normálisan válszoltam,írj le nyugodtan amit gondolsz rólam.Érdekel.
Na most azzal amit csináltatok, vannak kisebb minőségi problémák.
Ezzel nincs is gond, ne értsd félre.
De az, hogy leírod, hogy ez 4 hónap folyamatos munkával készült, ezért ez idő alatt nem mentél dolgozni, sőt kevesebbet motoroztál miatta + egy kis öndicsérettel dicséred a tudásotokat,hogy még szerencse, hogy sokmindenhez értetek ez már kicsit sok volt.
Ehhez, csak gratulálni tudok.
Most már kiváncsi vagyok rá
Mindenkivel előfordulhat,senki sem tökéletes.
A tolatásról jut eszembe:
Egyszer elmentünk szlovákiába bulizni egy 5 fős társasággal,már elég jól éreztük magunkat,volt ott minden mint a búcsuban.
Haver egész este füzögetett egy szlovák csajt,aztán egyszer csak odajött ,hogy kéne a kocsim.Odaadtam neki a kulcsot,aztán látom mennek kifelé nagyban markolássza a csaj seggét.Na mondom magamban,most jól meg lesz büntetve a menyecske.
15 perc múlva jön vissza a csaj,röhög mint az állat.
Jön a haver,kérdem tőle mi van?Nem vitted el a csajt?
Aztmondja:
Nem tudtam kitolatni a kocsival,mert nem tudtam berakni lükvercbe.
Te figyelj már, ez a házépítéses történet, megint valami kitalált történeted?
Mert, ha az akkor nagyon jó, szakadtam a röhögéstől.
Negyed óra alatt összegyűlt kb 100 ember, volt aki megállapította hogy őrült módon hajtottam bele, igaz akkoriban egy féle gáz volt az autón valóban.
Kúrva szarul néz ki.....