Amúgy nem Debrecenbe lakok hanem tőle 15 kmre. De mindennap bemegyek. Te nemszoktál hébe-hóba bejárni? mert akkor megbeszélhetnénk 1 találkozót. Szoboszlóra meg csak nyáron szoktunk menni strandra De ha nemtudjuk megoldani a talit akkor kimegyek érte.
Ennyire azért nem bonyoloult.
Az ülést elhúzo előrefelé, beteszed a csillag csavarhúzót és kilezítod az ülést tartó csavart.
Ennyi. Nem kell szétbombázni hozzá az egész hátulját.
Ja igen, csak az üléscsavart eltakarja a hátsó idom :)
én mindig azzal kezdem.
-kinyitod a hátsó ülést
-kiveszed a négy kiscsavart (2bent 2kint)
-4 imbuszcsavar (jobb-bal oldal)
-van egy kis lemez ami összeakasztja az idomot -levenni
-óvatosan billentve az idomot leszedni
-következő lépésben már hozzáférsz az üléscsavarhoz és onnan már egyértelmű
(ha szétszedve hagyod a vasat akkor minden egyes csavart tegyél el hogy tavasszal meglegyen, ha összerakod,akkor javaslom hogy két vezetéket hozz ki az akksitól hogy a téli indításoknál ne kelljen mindig eljátszani a szét szerelést ;) )
Köszi :D... Csak még eddig nem volt ilyen motorom..és egy kicist konkrétabb választ vártam..mármint...hol az akksi?..mit kell megbontani és hogyan a hozzáféréshez :D
Van egy eladó KOMPLETT utángyártott idomgarnitúrám 98-99 CBR919 hez!..Fekete-sárga....85eFt ért. Ha érdekel valakit szóljo! Nekem sajnos nem jó mert 96-os a mocim..:(
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, akkumulátor kiszereléséhez....azon kívül, hogy a negatív pólust kell előbb leszedni.. :D. Ha tudtok, akkor adjatok részletes leírást... Nem szeretném ha a téli időszak alatt odalenne az akksi :D. Köszi
Figyu már, te debreceni vagy, akár találkozhatnánk is, ugyanis én meg Szoboszlói. Vagy eljössz és megnézed a cuccokat. De ha kell feladom, csak szerintem az drágább, mintha megnéznéd.
Aza igazság hogy még nem szedtem szét a légszűrőt és nem tudtam elképzelni hogy néz ki, ezért hittem hogy ez egy sportszűrő
Na mind1 ha azt mondjátok hogy jó akkor megrendelem a többi cuccal eggyüt. Köszi a felvilágosítást
sb656 csak utánvétellel tudnád feladni a láncvédőket? mert érdekelne
Ez a gyári másolata (magyarul ugyanaz), ezért nem kell sem utánhangolni, sem átállítani, sem semmi. Beleteszed és 12-18.000 km múlva kidobod. Ja és mégegyszer, ez NEM sportlégszűrő. Ennyi pénzért örüljünk, hogy jó légszűrőt kapunk . Egy szivacsos mosható sport kb 20-30 de akár 50.000 HUF is lehet.
sb656 !
Igen, ez 7000 ft ért lenne de ez sportszürő nem ? a gyári az szivacs?!
Meg gondolom ha ezt berakom akkor a karbin is állitani kell amit nem nagyon akarok.
De azért köszi a választ
Ez egy utángyártott HifloFiltro szűrő. Teljes mértékben egyezik a gyárival, kivéve az ára (olcsóbb). Én már többet is vettem tőlük, rendesek és segítőkészek, csak ajánlani tudom őket ill. a terméket.
Suhanó- a nagyvason én nem találok ilyet.
Cseréld ki azt csókolom.
Az ülést elhúzo előrefelé, beteszed a csillag csavarhúzót és kilezítod az ülést tartó csavart.
Ennyi. Nem kell szétbombázni hozzá az egész hátulját.
én mindig azzal kezdem.
-kinyitod a hátsó ülést
-kiveszed a négy kiscsavart (2bent 2kint)
-4 imbuszcsavar (jobb-bal oldal)
-van egy kis lemez ami összeakasztja az idomot -levenni
-óvatosan billentve az idomot leszedni
-következő lépésben már hozzáférsz az üléscsavarhoz és onnan már egyértelmű
(ha szétszedve hagyod a vasat akkor minden egyes csavart tegyél el hogy tavasszal meglegyen, ha összerakod,akkor javaslom hogy két vezetéket hozz ki az akksitól hogy a téli indításoknál ne kelljen mindig eljátszani a szét szerelést ;) )
Nincs semmi trükk!
Van egy eladó KOMPLETT utángyártott idomgarnitúrám 98-99 CBR919 hez!..Fekete-sárga....85eFt ért. Ha érdekel valakit szóljo! Nekem sajnos nem jó mert 96-os a mocim..:(
Na mind1 ha azt mondjátok hogy jó akkor megrendelem a többi cuccal eggyüt. Köszi a felvilágosítást
sb656 csak utánvétellel tudnád feladni a láncvédőket? mert érdekelne
Na jó mazsolászást
Igen, ez 7000 ft ért lenne de ez sportszürő nem ? a gyári az szivacs?!
Meg gondolom ha ezt berakom akkor a karbin is állitani kell amit nem nagyon akarok.
De azért köszi a választ
De szerintem az is baráti iszonyatosan igényes kidolgozású.
Vettem én is.
Ez egy utángyártott HifloFiltro szűrő. Teljes mértékben egyezik a gyárival, kivéve az ára (olcsóbb). Én már többet is vettem tőlük, rendesek és segítőkészek, csak ajánlani tudom őket ill. a terméket.
ittvan a szűrő tudom kicsi a kép sajna.